Progestani 16. Haftada biraktik normalde 12de birakiliyomus ama bnim 16ya kadar kullanmami istedi. Yanlis hatirlamiyosam kese gorununce yada kalp atisi alininca estrofemi biraktim prutulox ne biomiyorum kan sulandirici ise onu diguma kadar kullandimTransferden sonra Prutulox Igne-Estrofem- Dupaston- Progestan Fitil İLAÇLARI ne zamana kadar kullandiniz arkadaslar ?
Niye kan sulandırıcı igneyi doguma kadar kullanıyorsunuzProgestani 16. Haftada biraktik normalde 12de birakiliyomus ama bnim 16ya kadar kullanmami istedi. Yanlis hatirlamiyosam kese gorununce yada kalp atisi alininca estrofemi biraktim prutulox ne biomiyorum kan sulandirici ise onu diguma kadar kullandim
Doktorun ilac vermedimihiç ilaç kullanmadım çok şükür
ilaçlı denememiz negatif olmuştu bir de ilaçsız deneyelim dedi doktorum. ilaçsız olan tuttuDoktorun ilac vermedimi
Kaç haftalıksınız acaba?ilaçlı denememiz negatif olmuştu bir de ilaçsız deneyelim dedi doktorum. ilaçsız olan tuttu
15 haftalıkKaç haftalıksınız acaba?
Pihtilasmaya yatkinlik vardi o yuzden bide tekrarlayan dusuklerNiye kan sulandırıcı igneyi doguma kadar kullanıyorsunuz
Bana da oksapar yazdı 4000 binlik bunlara ilave doğuma kadar kullanacağım homozigot var o yüzden dolayı hemen başladık sizde de mi homozigot vardıPihtilasmaya yatkinlik vardi o yuzden bide tekrarlayan dusukler
Hatirlayamiyorum tam olarak sonuclarimiBana da oksapar yazdı 4000 binlik bunlara ilave doğuma kadar kullanacağım homozigot var o yüzden dolayı hemen başladık sizde de mi homozigot vardı
Doktorunuz mu karar verdi 8.haftada bırakmaya siz mi istedinizOksapar ve prolutexi 8.haftaya kdr kullandım. Şuan 10.haftamdayim oksaparin yerine corasprin kullanıyorum. Estrofem günde 2 ye düştü bitince bir daha almayacağım. Progestan fitil günde 3 kez devam henüz
Tabi ki doktorum karar verdi :)Doktorunuz mu karar verdi 8.haftada bırakmaya siz mi istediniz
Bende kullanıyorumda aşırı korkuyorm insallah banada erken haftalarda bırakdırırTabi ki doktorum karar verdi :)
Neden korkuyorsunuzBende kullanıyorumda aşırı korkuyorm insallah banada erken haftalarda bırakdırır
Cok yakıyor igne girer girmez yanıyor ve baya morarıp taş gbi oluyor dokunamiyorum bile ignenin yerineNeden korkuyorsunuz
Yanlış mı yapıyorsunuz acaba bende morarma olmadı hic. Valla son kutuda bende bezmistim hatta 3 tane vardı kutunun bitmesine doktor kesebilirsin,istersen bitince kes dedi hemen kestim.Cok yakıyor igne girer girmez yanıyor ve baya morarıp taş gbi oluyor dokunamiyorum bile ignenin yerine
Siz ne kadr süre kullandınızYanlış mı yapıyorsunuz acaba bende morarma olmadı hic. Valla son kutuda bende bezmistim hatta 3 tane vardı kutunun bitmesine doktor kesebilirsin,istersen bitince kes dedi hemen kestim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?