• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra 6. Gün idrar testi

Cok uzuldum buna umarim yakin zamanda hamile kalirsiniz tekrardan:KK43: ben de yarin yapicam bakalim
Merhaba, dilerim siz hamilesinizdir🙏🏻 gün içerisinde hamilelerle konuşursak enerji olarak emeklerimizin karşılığını alırız bir gün inşaAllah🤲🏻🤲🏻🌸

Merhabalar ARKADASLAR BENDE PAZARTESİ GÜNÜ 5. Gün embriosu ile transfer oldum bu benim 2. Denemem bakalım ne olucak bugün dayanamadım erken biliyorum ama erken gebelik testi yaptım negatif cıktı 😔

Merhabalar ARKADASLAR BENDE PAZARTESİ GÜNÜ 5. Gün embriosu ile transfer oldum bu benim 2. Denemem bakalım ne olucak bugün dayanamadım erken biliyorum ama erken gebelik testi yaptım negatif cıktı 😔
Evet çok erken yapmışsınız testinizi umarım sonucunuz pozitif olur 🙏🏼 sonucu bizimle paylaşın lütfen 🥹

Evet çok erken yapmışsınız testinizi umarım sonucunuz pozitif olur 🙏🏼 sonucu bizimle paylaşın lütfen 🥹
Malesef demin tekrar erken gebelik testi yaptım negatif cok fazla sol kasık agrım ve bel agrım var bakalım snuc ne olucak bu 2. Denemem üzülücem gene 😔

Back
X