• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra leke

kktugcee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
30
11
3
Transferimin 6.7.8 günüleri ara ara lekelenmelerim devam ediyor açık pembe benim durumumu yaşayan varmı sürecini anlatabilirmi

Doktorunuza danistiniz mi? Kac sulandirici kullaniyorsaniz bir sure kesebilir
Kan sulandırıcı kullanıyorum Evet iki kere arayıp sordum hatta ilaçlarımda değişiklik yapacakmısınız dedim yoğunlaşıp rengi kırmızı olmadığı sürece ilaç değişimi yapmayacağını söyledi ayaklarını kaldır dinlen diyor yaptığım halde lekelenme oluyor

Kan sulandırıcı kullanıyorum Evet iki kere arayıp sordum hatta ilaçlarımda değişiklik yapacakmısınız dedim yoğunlaşıp rengi kırmızı olmadığı sürece ilaç değişimi yapmayacağını söyledi ayaklarını kaldır dinlen diyor yaptığım halde lekelenme oluyor
Kendinizi yormuyorsunuz değil mi? Eğilme kalkma uzanma gibi şeyler yapmayın bu süreçte.

Kendinizi yormuyorsunuz değil mi? Eğilme kalkma uzanma gibi şeyler yapmayın bu süreçte.
Aslında yanımda kimse olmadığı için mecburen kalkıp evin işlerini yapıyorum ben yapmadığım sürece kimsenin yaptığınıda beğenmiyorum biraz bende de hata var ama iş yapıyordan katım kendimi yoracak şekilde değil robot süpürgem var o çalışırken toz alıyorum bulaşıkları hallediyorum uzanıyorum

Aslında yanımda kimse olmadığı için mecburen kalkıp evin işlerini yapıyorum ben yapmadığım sürece kimsenin yaptığınıda beğenmiyorum biraz bende de hata var ama iş yapıyordan katım kendimi yoracak şekilde değil robot süpürgem var o çalışırken toz alıyorum bulaşıkları hallediyorum uzanıyorum
Bulasik makinesine egilmeyin pek, sizi cok iyi anliyorum transferden beri benim de evu tabiri caizse pislik goturuyor esim yapiyor ama benim kadar yapamiyor idare ediyor. Transferden beri sadece birkac kez egildim i da comelerek 16. gun bugun hala dikkat ediyorum siz de edin lutfen birakin evi pislik gotursun siz yatin lekelenmeniz varsa

bi süre evin işi beklesin. Bırak eşin biraz yapsın yardım etsin. Ev biraz temizlenmese bir şey olmaz. En azından pozitif haberini al. Ben transferden sonra böyle eve süpürge tutmuştum da kanamam olmuştu. Hastaneye gitmiştim. Sonrasında 12 haftalık olana kadar eğilip yerden donumu bile kaldırmadım. Hep söylerim bunlar paralı bebek diye. Ne gerek var sanki yani? Bırak yat uzan, yapma hiçbir şey.

Back
X