Transferden sonra beta HCG değerim yavaş yükseliyor lütfen yardımcı olun çok endişeliyim.

mavimorfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
22
9
36
40
Transferimin 9. Günü beta HCG değerim 106 çıktı 12. Günde tekrar ölçtürdüm 122 çıktı.Daha önce bir kimyasal gebelik yaşadım yine aynı şey başıma geliyor galiba.Ama doktorum değer düşmediği için şuan düşük diyemeyiz 2 gün sonra tekrar ölctür dedi ama ben çok endişeliyim bu şekilde olup gebeliği devam eden varmı aranızda?

Ben de 10. Test yaptırdım 20.95 çıktı 12. gün değerim 21.25 Dr um direkt kimyasal gebelik dedi. Ben de bir kez daha mı test yaptırsak dememle değişeceğini zannetmem ama yine de 14. Gün bir test daha yaptır bakalım dedi. Yarın yaptıracağım. Senin soruna bir faydam yok ama Dr um iki kat artmadigi için hemen kimyasal dedi ben de ilk defa yaşıyorum bu durumu. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Ben de 10. Test yaptırdım 20.95 çıktı 12. gün değerim 21.25 Dr um direkt kimyasal gebelik dedi. Ben de bir kez daha mı test yaptırsak dememle değişeceğini zannetmem ama yine de 14. Gün bir test daha yaptır bakalım dedi. Yarın yaptıracağım. Senin soruna bir faydam yok ama Dr um iki kat artmadigi için hemen kimyasal dedi ben de ilk defa yaşıyorum bu durumu. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Benim daha önceki denememde kimyasal oldu onda normal iki kat iki kat arttı ilk üç ölçümde sonra 4. Olcumde değer düştü 100-200-400-350 oldu ve kimyasal gebelik dediler bebek düştü kendiliğinden.ayni adet oluyormusum gibi her ayki kanamadan çok bı fark yoktu.ama bu sefer 106-122-174 şeklinde ilerledi değerler bu sefer kimyasal gebelik değil dış gebelikten şüphelendi doktor.galiba bu şekilde bizim gibi yaşayan başka kimse yok 😔

Değerini tekrar ölçtürdüm mu? Kaç çıktı? Ben bugün ölçtürdüm bu sefer 319 çıktı

Değerini tekrar ölçtürdüm mu? Kaç çıktı? Ben bugün ölçtürdüm bu sefer 319 çıktı
Ölçtürdüm 6 ya düştü Dr um kimyasal gebelik yaşadığımı bir kez daha yineledi. Degerin iyi artmış umarım her şey yolunda gider sağlıkla bebeğine kavuşursun

Bende bir kere yaşadım kimyasal gebelik o hayal kırıklığını bilirim çok üzücü rabbim inşallah bir an önce yüzünü guldurur.Benim yukseliyo artık ama düzensiz artık gösterdiği için başta hiç bir şey belli değil her şey olabilir.yarin gideceğim doktora bakalım ne diyecek.? Çok korkuyorum çok endişeliyim 😔 benim kimyasal değil bu sefer ama sağlıksız gebelik ve ya dış gebelik olabilir bakalım ben neler yaşayacağım.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Ama kimyasalda olsa bı gebelik yaşaman olumlu bi sey vücudun hamile kalmak istiyor buna hazır.insallah bir daha ki ay güzel haberlerini alırım.

Bende bir kere yaşadım kimyasal gebelik o hayal kırıklığını bilirim çok üzücü rabbim inşallah bir an önce yüzünü guldurur.Benim yukseliyo artık ama düzensiz artık gösterdiği için başta hiç bir şey belli değil her şey olabilir.yarin gideceğim doktora bakalım ne diyecek.? Çok korkuyorum çok endişeliyim 😔 benim kimyasal değil bu sefer ama sağlıksız gebelik ve ya dış gebelik olabilir bakalım ben neler yaşayacağım.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.Ama kimyasalda olsa bı gebelik yaşaman olumlu bi sey vücudun hamile kalmak istiyor buna hazır.insallah bir daha ki ay güzel haberlerini alırım.

canım merhaba durumun ne oldu devam ediyor mu gebeliğin

Merhaba ben dün gebelik testi yaptım silik bir çizgi gözüküyor gogus hassasiyetim başladı belim ağrıyor ve lekelenme ile beraber batma var kasıklarım da sizce gebelik varmı yüzümde sivilce doldu taştı

Eklentiler

• IMG_20210507_001352.webp
    IMG_20210507_001352.webp
    13 KB · Görüntüleme: 97
Back
X