- 23 Eylül 2011
- 346
- 247
- 303
Bende ilk dedyınız oldu kımysala sonuçlandı , bunda sadece regl ağrıları varHanımlar belirtilere takılmayın derim. ilk transferimde (taze) bel, bacak, kasık ağrım çok oldu hatta lekelenme bile oldu ama tutmadı. Belirti aramayın, bebeğinizin sımsıkı tutunduğunu düşünüp göbüşünüzü sevin :)
Sizin dün test gününüz müydü?Selam kızlar bu benim 2 ci transferım 29 maysda oldum , transferın 2 cı gun baya baş ağrım oldu , sabaha geçdi sabahda bel ağrım oldu, yanı 3 cu gunude , 4 cu gunde kasıklar ağrım oldu , bugun 5 cı gunum göğüslerim büydğ hasalaşdı kimde ne oldı normalmı bular. ?
Merhaba ben sıfır belirti ile hamile olduğumu öğrendim. Bu süreçte naçizane tavsiyem Çok da belirti aramamanız, belirtiler ilaçların etkisi olabiliyor ❤Selam kızlar bu benim 2 ci transferım 29 maysda oldum , transferın 2 cı gun baya baş ağrım oldu , sabaha geçdi sabahda bel ağrım oldu, yanı 3 cu gunude , 4 cu gunde kasıklar ağrım oldu , bugun 5 cı gunum göğüslerim büydğ hasalaşdı kimde ne oldı normalmı bular. ?
YarınSizin dün test gününüz müydü?
Amın ınshAllahMerhaba ben sıfır belirti ile hamile olduğumu öğrendim. Bu süreçte naçizane tavsiyem Çok da belirti aramamanız, belirtiler ilaçların etkisi olabiliyor ❤keyfini çıkarın, beslenmenize dikkat edin, avakado, kabak çekirdeği, kefir gibi şeyler yiyip için. Umarım hepiniz bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz ☺❤
Bana doktor 9. Güne tahlil yap dedi de o yüzden sordum
Canım benim yine olmadı ya tutunmuyor nedense bir türlüMerhaba ben sıfır belirti ile hamile olduğumu öğrendim. Bu süreçte naçizane tavsiyem Çok da belirti aramamanız, belirtiler ilaçların etkisi olabiliyor ❤keyfini çıkarın, beslenmenize dikkat edin, avakado, kabak çekirdeği, kefir gibi şeyler yiyip için. Umarım hepiniz bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz ☺❤
Canım daha erken değil miCanım benim yine olmadı ya tutunmuyor nedense bir türlü
Ama 8. gün diye yaptım doktor 12. günde kan testi günü verdi ama 8. günden itibaren öğrenenler okudum burda korkuyorumCanım daha erken değil mi
Canım 8. Günde çıkmayan da oluyor. Heleki idrarda. 5. Gün embriyosu muydu? Bence çok acele etmişsin canım. Sonradan kanda pozitifi göre çıkıyorAma 8. gün diye yaptım doktor 12. günde kan testi günü verdi ama 8. günden itibaren öğrenenler okudum burda korkuyorum
İnşallah canım 3. gün embriyosuCanım 8. Günde çıkmayan da oluyor. Heleki idrarda. 5. Gün embriyosu muydu? Bence çok acele etmişsin canım. Sonradan kanda pozitifi göre çıkıyor
Kız bi de üçüncü günmüş. ... 5. Günler bile 8 de zor görünüyor. Benimki de 3. Gündü. 12. gün 113le öğrendim. Üç gün önce idrar testi yapsam muhtemelen test yakalamayacaktı bile. Allah'tan ümit kesilmez, Rabbim nasip etsin inşallahİnşallah canım 3. gün embriyosu
Sağol canım benim panik oldum erken yapınca biraz rahatladım şimdi inşallah bakalımKız bi de üçüncü günmüş. ... 5. Günler bile 8 de zor görünüyor. Benimki de 3. Gündü. 12. gün 113le öğrendim. Üç gün önce idrar testi yapsam muhtemelen test yakalamayacaktı bile. Allah'tan ümit kesilmez, Rabbim nasip etsin inşallahbak 12. Gün idrar testim de bile silikti.
Bana eken sakın verme dedı , sonuçunuz nasıl ?Bana doktor 9. Güne tahlil yap dedi de o yüzden sordum
Sen erken pes etdın ama bende ıdrarda 8 negatıf cıkdı saldom ılkde kıımysal idi silik çıkmısdı bunda hic cıkmadı ben 3 cu gunden aslıdan gezıyorum doktor 2 gunde sora gez dedıBenim 8. günüm ve idrar testim negatif, bende saldım bazı şeyleri yalnız bugün dışarda üç saat gezince belime bir ağrı girdi ki bugüne kadar olmamıştı eve zor attım kendimi,ilaçlardan dolayıdır diyorum olsa çıkardı ya , ilaçlara devam tabi ama yarın son kullanırım belki çünkü oksopar iğnem son bir tane , yarınki testten sonra bırakmayı düşünüyorum. Yarın 9. gün
3 de daha gec çıkıyor bende 5 dı deye saldınİnşallah canım 3. gün embriyosu
15 ine test günü vermiş. 6 haziranda transfer oldum.Bana eken sakın verme dedı , sonuçunuz nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?