Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ruhen hissiz bir donemdi benim icin beden olarak sadece catlatma iğnesinin etkilerini yaşamıştım kasiklarimda batmalar vs oluyordu yumurta toplama işleminin ve hormon yuklemelerinin etkisiydi benceKızlar hiç belirtiniz olmadan pozitifi gördünüz mü ? Hissiyatsız şekilde ?
Evet onların etkisiyle oluyor çoğu şey.Sonuç ne oldu peki ? Taze transfer miydiRuhen hissiz bir donemdi benim icin beden olarak sadece catlatma iğnesinin etkilerini yaşamıştım kasiklarimda batmalar vs oluyordu yumurta toplama işleminin ve hormon yuklemelerinin etkisiydi bence
Sonuç pozitif ne güzel0 belirti
Kaçıncı gün embryosuydu ?Sadece 1 gun bel agrisi ve su gibi akinti oldu sonra kesildi. Baska da belirti yasamadim
Evet 5. Gun embriyosuydu 11. Haftada kalbi durduEvet onların etkisiyle oluyor çoğu şey.Sonuç ne oldu peki ? Taze transfer miydi
Kaçıncı gün embryosuydu ?
Benim ki 3.gün embriyosu adetimin 21.gününde transfer oldum belirti yok henüz5. Ci gunu dondurulmuş embryo transferi adetten 2 hafta sonra transfer oldum
Benimkide 3. Gün embriyosu 4.günüm bugün belirti yok henüz5.gun embriyosuydu transferin 3 veya 4.gunu oldu
Canım sana bi şey soracağım dondurulmuş transfer olunca transfer ücreti oduyo musun bir daha.Benimkide 3. Gün embriyosu 4.günüm bugün belirti yok henüz![]()
Canım sana bi şey soracağım dondurulmuş transfer olunca transfer ücreti oduyo musun bir daha.
[/QUOTE
Evet canım veriyorsun bi daha
Evet canım veriyorsun bir dahaCanım sana bi şey soracağım dondurulmuş transfer olunca transfer ücreti oduyo musun bir daha.
3750 falandı galiba dimi. Biz bide dondurulmuş ların parasını vermedik daha istediginiz zaman verirsiniz demislerdi bizimde yolumuz dusmedi bi sorun olur mu acaba yaEvet canım veriyorsun bir daha
Benimkide 3. Gün embriyosu 4.günüm bugün belirti yok henüz![]()
Evet canım o civardı fiyat onu hiç bilmiyorum ki ozaman Nasıl oluyor biz başından verdik yaza bidaha vercez bi sor onu istersen hangi hastaneydi canım unuttum ben onu3750 falandı galiba dimi. Biz bide dondurulmuş ların parasını vermedik daha istediginiz zaman verirsiniz demislerdi bizimde yolumuz dusmedi bi sorun olur mu acaba ya