• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra 6. Gün idrar testi

Bugün yaptım negatif 😔 Hcg 1,20 çıktı. Çok üzgünüm ve zorlu bir süreçmiş 😔 ne yazacağımı da bilemedim. Sorduğunuz için teşekkür ederim🙏🏻
Cok uzuldum buna umarim yakin zamanda hamile kalirsiniz tekrardan:( ben de yarin yapicam bakalim

Cok uzuldum buna umarim yakin zamanda hamile kalirsiniz tekrardan:KK43: ben de yarin yapicam bakalim
Merhaba, dilerim siz hamilesinizdir🙏🏻 gün içerisinde hamilelerle konuşursak enerji olarak emeklerimizin karşılığını alırız bir gün inşaAllah🤲🏻🤲🏻🌸

Bugün yaptım negatif 😔 Hcg 1,20 çıktı. Çok üzgünüm ve zorlu bir süreçmiş 😔 ne yazacağımı da bilemedim. Sorduğunuz için teşekkür ederim🙏🏻
Merhaba bende size mesaj attım kendinizi iyi hissettiğinizde bakabilirseniz sevinirim

Merhabalar ARKADASLAR BENDE PAZARTESİ GÜNÜ 5. Gün embriosu ile transfer oldum bu benim 2. Denemem bakalım ne olucak bugün dayanamadım erken biliyorum ama erken gebelik testi yaptım negatif cıktı 😔

Merhabalar ARKADASLAR BENDE PAZARTESİ GÜNÜ 5. Gün embriosu ile transfer oldum bu benim 2. Denemem bakalım ne olucak bugün dayanamadım erken biliyorum ama erken gebelik testi yaptım negatif cıktı 😔
Evet çok erken yapmışsınız testinizi umarım sonucunuz pozitif olur 🙏🏼 sonucu bizimle paylaşın lütfen 🥹

Evet çok erken yapmışsınız testinizi umarım sonucunuz pozitif olur 🙏🏼 sonucu bizimle paylaşın lütfen 🥹
Malesef demin tekrar erken gebelik testi yaptım negatif cok fazla sol kasık agrım ve bel agrım var bakalım snuc ne olucak bu 2. Denemem üzülücem gene 😔

Back
X