Transferden sonra neler hissettiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yagmurcn rabbim sabirlar versin sana ins tekrardan bebek sahibi olabilirsin cnm uzulme rabbim umarim gonlune gore verir

yagmurcan sana Allahtan sabır diliyorum inşallah en kısa zamanda kavusursun bebişine
kaymaklım bende sadece crinole jel kullanıyorum bunda korkulcak bişi yok

kaldı 3 gün ve artık zaman geçmiyor panik heyecan tekrar yıkılma korkusu Allah hepimize sabır ve güç versin

Arkadaşlar peki transferinizin ortalarına doğru göz kararması falan hissediyormusunuz? bende çok olmaya başladı bu gün..daha yeni yedim..yani yarım saat oldu...ama oturduğum yerde gözlerim karardı bir kaç kez..bir de karnım davul gibi şiş ama gaz falan yok...

Badem valla simdilik bende goz kararmasi filan yok ama benimde karnim sis benim bugun 3. Gunum sen nasil geciriyorsun zamanini hep yatiyormusun

Badem valla simdilik bende goz kararmasi filan yok ama benimde karnim sis benim bugun 3. Gunum sen nasil geciriyorsun zamanini hep yatiyormusun

Yok..ilk 3 gün evdeydim..sadece ilk gün yattım...
hiç iş yapmıyorum evde..sadece yemek yapıyorum...hep yatamam sıkıntıdan patlarım...burda oyalanıyorum şimdilik..

badem adenzar ajuu kaymaklım margarita elifimm kızlar hepinizin transferi hayırlısı olsun inşşş sevineceğiz ..hayırlısıyla hamiş haberlerinizi bekliyoruz canlarım...

Son düzenleme:
kaymaklım msjı şimdi gördüm canım benımde bugün ılk defa belım agrıdı yattım bıraz gectı ilk 3 gün yatmıştım ama artık çok sıkıldıgım için evde oyalanıyorum agır iş yapmıyorum hatta bugün eşimle dışarı çıktık kısa bir yürüyüş yaptık çok bunaldığımı oda anladı artık 8 inci günüm bu arada.yemek falan yapıyorum mutfakta geçiyor günümün yarısı öyle yani canım

Yok..ilk 3 gün evdeydim..sadece ilk gün yattım...
hiç iş yapmıyorum evde..sadece yemek yapıyorum...hep yatamam sıkıntıdan patlarım...burda oyalanıyorum şimdilik..
iyi is yapmamanda iyi ama ben yapmak zorundayim kizim evi baya bi karistiriyor bende mecburen onun pesinden kosuyorum kizim 5 yasinda ama onu kaynanama yollayip uyuyorum kaydirigubbakcemile3 ya cnm iste bole hayirli haberler umarim yatamiyorum diye bise olmaz sabirla beklicez :CüvCüv:

Kizlar benim melegim kizim normal oldu esim ozaman iyiydi yani bende hic problem yok esim kaza gecirdi bu yuzden olmuyor normal yolla ama esimde sperm sayisi filan hersey normal sizce benim bu konuda biraz sansim yuksek olabilirmi?????? Umarim benden sikilmazsiniz

slm kızlar benimde 4. günüm bugün valla psikolojik olarak bir garip hallerdeyim aynı sizin gibi yani tuttumu tutmadımı arasında gidip geliyorum. benim ilk 2 gün kasıklarım ağrıdı sanırım o yumurta toplamadan kalan bi ağrıydı şuan göbek deliğimden aşağı inen çizgi şeklinde bir ağrı var gıdıklanma gibi :) nasıl bir tarifse benimkisi de :) adet olurkende böyle ağrılarım oluyordu ama henüz transferin 4. günündeyim adete daha var anlıyacağınız. göbeğim sizinkisi gibi şiş kabız olacam diye korkuyorum ama neyseki şimdilik herşey yolunda. yarın arıtk işe başlamam lazım, iş yarinde zaten akşama kadar oturuyorum evimede yakın bi sorun olmaz dedi dr. um.böyle işte arkadaşlar bende 9. gün bi idrar testi yapacam bazı arkadaşların transferin 6,7, günü çıkmış idrarda bizimkiside bi umut işte...

kızlar kabızlık için arada 2-3 tane kayısı yiyin iyi geliyor ben öyle yapıyorumm şuan pek sorun teşkil etmiyor kabızlık umarım böyle gider

kızlar cok üzgünüm bugun crinole jel kahverengi olarak geri geldi ve adet sancısı gibi ağrım var :(

kızlar cok üzgünüm bugun crinole jel kahverengi olarak geri geldi ve adet sancısı gibi ağrım var :(
canım hıc üzülme o jel hep oyle oluyo ıcerde bı sure kalıyo fazlası renk degıstırıp gerı cıkıyo ayrıca burdak hamıle olan arkadaslarda hep adet agrısı oldugunu soyluyolar sen moralını bozma hemen test gunun ne zaman kac gun kaldı

mrba.s. arlkadaslar araniza yeni katildim,surekli burdaki yazilari okuyarak biseyler ogrenmeye calistim ve cok rahatladimsositososito,hemen hemen herkes ayni seyleri hissetmis.bende bu gun 8. gunumdeyim transferin.hisettigim bazen karin agrisi,bazen bel agrisi bazen batma hissi rahimde.regl gunum kan tahlili vercegim gunle ayni.o gune kadar olmazzsam hamile oldugumu dusunebilirim dimi?fisfisfisilk denememdi bu benim ve cok yorucu,stresli gecti piskolojim bozuldu kendimi anaormal hissediyorum,sinirliyim,ruh halim gel gitmafoldumben.kahrimi esim cekiyo saolsun.ohss diye bi hastaliga yakalandim yumurtalarin fazla uyarilmasi ile alakali bu sorunu kadinlarin%80 i yasaiyomus.ilk gun karin boslugumda gaz sancisi vardi sonraki gunlerde nefes alamamaya basladim saga sola donemiyordum,sirt ustu yattim hep burayi okudum,arastirdim ohss`yi bole ogrendim ve doktorumu aradim acile gonderdi.1gun hastahanede yattim karnim su toplamis hafif derecede iylesiyorum..insanda vesvese oluyo haliyle ultrasonla falan alttan baktilar bisey oldumu acaba diye belki 40 kez doktorlara sordum sorun olmaz diyolar.acaba kulak ardimi ediyolar diyede dusunuyorum bazen,turkiyde diilim.benim her sey yolundaydi sansim cok yuksek.kendimi olcak diye sartladim olmazssa ne hissederim bilmiyorum.cok yoruldum gucum yok artik.sonucu yazcam.rabbim herkese anne olma mutlulugunu tattirsin

canım inş...............az kalımış rabbım sevındırsınnnnnnnnn.............

Ah ah nostalji..O baş dönmeleri,açlık hissi bana iki bebek olarak dönmüştü.....

İki melek bebeğimi öyle çok özlüyorum ki....senağlama senağlama

Back
X