Transferden sonra neler hissettiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim benim yasadiklarin tabiikii zor...anliyorum seni ama kendini üzüp böyle maf etme....benim bebegim 1,5 yasina geldi....erken dogdu.ölcek dediler..3 defa ölümden döndü..doktorlar hala ümit etme diyorlar...gercekten zor günler gecirdim...geciriyorum hala...ama yilmadim...bak tüp bebek bile basladim...Rabbimden hep hayirlisini diliyorum...insallah güzel günler bizi bekler...kendini ümitsizlige kaptirma..hersey imithan

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

merhaba arkadaşlar benim salı günüydü transferim bugün 3. günüm
yumurta toplandıgından beri kendime gelemedim inanılmaz bel agrıları baş dönmesi
halsizlik, tansiyon düşmesi, bulantı ben fazla yemek yiyemiyorum sadece yayla çorbası içebiliyorum
kaç gün daha sürer böyle bilmiyorum çokda duygusalım yazılanalrı okurken ağladım birden, çok gerginim strese girmemeye çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum sanırım bünyeylede alakalı

merhabalar 18 haziranda yumurta toplama (7 yumurta toplandı spermler TESE spermi olduğundan 2 sağlam embriyo kaldı birini dondurdular) 23. haziranda transfer (tek embriyo) bugün ilk kanda hcg ye bakıldı 127 çıktı.bu süreçte ilk transfer sonrası 1 saat uzandım sonra sarsıntılı bir taksi yolculuğu ile eve gelip birsürü merdiven çıktım ilk 3 gün yattım sadece wc ve ara ara yemeğe kalktım sonra uçakla van iline gidip atandığım okula göreve başladım bu arada 4. gün ile 6. gün duş aldım ılık su ile alın duşu sıcak duş yasak 3 taze ananas tükettim çekirdekli kuru üzüm yedim kuru incir ve kayısı yedim.şu an için bebişim tutunmuş inşallah hiç bırakmaz bizi.darısı isteyen herkese inşallah Ya'rab

çok ta fazla abartmamak lazım aramamak lazım belirtileri.mutlu olmak ve gülmek faydalı olacaktır ümitsizliğe kapılmayın.

benim transferim dün oldu. bugünü 1. gün olarak sayıyorlarmış üzüldüm 1 gün daha geç öğrenmiş olucam... heyecanlıyım ultrason fotoğrafını verdiler elimize amanınnn içim bir hoş oldu hiç inanamıyorum şiimdi karnımda bebişimin tutnmaya çalışıyo olmasına. yardımcı oluyorum ona dinleniyorum bol bol anneciğimin evinde kalıyorum herşey ayağıma geliyo gidiyo bakalım bebeğim bizi beğenicekmi kalıcakmı bizimle :1rolleyes:

Merhabalar,
3.tüp bebek denemimi ocak ayında yapılan transfer ile bekleme sürecine girmiştim.Taa ki 2 gün öncesine kadar.
Eğer olumlu çıkarsa yaşadıklarımı bende paylaşacağım demiştim.Çünkü gün gün diğer deneyimleri hep buradan takip ettim.Ne önemliymiş dedim kendi kendime...

Transferden sonra 11.gün de, kimselere söylemeden idrar testi yaptırdım.Sonuç negatifti..dumur oldum..hiç kimseyle paylaşamadım.Sadece buradaki deneyimleri okuyarak "acaba" dedim içimden...
12.günün sabahında kliniğe gittim.Kan testimi yaptırdım. Pozitif çıktı..
seviç ağlaması yaşadıktan sonra görüştüğüm doktorum kesinlikle idrar tahlili yapmayın ,moralinizi yüksek tutun..benim düştüğüm hatayı siz düşmeyin..

Belirtilere gelince sadece hafiften gögus sızısı vardı ama adet göreceğim zamankilerin aynı olduğu için inanın hiç ayırt edemedim.Hiç birşey hissetmedim.

Umarım, allahım tamamını erdirir, umarım isteyen, dua eden,hastane koridorlarında bebek için bekleyen tüm hemcinslerime bir an önce bebeklerine kavuşur,kimsenin emeğini boşa çıkartmaz..:emir_bebek:

benimde ilk tup bebek denemem. iki adet 5.gun embriyosu yani blastosist transferi yapildi. bugun 5.gunum. ilk iki gun kasiklarimda baya batmalar oldu. ama sonra azaldi. sadece sag kasigimdaki batma ara ara devam ediyor ve bacagimda agriyor. o gunden beri yatiyorum. ama wc ve yemek ihtiyacim icin kalkiyorum tabi. bunun disinda goguslerim hassas ve karnimda hafif siskinlik var. tabi dunden beri cektigim kabizligi unutmayayim.ben 35 yasindayim ve daha once gebelik yasamadim. doktorlara gore esimde ve bende sorunda yok. idrar testi yapmak istiyorum ama korkuyorum, icten ice cok umutluyum sanirim. Allah hepimize ve tum isteyenlere yardim etsin insallah. ayrica hicbir ilac yada jel kullanmiyorum. ve doktorum normal hayatina donebilirsin dedigi halde ben surekli dinleniyorum is yapmiyorum. bu bahsettiginiz jel ne icin anlayamadim?? ben yurtdisindayim ve sanirim farkli bir sistemde tedavi gordum..burada yumurta sayisinin cok olmasi degil, saglikli ve kaliteli az sayida yumurta elde etmek cok onemli.neyse diger tecrubeleride heyecanla bekliyoruumm:3:

benimde ilk tup bebek denemem. iki adet 5.gun embriyosu yani blastosist transferi yapildi. bugun 5.gunum. ilk iki gun kasiklarimda baya batmalar oldu. ama sonra azaldi. sadece sag kasigimdaki batma ara ara devam ediyor ve bacagimda agriyor. o gunden beri yatiyorum. ama wc ve yemek ihtiyacim icin kalkiyorum tabi. bunun disinda goguslerim hassas ve karnimda hafif siskinlik var. tabi dunden beri cektigim kabizligi unutmayayim.ben 35 yasindayim ve daha once gebelik yasamadim. doktorlara gore esimde ve bende sorunda yok. idrar testi yapmak istiyorum ama korkuyorum, icten ice cok umutluyum sanirim. Allah hepimize ve tum isteyenlere yardim etsin insallah. ayrica hicbir ilac yada jel kullanmiyorum. ve doktorum normal hayatina donebilirsin dedigi halde ben surekli dinleniyorum is yapmiyorum. bu bahsettiginiz jel ne icin anlayamadim?? ben yurtdisindayim ve sanirim farkli bir sistemde tedavi gordum..burada yumurta sayisinin cok olmasi degil, saglikli ve kaliteli az sayida yumurta elde etmek cok onemli.neyse diger tecrubeleride heyecanla bekliyoruumm:3:

canım hayırlı olsun tedavin :16: burda da yumurta sayısından cok kalite ve saglıgı onemli tabiki.. idrar testi sakın yapma daha cok cok erken negatif sonuc alırsın boşuna bozma moralini sakınn. cnm verilen igne ve jeller bebek tutunsun diye biliyorum ama senin tedavin farklı olabilir doktoruna guven pozitif dusun insallah en kısa zamanda rabbim nasib eder mis kokulu evlatlar :16:

Merhaba arkadaslar aktif katilmasam da sizleri hep okudum.ben pcolum esimde de sayi hareket sorunu war 26 yasndayim.hc adet olamiyordum.3 asilama negatif.tupe gectik ayin 8inde 13 yumurta toplandi 10 dollendi 3.gune 2 iyi 2 orta kalite kaldi ortalar donduruldu iyiler p.tesi transfer edildi.buraya kadar standart bilgiler.bu 2.gun kendimi dinleyip belirti aramiyorum zira cok karamsarmdir tuttugunu dgl tutmadgni dusunuyrum hep.cok sinirliyim 1 saat hastanede yattm ewe geldm 24 saat yat snra normal hayatna don dediler.ne olduysa o 24 saatte oldu ben zaten normalde kabizimdir hep ve dun yatmaktan kabiz oldum.bagrsaklarim patlayacak az kaldi.dru aradim fitil gbi bi ilac dedi esim alms geliyo suan tam o korkum bitti ne oldu biliyor musunuz suam hemsire bna sakin oksurme demisti we ben cocuklugumdan beri genzime bisey kactgni bilmem az once su icerken genzime kcti we oksurmekten bogazm yirtildi karnim patladi adeta.we hemsire sakn oksurme dedi dye aksilik iste .siniRmden agliyorum suan bu ne sansszlik.Allah askine ne alaka insanz biz ya oksurme bzm elimzde mi yani ne smdi tutma di mi ya da tutanlar hc oksuren insanlar dgl mi.o cabami oksuruk mu mahwetti.ben oleym o zaman ya .bu nedir ya yeminle 2 gundur deli oldum ewde sunu yapmamalym bunu yapmamalym aha oksurdum gtti embryolar aklmi kaybetmek uzereym

Merhaba bugün transfer imin 4.günü bende bunu merak ediyorum bi cevap verip içimi rahatlatır mısınız iyi yada kötü bilmek istiyorum çok hafif ıkındim az önce nerden geldi bilmiyorum kan yok ama sümüksü bişey geldi elime peçete de bişey yok ama :-( hayır bebeğim gittiyse nasıl oluyor kan görmek gerekiyor mu yoksa dediğim gibi bişey olabilir mi düştüğünü nasıl anlarız ki lütfen cevap verin

Merhaba bugün transfer imin 4.günü bende bunu merak ediyorum bi cevap verip içimi rahatlatır mısınız iyi yada kötü bilmek istiyorum çok hafif ıkındim az önce nerden geldi bilmiyorum kan yok ama sümüksü bişey geldi elime peçete de bişey yok ama :-( hayır bebeğim gittiyse nasıl oluyor kan görmek gerekiyor mu yoksa dediğim gibi bişey olabilir mi düştüğünü nasıl anlarız ki lütfen cevap verin
Yok canm o kdr kolay dusmez demstibna doktor o kullndgn ilclrdan rahmn salgiladgi sividr bnm hp olmstu 2.gundn sonra

o kadar pismanim ki bu tedavite basladigum icin bi anne tutmasin die dua edermk yaaa;((

Back
X