Transferden sonra belirti olmaması

Benimde transferimin 13.günü kasik ve bel ağrım dışında hiç bir belirtim yok.illa belirti olucak diye birşey yok herkezte belirtiler farklilik gosterebiliyor icini ferah tut

5. Gün embriyosuysa transferin 10. Günü kan testinde çıkıyor. Belirtileri hiç dinlemeyin kullanılan ilaçlar da ağrı vs yapabiliyor

Kızlar benim transferden sonra 6.günüm ama hiç bir belirtim yok bu normal mi yada iyi bir şey mi? Arada kasıklarımda batma oluyor kısa süreli sonra oda geçiyor.
Benimde belirtim yoktu, işin aslı belirti aramadım yok diye de takmadım kafama çünkü belirti olmaması çok çok normaldi bunu biliyordum.
Bazı şikayetlerim vardı sanki gebelik belirtisine benziyordu ama transfer öncesi de vardı yani kullandığım ilaçlar sebebi ile oluyordu onlarda.
Sadece regl günüm geldiğinde sanki regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı ve onlarda geçti. Belirti olayını ne kadar az düşünürseniz o kadar güzel bekleme süreciniz olur ve bebek içinde daha iyi olur, hayırlısı olsun bebeğiniz sımsıkı tutunsun inşallah

Çok sağolun Allah razı olsun :)
İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…