Transferden sonra hiç belirti olmadan pozitif sonuç alanlar varmı ?

"transfer sonrasi hic kaklma yat" dediler 4 denemede de yattim sonuc negatif. 5incide ilk 3 gun yattim sonra yurudum ve sadece pozitif dusundum.sonuc pozitif. transfer sonrasinda en buyuk tavsiyem bol bol Meryem suresi okuman yada dinlemen.Allahim saglikla hayirla nasip etsin.
Bende ilkinde hep yattım bunda ilk günler yatıp sonraki günler kalktım pozitif oldu

cok sukur cok sukur.. ben 7 yil surundum bu forumlarda.cok yazdim cok okudum.simdi tavsiye veriyor olmak inanilmaz.mucizem de kucagim da. hepiniz saglikla alin kucaginiza insallah.
Oyyyy Allah bağışlasın ne güzel inşAllah o günleri görürüz bizlerde 🙏🤗 sağ salim atlatırız şu süreci 🤲

Kizlar gunaydin bugun 8.gunum jeli siktigimda jelin ucuna kahverengi putur bisey geldi boyle bir sey yasayan varmidir

Kizlar gunaydin bugun 8.gunum jeli siktigimda jelin ucuna kahverengi putur bisey geldi boyle bir sey yasayan varmidir
Kuzum dün bana da oldu çok açık kahve pembesi bi tondu korkulacak bişey kesin değilmiş olabiliyormuş inşallah tutunmadandır 🙏🏼

20200303_083122.webp
20200303_081346.webp
20200303_081639.webp
kizlar gunaydin 6. Gun bugun var dimi test bozuk degilse😂

bence var canım hayırlı olsun
Benimde 8 tane dondurulmuşum var 25 nisana kadar geçici menapoza girdim...
Dondurulmuş ve geçici menapoz sonrasında genelde olumlu sonuçlar alınmış umarım bende onlardan olurum
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

bence var canım hayırlı olsun
Benimde 8 tane dondurulmuşum var 25 nisana kadar geçici menapoza girdim...
Dondurulmuş ve geçici menapoz sonrasında genelde olumlu sonuçlar alınmış umarım bende onlardan olurum
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Sagol canim insallah testte bi problem yoktur 😂
Amin amiin benimde 2. Denemem dondurulmus embriyo transferi oldum insallah senin yavrunda sana tutunur sımsıkı❤

Sagol canim insallah testte bi problem yoktur 😂
Amin amiin benimde 2. Denemem dondurulmus embriyo transferi oldum insallah senin yavrunda sana tutunur sımsıkı❤
İnşallahhh canımmmm :KK200:
Sağlıkla ilerlesin kan tahlili yaptırınca bizleri de haberdar et

Back
X