Transferden sonra gn sayanlar bunlar yemeyin..

canım ya kımse kızmadı ben öle bışey okumadım ysazmadım zaten bunula ılgılı yzaı var arka sayfalarda..............yıyenler olunca korku sardı bazılarını..........ne yesek korkar olcaz nerdeyse ne zor dımı .................zaten bu fıkır değıl aslında bı bılgı...........kesınlığıde yok ............cokda muhım değıl olunca tutunca tutuyo aslında.................ama bızım gıbıler pıpırıklı...........rabbım versın ınşş herkese beklemek streslı bıde bazı şeylerı ye yeme anne adayları sınır kupu oluyo galıba.................fıcal sen beklemedemıydın cananuruda beklemde bılıyırum ınşşşşşşşşş bekleyenler sevındırsın bızı bu yazzzzzzzzz

yok cnm daha beklemede değilim hastane araştırıyorum cnm..

daha karar veremdimki cnm araştırıyorum raporlu gidecem hastane bulamadım gönlüme göre. uzman işinde parasal değilde işini işi yapan biyer oda varmı bilmiyorum.kısmet artık..sevgilerimle...

saol cnm teşkkür ederim hepimize rabbim kolaylık versin sanırım hamiştin sen doğrumu biliyorum ,??

canım evet ama daha kac tane bılmıyorum ınş pazartesı oğrencem bu yol mesakkatlı dılerım tum evlat hasretıle yanaanlar bu yıl kavusur bebişlerıne sıkıntızsız.......................ınşş

inşallah cnm hayırlısı ile kucağına alırsın dilerimki saol cnm duaların için allah razı olsun cnm sevgilerimle...

Back
X