Transferden sonra evde nasıl yatıyorsunuz arkadaşlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mommm

a coffee lover ☕️
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
5.072
2.468
123
Hep düzmü sağa sola dönüyormusunuz

Ay çok sağol canım dünden beri düz yatıyorum arada bir döndüm sağa sola ama düz yatmaktan heryerim ağrıdı doktora sormayıda unuttum bende hiç düz yatamam bugün 2.günüm canım

Ay çok sağol canım dünden beri düz yatıyorum arada bir döndüm sağa sola ama düz yatmaktan heryerim ağrıdı doktora sormayıda unuttum bende hiç düz yatamam bugün 2.günüm canım
Ay canım oldun mu transfer çok sevindim insAllah pozitif olur sonucun mutlaka yaz buraya
Kendini kasma lütfen nasıl yatman konusun da
İster yan yat ister düz nasıl rahat ediyorsun embriyo etkilenmez senin yatış pozisyonundan merak etme

Ay çok sağol canım benim 3.gün embriyosu bakalım ne olacak hafif kasık ağrılarım var canım senin ki kaçıncı gündü kuzum

Ay çok sağol canım benim 3.gün embriyosu bakalım ne olacak hafif kasık ağrılarım var canım senin ki kaçıncı gündü kuzum
Olur canım kasik ağrısı belirti arama kendinde benim ilk tutmayan transferimde de 2. Tutan transferimde de olmuştu kasık ağrılarım ağrılar hep ilaçlardan
Canım 5. Embriyosuydu benimki
Ben ilk transferimi burda bı arkadasla aynı zamanda olmuştum
Onun 3.gun benim yine 5.gun embriyosuydu onunki tuttu mesela benimki tutmamisti
Bunları düşünüp kendini strese sokma canım

Evet canım doğru söylüyorsun bunlara takılmamak lazım ilaçlar yan etki yapıyor inşAllah rabbim verir canım bakalım sende yerleşme kanaması olmuşmuydu canım olduysa kaçıncı günde oldu

Evet canım doğru söylüyorsun bunlara takılmamak lazım ilaçlar yan etki yapıyor inşAllah rabbim verir canım bakalım sende yerleşme kanaması olmuşmuydu canım olduysa kaçıncı günde oldu
Yok canım yerleşme kanaması olmadı bende

Hep düzmü sağa sola dönüyormusunuz
Hiic bir onemi yok gebelikte bile 26.haftaya kadar istedigin gibi yatabiliyorsun
Boyle seylerle kafani mesgul etme dua et stresten uzak dur yeter

Hiic bir onemi yok gebelikte bile 26.haftaya kadar istedigin gibi yatabiliyorsun
Boyle seylerle kafani mesgul etme dua et stresten uzak dur yeter
Teşekkür ederim transferden sonra sormuştum ama malesef sonuç negatif oldu

Ayyy arkadaşım seni gördüm yazmadan edemedim çok az kalmış doğuma bin şükür yaradana... heyecanlı mısın normal doğum mu olacak sezeryan mı?
Konu sahibi nasıl yatarsan yat farketmez allah nasip ederse zaten oluyo hiç yatma pozisyonunu takma kafaya lütfen... burda bir arkadaş transferden 3. Gün düşmüştü ve bebek tutunmuştu nasip kısmet.. allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Merhaba canım düşündüğün için teşekkür ederim ama malesef sonucum negatif
Yaa canım benim çok iyi anlıyorum şuan ruh halini ama bırakma kendini olur mu bol bol kuran oku için rahatlasın isyana düşme sakin
Rabbim elbet nasip edecek bir gün

Valla kuzum çok heyecanlıyım hiç sorma gün yaklaştıkça heyecan artıyor
İkiz olduğu için sezaryen olacak riske atamayiz dedi Dr
Daha erken davranmazsa kuzular bugünden itibaren 29 gün kaldı çok şükür
Sanada dua ediyorum her zaman kuzum hep aklımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…