E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Hadi arkadaşlar neler hissediyorsunuz?:1hug:
bikaç gün ağrım oldu ama şu anda çok iyiym yalnız bugün hafif bir başağrısıyla uyandım hala da geçmedi ama bunun transferle bir ilgisi yoktur herhalde :)) ama sende ateş olması normal mi bademcim çünkü ateş bulantı kusma olursa hemen bize geliyosun dediler bana çünkü bunlar bi enfeksiyonun göstergesi olabilirmiş ama çok şükür öyle birşey olmadı bende.. ateşin 38 dereceyi geçerse mutlaka doktorunu ara derim cnm..
Hayır canım 1-2 gün hafif ateş hissettim şu an yok böyle bir şey.bulantı kusma yok..
Benim transfer gününden itibaren inanılmaz baş dönmelerim oldu, sanırım ilaçların etkisinden. Kasık ağırlarım vardı transferden 6-7 gün sonra geçti. Transferin 7. gününden itibaren aşırı sinirlilik vardı sakinleşemiyordum.klava:. Herşeye alınıyordum herkez gözüme batıyordu, herkezden nefret ediyordum. Deli gibi yemek yiyordum, Yemek yiyip yatıyordum. cokacimcoook.Tabi dolaysıyla bende 4-5 aylık hamile gibi oldum. 12 gün boyunca raporluydum evde yattım, sadece yemek yemek için ve tuvalete kalktım. 10. gün hafif kirli kan geldi, ve panik içinde hastaneye koşturduk. Meğerse tutunma kanamasıymış. 4 gün sürdü bu kanama.Çok şükür şuan 10. haftada hamileyim. Allahım hepinize nasip etsin inşallah :Saruboceq:. Haaa bu ara Ananas tutunması için yardımcı olduğunu duydum, nekadar doğru bilmiyorum ama zarar etmeyiz diye 2 günde bir ananas yiyordum.
ilk denememde çok gergin olmamama rağmen bu son denemede transferden sonr garip bir huzur vardı içimde.Transferimin üçüncü gününden itibaren sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım olmaya başlamıştı, sürekli acaba kanamammı açıldı diye tuvalete koşuyordum. bel ağrım da başlamıştı artık, inanılmaz bir iştahım ve kocaman bir göbeğim vardı. Göğüslerimde hafiften dolgunlaşıp şişmeye başlamıştıki sonucu aldığımda bunun neden olduğunu anladık. Hamileydim. Şu an 11.haftamın içindeyim.Darısı tüm istyenlerin başına inşallah.Yüce rabbim sağlıkla sıhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Arkadaşlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin meleklerinizi..Benim 4.günüm ama herhangi bir kanama,lekelenme yok...lekelenme olmaması tutunma olmadığı anlamına mı geliyor acaba:çok üzgünüm: Belim hafif ağrıyor..Ya adet olursam endişem var..Bunun dışında akşamları bazan çok hafif ateşim var gibi..Mide bulantısı da yok..Ancak iştahım acaip arttı...ilk bir iki gün başım çok dönüyordu..olduğum yerde tansiyonum düşüyor gibiydi..uzanma ihtiyacı hissediyordum...
Canım herkezde kanama olacak diye birşey yokki. Hem daha dur bakalım 4. gününmüş daha. Bel ağrısı bendede vardı. Acaip adet sancım vardı. Yok tamam tutmadı bu hastalanacam işte diye moralim hep bozdum. Meğerse normalmiş. Halende adet sancılarım devam ediyor. Mide bulantısı bende daha yeni yeni hafif başladı. Ama o tansiyonumun düşmesi bendede transferin ilk gününden itibaren vardı.
Normal yediğim halde açlıktan başım ağrıyor,hiç bir şey yemememişçesine...Baş ağrısı ve açlık hissi ile kalktım bu sabah:bbo: Günde bir kaç kez böyle açlık hissi hissediyorum..Normalde çok iştahlı biri değilimdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?