T tubaofi Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2024 2 0 1 28 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tubaofi #1 10.gün 69 12 gün 159 çıktı doktorum 2 gün sonra testi tekrarlamamı istedi .aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı acaba biraz tereddütteyim
10.gün 69 12 gün 159 çıktı doktorum 2 gün sonra testi tekrarlamamı istedi .aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı acaba biraz tereddütteyim
T tek bebek Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2024 255 212 18 23 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tubaofi #2 tubaofi .!.: 10.gün 69 12 gün 159 çıktı doktorum 2 gün sonra testi tekrarlamamı istedi .aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı acaba biraz tereddütteyim Genişletmek için tıkla... İnşAllah guzel artar belirtilerin varmıydı bırde sorunuz neydı soylemek ıstersen
tubaofi .!.: 10.gün 69 12 gün 159 çıktı doktorum 2 gün sonra testi tekrarlamamı istedi .aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı acaba biraz tereddütteyim Genişletmek için tıkla... İnşAllah guzel artar belirtilerin varmıydı bırde sorunuz neydı soylemek ıstersen
T tek bebek Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2024 255 212 18 23 13 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tubaofi #3 tubaofi .!.: 10.gün 69 12 gün 159 çıktı doktorum 2 gün sonra testi tekrarlamamı istedi .aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı acaba biraz tereddütteyim Genişletmek için tıkla... İnşAllah guzel artar belirtilerin varmıydı bırde sorunuz neydı soylemek tek bebek .!.: İnşAllah guzel artar belirtilerin varmıydı bırde sorunuz neydı soylemek ıstersen Genişletmek için tıkla... test tubaofi .!.: 10.gün 69 12 gün 159 çıktı doktorum 2 gün sonra testi tekrarlamamı istedi .aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı acaba biraz tereddütteyim Genişletmek için tıkla... test yapmışmıydın evde
tubaofi .!.: 10.gün 69 12 gün 159 çıktı doktorum 2 gün sonra testi tekrarlamamı istedi .aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı acaba biraz tereddütteyim Genişletmek için tıkla... İnşAllah guzel artar belirtilerin varmıydı bırde sorunuz neydı soylemek tek bebek .!.: İnşAllah guzel artar belirtilerin varmıydı bırde sorunuz neydı soylemek ıstersen Genişletmek için tıkla... test tubaofi .!.: 10.gün 69 12 gün 159 çıktı doktorum 2 gün sonra testi tekrarlamamı istedi .aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı acaba biraz tereddütteyim Genişletmek için tıkla... test yapmışmıydın evde
T tubaofi Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2024 2 0 1 28 15 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tubaofi #4 tek bebek .!.: İnşAllah guzel artar belirtilerin varmıydı bırde sorunuz neydı soylemek test test yapmışmıydın evde Genişletmek için tıkla... Evet 9. Gün test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı bugün tekrar test yaptım 306 çıktı 2 gün sonra tekrar istedi doktorum
tek bebek .!.: İnşAllah guzel artar belirtilerin varmıydı bırde sorunuz neydı soylemek test test yapmışmıydın evde Genişletmek için tıkla... Evet 9. Gün test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı bugün tekrar test yaptım 306 çıktı 2 gün sonra tekrar istedi doktorum