Transferden sonra hiç belirti olmadan pozitif sonuç alanlar varmı ?

kızlar hepimize Allah sağlıklı evlarlar nasip etsin
umarım tnrasferi olan herkes bebişine sıkıca sarılır koklar

yasnazzzzzzzzzz canımmmmmmmmmmmmm gördümde geldim :KK36::KK36:
ne güzel bir çizgi
annecim ben geliyorum diyor
az kaldı inşallah
Yaa kuzuumm gördünmüüu😍😍😍😍 insallah geliyodur melegım insallah eger bu test bozuksa iste ozaman delirirm😂😂 dua et arkadasim dua et ❤

Kuzum hayırlı olsun bence varrrrrrrr 😍😍😍
IMG-20200303-WA0007.webp
20200303_111034.webp
simdi yaptim bunuda😂

Kızlar transferden sonra nelere dikkat etmeliyiz tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum 😊😊😊😊

Kızlar transferden sonra nelere dikkat etmeliyiz tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum 😊😊😊😊
Kesinlikle maydonoz hurma çikolata ananas yememelisin, yüksek raflara uzanmamalısın. kendini zorlamadan günlük hayatına devam etmelisin. Aksi taktirde zaman da geçmiyor zaten

Kesinlikle maydonoz hurma çikolata ananas yememelisin, yüksek raflara uzanmamalısın. kendini zorlamadan günlük hayatına devam etmelisin. Aksi taktirde zaman da geçmiyor zaten
Çok teşekkür ederim canım benim. Darısı bizlere olsun . Yavrun sağlıkla gelsin .💖💖💖

Çok teşekkür ederim canım benim. Darısı bizlere olsun . Yavrun sağlıkla gelsin .💖💖💖
Amin inşallah bir de demeyi unuttum 5. Gün embriyosu ise ilk 3 gün tutunma açisindan çok önemli sehir dısında yaptırıyorsan muhakkak 1 gece otelde dinlen gemen yola çıkmayın

Back
X