Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hayırlısı olsun var bence bu sitede çok konu okudum ve 6.gün çizgi görünürse pozitif oluyor inşallah öyledir3 eylülde 5. Gün embriyosu transfer oldum dondurulmuştu 2. Denememiz olucak sabah idrar testi yaptım sizce varmıdır. Bel ağrısı ce göğüste çok sızlamalarım oluyordu. İlk defa böyle çıktı
İnşallah teşekkür ederimmerhaba hayırlısı olsun var bence bu sitede çok konu okudum ve 6.gün çizgi görünürse pozitif oluyor inşallah öyledir
Var görünüyor sağlıkla ilerlesin inşallah3 eylülde 5. Gün embriyosu transfer oldum dondurulmuştu 2. Denememiz olucak sabah idrar testi yaptım sizce varmıdır. Bel ağrısı ce göğüste çok sızlamalarım oluyordu. İlk defa böyle çıktı
Merhaba, dilerim hamilesinizdir benimde 3.gün embriyosu 3 Eylül de transfer edildi. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım negatif gördüm yani erken mi yaptım bilemiyorum fakat bir iştah artışım yorgunluğum ve sağ bacakta ağrı kasıkta da ağrım var. Dilerim güzel haberlere çıkar sabahlarımız3 eylülde 5. Gün embriyosu transfer oldum dondurulmuştu 2. Denememiz olucak sabah idrar testi yaptım sizce varmıdır. Bel ağrısı ce göğüste çok sızlamalarım oluyordu. İlk defa böyle çıktı
Ben dayanamadım gidip kan verdim 62 çıktı çok şükürMerhaba, dilerim hamilesinizdir benimde 3.gün embriyosu 3 Eylül de transfer edildi. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım negatif gördüm yani erken mi yaptım bilemiyorum fakat bir iştah artışım yorgunluğum ve sağ bacakta ağrı kasıkta da ağrım var. Dilerim güzel haberlere çıkar sabahlarımız
Negatif olsada üzülmeyin doktorun verdiği tarihte kan verin umarım sizde hayırlı haberler alırsınızMerhaba, dilerim hamilesinizdir benimde 3.gün embriyosu 3 Eylül de transfer edildi. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım negatif gördüm yani erken mi yaptım bilemiyorum fakat bir iştah artışım yorgunluğum ve sağ bacakta ağrı kasıkta da ağrım var. Dilerim güzel haberlere çıkar sabahlarımız
Ben 3 .gün embriyosunu transfer sonrası 10. Gün idrarda negatif kanda pozitif görmüştüm idrara güvenmeMerhaba, dilerim hamilesinizdir benimde 3.gün embriyosu 3 Eylül de transfer edildi. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi aldım negatif gördüm yani erken mi yaptım bilemiyorum fakat bir iştah artışım yorgunluğum ve sağ bacakta ağrı kasıkta da ağrım var. Dilerim güzel haberlere çıkar sabahlarımız
Amin inşaAllah çok saolunNegatif olsada üzülmeyin doktorun verdiği tarihte kan verin umarım sizde hayırlı haberler alırsınız
Benim 6. günüm oluyor galiba.. 3 Eylül de transfer edildi. Çok erken di mi Dilerim olursa çok çok güzellik gelir evimizeBen 3 .gün embriyosunu transfer sonrası 10. Gün idrarda negatif kanda pozitif görmüştüm idrara güvenme
Çok çok sevindim annesine tutunsun maşallah darısı başıma inşaAllahBen dayanamadım gidip kan verdim 62 çıktı çok şükür
Ahh inşallah allahım isteyen herkese nasip etsinÇok çok sevindim annesine tutunsun maşallah darısı başıma inşaAllah
Merhabalar bugün 8.günüm ama sanki regli olacak gibiyim fakat bi şey yok. Artık test yapmaya da korkuyorum. Sizde transfer sonrası belirtiler var mıydı acaba, saçma bi şey sordum ama işte çok çok sevgilerAhh inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin
Kusura bakmayın geç gördüm umarım testiniz pozitiftir . Benimde normalde bugün test yapmam lazımdı erken yapmıştım. Tam olarak adet belirtileri yaşadım o yüzden sonuca çok şaşırmıştımMerhabalar bugün 8.günüm ama sanki regli olacak gibiyim fakat bi şey yok. Artık test yapmaya da korkuyorum. Sizde transfer sonrası belirtiler var mıydı acaba, saçma bi şey sordum ama işte çok çok sevgiler
3 eylülde 5. Gün embriyosu transfer oldum dondurulmuştu 2. Denememiz olucak sabah idrar testi yaptım sizce varmıdır. Bel ağrısı ce göğüste çok sızlamalarım oluyordu. İlk defa böyle çıktı
Bende silik çıktığı gün 62 çıkmıştı değerim pazartesi baktırdım yani. Bugün 10. Gün 368 çıktı çok şükürBende 6ncı gün silik çizgiyle öğrenmiştim şükür 6,5 aylık hamileyim.
Ama doktorum 10 ve 13ncü gün kan değerlerimi görmeden net birşey dememişti herşey olabilir diye.
O yüzden kanı bekleyin emin olmak için.
Merhabalar, benim 3.gün embriyosu dayanamayıp 6.gün erken gebelik testi yapmıştım negatifti. Ondan sonra hiç yapmadım korkudan bu pazar hekim kan tahlili istemişti onu yapacağım. Bugün de 10.günüm ve bi karın ağrısı Rahime baskı ve titreme geliyor ara ara ve regli belirtileri bunlar gibi bakalım dilerim yanılıyorumdur dilerim bende sizler gibi hamileyimdirBende silik çıktığı gün 62 çıkmıştı değerim pazartesi baktırdım yani. Bugün 10. Gün 368 çıktı çok şükür
İyi düşünün olucaktır hiç beklemediğiniz anda geliyor güzel haber.Merhabalar, benim 3.gün embriyosu dayanamayıp 6.gün erken gebelik testi yapmıştım negatifti. Ondan sonra hiç yapmadım korkudan bu pazar hekim kan tahlili istemişti onu yapacağım. Bugün de 10.günüm ve bi karın ağrısı Rahime baskı ve titreme geliyor ara ara ve regli belirtileri bunlar gibi bakalım dilerim yanılıyorumdur dilerim bende sizler gibi hamileyimdir
Bugün test günün sanırım sonucun nedir inşallah pozitifi görürsünBenim 6. günüm oluyor galiba.. 3 Eylül de transfer edildi. Çok erken di mi Dilerim olursa çok çok güzellik gelir evimize
Merhabalar belirtiniz var miydi acaba?Ben 3 .gün embriyosunu transfer sonrası 10. Gün idrarda negatif kanda pozitif görmüştüm idrara güvenme