benimde ilk tup bebek denemem. iki adet 5.gun embriyosu yani blastosist transferi yapildi. bugun 5.gunum. ilk iki gun kasiklarimda baya batmalar oldu. ama sonra azaldi. sadece sag kasigimdaki batma ara ara devam ediyor ve bacagimda agriyor. o gunden beri yatiyorum. ama wc ve yemek ihtiyacim icin kalkiyorum tabi. bunun disinda goguslerim hassas ve karnimda hafif siskinlik var. tabi dunden beri cektigim kabizligi unutmayayim.ben 35 yasindayim ve daha once gebelik yasamadim. doktorlara gore esimde ve bende sorunda yok. idrar testi yapmak istiyorum ama korkuyorum, icten ice cok umutluyum sanirim. Allah hepimize ve tum isteyenlere yardim etsin insallah. ayrica hicbir ilac yada jel kullanmiyorum. ve doktorum normal hayatina donebilirsin dedigi halde ben surekli dinleniyorum is yapmiyorum. bu bahsettiginiz jel ne icin anlayamadim?? ben yurtdisindayim ve sanirim farkli bir sistemde tedavi gordum..burada yumurta sayisinin cok olmasi degil, saglikli ve kaliteli az sayida yumurta elde etmek cok onemli.neyse diger tecrubeleride heyecanla bekliyoruumm