Transferden sonra gün gün belirti

Hanımlar belirtilere takılmayın derim. ilk transferimde (taze) bel, bacak, kasık ağrım çok oldu hatta lekelenme bile oldu ama tutmadı. Belirti aramayın, bebeğinizin sımsıkı tutunduğunu düşünüp göbüşünüzü sevin :)

Bende ilk dedyınız oldu kımysala sonuçlandı , bunda sadece regl ağrıları var

Sizin dün test gününüz müydü?

Merhaba ben sıfır belirti ile hamile olduğumu öğrendim. Bu süreçte naçizane tavsiyem Çok da belirti aramamanız, belirtiler ilaçların etkisi olabiliyor ❤ keyfini çıkarın, beslenmenize dikkat edin, avakado, kabak çekirdeği, kefir gibi şeyler yiyip için. Umarım hepiniz bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz ☺❤

Amın ınshAllah

Benim 8. günüm ve idrar testim negatif, bende saldım bazı şeyleri yalnız bugün dışarda üç saat gezince belime bir ağrı girdi ki bugüne kadar olmamıştı eve zor attım kendimi,ilaçlardan dolayıdır diyorum olsa çıkardı ya , ilaçlara devam tabi ama yarın son kullanırım belki çünkü oksopar iğnem son bir tane , yarınki testten sonra bırakmayı düşünüyorum. Yarın 9. gün

Canım benim yine olmadı ya tutunmuyor nedense bir türlü

Ama 8. gün diye yaptım doktor 12. günde kan testi günü verdi ama 8. günden itibaren öğrenenler okudum burda korkuyorum
Canım 8. Günde çıkmayan da oluyor. Heleki idrarda. 5. Gün embriyosu muydu? Bence çok acele etmişsin canım. Sonradan kanda pozitifi göre çıkıyor

İnşallah canım 3. gün embriyosu
Kız bi de üçüncü günmüş. ... 5. Günler bile 8 de zor görünüyor. Benimki de 3. Gündü. 12. gün 113le öğrendim. Üç gün önce idrar testi yapsam muhtemelen test yakalamayacaktı bile. Allah'tan ümit kesilmez, Rabbim nasip etsin inşallah bak 12. Gün idrar testim de bile silikti.

Eklentiler

• IMG_20240417_132246.webp
    27 KB · Görüntüleme: 98
Sağol canım benim panik oldum erken yapınca biraz rahatladım şimdi inşallah bakalım

Sen erken pes etdın ama bende ıdrarda 8 negatıf cıkdı saldom ılkde kıımysal idi silik çıkmısdı bunda hic cıkmadı ben 3 cu gunden aslıdan gezıyorum doktor 2 gunde sora gez dedı

Kızlar bir şey görebiliyor musunuz gölge gibi görüyorum burada pek görülmedi ama bakabilir misiniz , 8. günüm 3. gün embriyosu

Eklentiler

• 4573C781-27D2-47B8-8693-3C143940C9FF.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 101
  • 2F26BBA6-8CF5-4322-AD81-13991ACE573B.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…