- 13 Eylül 2022
- 22
- 12
- 8
- 29
- Konu Sahibi Twinsmomm07
-
Canım Rabbime şükür sonuçta bence namazlarını kıl bende oturarak kılıyorum bak ayaktan secdeye gidince karnım çok sıkışıyor sonuçta şükür sebeplerimizHanımlar transferimin 12.günüydü bugün gittim kan verdim pozitif çıktı çokkk şükür RabbimeAma namazlarımı kılamadım bu süre içinde sakıncalı olur diye pek hareket etmedim zaten aşağı eğilmedim namaz konusundada secdeye eğildiğimizde fln bi sıkıntısı olur mu acaba namazlarıma başlamak istiyorum korkuyorum da bi sıkıntı olursa diye . 4 rekatta 8 kere secdeye gidiyoruz yani sürekli bi eğilme durumu olacak böyle durumda nasıl kıldınız namazlarınızı oturarak mı yoksa ayakta mı
Transerden sonra 3 gün oturarak, sonrasında normal ayakta kılarak devam ettim. Korkularınızı bir kenara bırakın bebek zaten sağlıklıysa siz amuda da kalksanız o bebek orda durmaya devam edecekHanımlar transferimin 12.günüydü bugün gittim kan verdim pozitif çıktı çokkk şükür RabbimeAma namazlarımı kılamadım bu süre içinde sakıncalı olur diye pek hareket etmedim zaten aşağı eğilmedim namaz konusundada secdeye eğildiğimizde fln bi sıkıntısı olur mu acaba namazlarıma başlamak istiyorum korkuyorum da bi sıkıntı olursa diye . 4 rekatta 8 kere secdeye gidiyoruz yani sürekli bi eğilme durumu olacak böyle durumda nasıl kıldınız namazlarınızı oturarak mı yoksa ayakta mı
Kılarım tabi ki ama bacaklarımız tutuyorsa oturarak kılmamak gerekiyor diye biliyorumOturarak kılamaz mısınız?
Evet öyle tabi ki ama ne bileyim her secdeye gittiğimde acaba birşey oluyor mudur diye düşüncemTranserden sonra 3 gün oturarak, sonrasında normal ayakta kılarak devam ettim. Korkularınızı bir kenara bırakın bebek zaten sağlıklıysa siz amuda da kalksanız o bebek orda durmaya devam edecek
Bende belli bi süre oturarak kılacam sanırım çünkü öbür türlü hep içimde şüphe olacakCanım Rabbime şükür sonuçta bence namazlarını kıl bende oturarak kılıyorum bak ayaktan secdeye gidince karnım çok sıkışıyor sonuçta şükür sebeplerimiz
Önce sağlık sonuçta.Kılarım tabi ki ama bacaklarımız tutuyorsa oturarak kılmamak gerekiyor diye biliyorum
Ben trasferden sonra hiç kılmadım sonra pozitif oldu yine kılmadım hep korktum karşımda biri kılınca izliyordum çok eğiliyoruz diye düşündüm doktora sordum 8 haftadan sonra dedi kayınvalidem de oturarak kılsan kızım Allah istediğini verdi bırakma dedi bende kızdım ona napıyım ben keyfi mi bıraktım o kadar emek verdik korkuyorum dedim sonra içime kurt düştü ya bir ara oturarak deniyim dedim ama kasığım çok battı. Neyse sonuç olarak kılmadım ve o dönemi robot gibi geçirdim aman bişey oldu olacak temizlik yemek bile yapmadım sonra kontrolde kalbinin durduğunu öğrendim bu işler nasip kısmet işleri elinizden geleni yapsanız da olanın önüne geçilmiyor ben gözümden sakındım ama olacak yine oluyor şimdi ki aklın olsa ne yapardınız diye sorarsanız oturarak da olsa kılardım. Bu arada namazlarıma hala devam ediyorum ve kılmayı seviyorum kılmayınca boşluğa düşüyorum ama Rabbim demiş ya kimi benden çok seversen alırım diye yalana gerek yok hamilelik boyunca kılmayacaktım ama yanlış bir düşünceymiş.Hanımlar transferimin 12.günüydü bugün gittim kan verdim pozitif çıktı çokkk şükür RabbimeAma namazlarımı kılamadım bu süre içinde sakıncalı olur diye pek hareket etmedim zaten aşağı eğilmedim namaz konusundada secdeye eğildiğimizde fln bi sıkıntısı olur mu acaba namazlarıma başlamak istiyorum korkuyorum da bi sıkıntı olursa diye . 4 rekatta 8 kere secdeye gidiyoruz yani sürekli bi eğilme durumu olacak böyle durumda nasıl kıldınız namazlarınızı oturarak mı yoksa ayakta mı
Çok teşekkür amin inşallahBende bir süre oturarak kıldım sonra devam ettim. Esirgeyen Rabbim her türlü esirger nasipte varsa yalnız gebeliğin son zamanlarda yine zor oluyor. O dönemde de oturarak kılabilirsiniz. İslamda zorlama yoktur Rabbim niyetinizi biliyor sonuçta. Öncelik sizin sağlığınız.
Bu arada tebrik ederim sağlıkla alın inşallah kucağınıza
Çok geçmiş olsun evet buna bende çok inanıyorum kimi benden çok seversen onu senden alırım .. Allahım inşallah en kısa zamanda size de nasip eder tekrardanBen trasferden sonra hiç kılmadım sonra pozitif oldu yine kılmadım hep korktum karşımda biri kılınca izliyordum çok eğiliyoruz diye düşündüm doktora sordum 8 haftadan sonra dedi kayınvalidem de oturarak kılsan kızım Allah istediğini verdi bırakma dedi bende kızdım ona napıyım ben keyfi mi bıraktım o kadar emek verdik korkuyorum dedim sonra içime kurt düştü ya bir ara oturarak deniyim dedim ama kasığım çok battı. Neyse sonuç olarak kılmadım ve o dönemi robot gibi geçirdim aman bişey oldu olacak temizlik yemek bile yapmadım sonra kontrolde kalbinin durduğunu öğrendim bu işler nasip kısmet işleri elinizden geleni yapsanız da olanın önüne geçilmiyor ben gözümden sakındım ama olacak yine oluyor şimdi ki aklın olsa ne yapardınız diye sorarsanız oturarak da olsa kılardım. Bu arada namazlarıma hala devam ediyorum ve kılmayı seviyorum kılmayınca boşluğa düşüyorum ama Rabbim demiş ya kimi benden çok seversen alırım diye yalana gerek yok hamilelik boyunca kılmayacaktım ama yanlış bir düşünceymiş.
Amin inşallah canım sağolasın inşallah sizde hayırla kucağınıza alırsınızÇok geçmiş olsun evet buna bende çok inanıyorum kimi benden çok seversen onu senden alırım .. Allahım inşallah en kısa zamanda size de nasip eder tekrardanbende haftaya kese için gidicem inşallah bir sorun olmadan devam eder hamileliğim bende oturarak kılacağım düşük tehlikesi geçene kadar inşallah Rabbim kabul eder .
Bende takmamaya çalışıyorum bunları düşünmemeye çalışıyorum gerçekten çok zor .. sizin yaşınız kaçtı tüp bebek yaptırdığınızda ve doktor ilaç olarak ne vermişti kan sulandırıcı , progestanlardan da kullandınız değil miAmin inşallah canım sağolasın inşallah sizde hayırla kucağınıza alırsınızve lütfen her şeye kafayı takma kötüyü çağırma keseyi görürsün kalp atışı duyulacak mı falan ben hep stres oldum düşündüm hepsini de yaşadım ama sonradan kaybettim ben sanıyordum ki kalp atışını da duyunca hiç bir sıkıntı kalmayacak sen Allaha bırak hayırlısını dile en iyisini o bilir bak hala dua ediyorum her ay hayırlısını ver diye hamile kalamıyorum demek ki hayırlısı böyle hayat imtihanlarla dolu ama sen içini ferah tut oturarak namaz kıl gerisini Allah'a bırak.
Doktoruna sormalısın önemli bir konu. Hayırlı olsunHanımlar transferimin 12.günüydü bugün gittim kan verdim pozitif çıktı çokkk şükür RabbimeAma namazlarımı kılamadım bu süre içinde sakıncalı olur diye pek hareket etmedim zaten aşağı eğilmedim namaz konusundada secdeye eğildiğimizde fln bi sıkıntısı olur mu acaba namazlarıma başlamak istiyorum korkuyorum da bi sıkıntı olursa diye . 4 rekatta 8 kere secdeye gidiyoruz yani sürekli bi eğilme durumu olacak böyle durumda nasıl kıldınız namazlarınızı oturarak mı yoksa ayakta mı
24 yaşındayım canım ilk transferim Kasım da oldu ikinci Mayıs'ta her şeyi verdi valla neler vermedi ki kullanmadığım bir şey kalmadı.Bende takmamaya çalışıyorum bunları düşünmemeye çalışıyorum gerçekten çok zor .. sizin yaşınız kaçtı tüp bebek yaptırdığınızda ve doktor ilaç olarak ne vermişti kan sulandırıcı , progestanlardan da kullandınız değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?