Transferden sonra hiç belirti olmadan pozitif sonuç alanlar varmı ?

Kızlar hiç belirtiniz olmadan pozitifi gördünüz mü ? Hissiyatsız şekilde ?
Ruhen hissiz bir donemdi benim icin beden olarak sadece catlatma iğnesinin etkilerini yaşamıştım kasiklarimda batmalar vs oluyordu yumurta toplama işleminin ve hormon yuklemelerinin etkisiydi bence

Ruhen hissiz bir donemdi benim icin beden olarak sadece catlatma iğnesinin etkilerini yaşamıştım kasiklarimda batmalar vs oluyordu yumurta toplama işleminin ve hormon yuklemelerinin etkisiydi bence
Evet onların etkisiyle oluyor çoğu şey.Sonuç ne oldu peki ? Taze transfer miydi

Sadece 1 gun bel agrisi ve su gibi akinti oldu sonra kesildi. Baska da belirti yasamadim

5. Ci gunu dondurulmuş embryo transferi adetten 2 hafta sonra transfer oldum

Kizlar benim de dun acayip sancim vardi adet sancisi gibi ama bugun gecti ne dusunmeliyim sizce olumsuz bise mi gecmesi bugun 7.gunum

Benimkide 3. Gün embriyosu 4.günüm bugün belirti yok henüz🙄

Benimde dondurulmuş 5. Gün çift transfer yapıldı 3 şubatta ama hiç bir belirti yok bende takılıyorum bu konuya çok. Arada kasıklarımda bişeyler hissediyorum ama onlarda psikolojik galiba

3750 falandı galiba dimi. Biz bide dondurulmuş ların parasını vermedik daha istediginiz zaman verirsiniz demislerdi bizimde yolumuz dusmedi bi sorun olur mu acaba ya
Evet canım o civardı fiyat onu hiç bilmiyorum ki ozaman Nasıl oluyor biz başından verdik yaza bidaha vercez bi sor onu istersen hangi hastaneydi canım unuttum ben onu 🤦‍♀️

Back
X