Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 tabiki yükselebilir bence guzel bir sonuc15. Gün 29 çıktı yükselir mi bilmiyorum dondurulmuş embriyo
Merhabalar benim de transferimin 10. Günü 5. Gün emriyosu taze transfer beta hcg 24.14 çıktı sizin değeriniz arttı mı yazarsanız çok sevinirim15. Gün 29 çıktı yükselir mi bilmiyorum dondurulmuş embriyo
Merhaba benim de 7.gün değerim 20 çıktı. 12.gün tekrar edilecek. Sizin değerinizde artış oldu mu? İdrar testi yaptınız mı? Ben yapıyorum ancak hep silik çıkıyor kimyasal olmasından endişe ediyorumMerhabalar benim de transferimin 10. Günü 5. Gün emriyosu taze transfer beta hcg 24.14 çıktı sizin değeriniz arttı mı yazarsanız çok sevinirim![]()
Merhabalar 7. Gün erken bir tarih inşallah sonucunuz artar kendinizi strese sokmadan istirahat edin inşallah artar Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin . Benim durumum sizin için olumsuz bir örnek benim durumumu baz almayın kimyasal gebelik yaşadım beta değerim her iki güne bir düşüşe geçti dün yaptırdığım beta testinde de sıfırlandı üç gün önce de düşük başladı hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba benim de 7.gün değerim 20 çıktı. 12.gün tekrar edilecek. Sizin değerinizde artış oldu mu? İdrar testi yaptınız mı? Ben yapıyorum ancak hep silik çıkıyor kimyasal olmasından endişe ediyorum
Hayırlı olsun ne güzel yükselmiş maşallah. Benim de 3.gun 1. Kalite 2 embriyo taze transfer edildi. 8. Gün kan verdim 1.6 çıktı. Benim değerim hep 0.100 çıkar. Cat iğnesinin üzerinden 12,5 gün geçmişti. Bu değer de Cat ignesinin kalıntısı belliki. Keşke benim de sizin gibi 5 çıksaydı da umitlenseydimMerhaba. Beta hcg değerim 5.20 çıktı. Transferimin 12. Günü 3. Gün embriyosu. Benim gibi olup daha sonra değeri artan var mı? Yoksa boşa ümitlenmemeli miyim?
Maalesef benim kimyasal gebelik olmuştu umarım sizinki artarHayırlı olsun ne güzel yükselmiş maşallah. Benim de 3.gun 1. Kalite 2 embriyo taze transfer edildi. 8. Gün kan verdim 1.6 çıktı. Benim değerim hep 0.100 çıkar. Cat iğnesinin üzerinden 12,5 gün geçmişti. Bu değer de Cat ignesinin kalıntısı belliki. Keşke benim de sizin gibi 5 çıksaydı da umitlenseydimsağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Tesekkur ederim. Tekrar hamileymissiniz hayırlı olsun. Darısı başımaMaalesef benim kimyasal gebelik olmuştu umarım sizinki artar![]()
Teşekkürler en kısa zamanda size de nasip olsun inşallahTesekkur ederim. Tekrar hamileymissiniz hayırlı olsun. Darısı başıma![]()
Amin inşallah. Bugün 10. Günümdu test verdim. 3. Gün embriyosu; 8. Gün 1.06, 10. Gün 15,32 çıktı,yani bugün. 2 gün sonra test günüm. Siz tecrübeli oldunuz artık. Sizce nasıl durumum. Merkezi aradım düşük dediler, 2 Gün önce 1.06diydi dedim iyi yükselmiş dediler. 12. Gönderen n 70-80 olmasını bekliyoruz dediler,bı de gerçi tüp bebekte değer farklı olabiliyor dedi. Başka bir hemşire arkadaşımda ya sağlıksız gebelik ya da dış gebelik dedi,moralim çok bozulduTeşekkürler en kısa zamanda size de nasip olsun inşallah![]()
Kendimden örnek vereyim:Amin inşallah. Bugün 10. Günümdu test verdim. 3. Gün embriyosu; 8. Gün 1.06, 10. Gün 15,32 çıktı,yani bugün. 2 gün sonra test günüm. Siz tecrübeli oldunuz artık. Sizce nasıl durumum. Merkezi aradım düşük dediler, 2 Gün önce 1.06diydi dedim iyi yükselmiş dediler. 12. Gönderen n 70-80 olmasını bekliyoruz dediler,bı de gerçi tüp bebekte değer farklı olabiliyor dedi. Başka bir hemşire arkadaşımda ya sağlıksız gebelik ya da dış gebelik dedi,moralim çok bozuldu
13 gün beklemiş siniz iyi sabır. Aslında ben yarın uçağa bineceğim o yuzden bir fikir olsun istedim. Uçak zarar verir mi diye,bir de iğneleri ona göre yanıma alacaktim. Biliyor musun yaş 36 37 ye yaklaştım. 1 aşılama,bu ikinci tüp bebek. Olumsuz o kadar çok şey yaşadım ki bu benim için şok oldu. Çünkü 1.06 dan sonra yikilmistim. Bir umut yükselir dedim ve böyle oldu. İnşallah hemsirenin dediği gibi olmaz da tutarKendimden örnek vereyim:
4 Mayıs transfer
17 Mayıs kan tahlili sonucu 222
19 Mayıs kan tahlili sonucu 670
Ben tam gününü bekledim stres olmamak için benden size tavsiye hangi gün dedilerse o gün test yapmanız. Bence güzel bir artış olmuş olma ihtimali var gibi geldi bana.![]()
Hepimiz çok zor süreçlerden geçiyoruz hem maddi hem manevi Allah hepimize sabırlar versin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin13 gün beklemiş siniz iyi sabır. Aslında ben yarın uçağa bineceğim o yuzden bir fikir olsun istedim. Uçak zarar verir mi diye,bir de iğneleri ona göre yanıma alacaktim. Biliyor musun yaş 36 37 ye yaklaştım. 1 aşılama,bu ikinci tüp bebek. Olumsuz o kadar çok şey yaşadım ki bu benim için şok oldu. Çünkü 1.06 dan sonra yikilmistim. Bir umut yükselir dedim ve böyle oldu. İnşallah hemsirenin dediği gibi olmaz da tutarçünkü dondurulmuş da yok
Görüştüm canım sakincasi olmadığını söylediHepimiz çok zor süreçlerden geçiyoruz hem maddi hem manevi Allah hepimize sabırlar versin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinUçak konusunu bir doktorunuza danışın isterseniz bana izin verdi ama 12 hafta biteceği için, araç yolculuğu için izin vermedi örneğin..
Harika güzel sonucunu bana da yazGörüştüm canım sakincasi olmadığını söyledi