Transferden sonra hassas erken gebelik testi yapanlar

Sltn_alp

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
44
17
3
35
Merhaba arkadaslar 3 gun yada 5.gun transferden sonra erken hassas idrar gebelik testi yapan varmi varsa sonucunuz ne oldu

Merhaba arkadaslar 3 gun yada 5.gun transferden sonra erken hassas idrar gebelik testi yapan varmi varsa sonucunuz ne oldu
ilk tedavimde 5. gün embriyosu 8. gün idrarda ve kanda çıkmıştı bu sefer yine 5. gün embriyosu 9. gün yaptm şükür çıktı

5.gün embriyosu 7.gün sabah erken gebelik testin de cıktı kan verdim 70 küsür çıkmıştı hatta bende ovulasyon testi vardı onda da çıkmıştı

Ağız tadım da bi bozukluk vardı, göğüslerim de bi hafif agri vardı ama sürekli degil ara ara oluyodu, kasik da küçük batmalar, bide peceteye kahverengi ve pembe gibi az leke gelmişti

Ağız tadım da bi bozukluk vardı, göğüslerim de bi hafif agri vardı ama sürekli degil ara ara oluyodu, kasik da küçük batmalar, bide peceteye kahverengi ve pembe gibi az leke gelmişti
Şu an kaç haftalık peki?

3. Gün embriyosu 8. Günde normal kaset testlerde çıkmıştı. Benim ikizdi ondan erken çıkmışta olabilir. 12. Gün değerim 600 üzeriydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…