Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Badem valla simdilik bende goz kararmasi filan yok ama benimde karnim sis benim bugun 3. Gunum sen nasil geciriyorsun zamanini hep yatiyormusun
iyi is yapmamanda iyi ama ben yapmak zorundayim kizim evi baya bi karistiriyor bende mecburen onun pesinden kosuyorum kizim 5 yasinda ama onu kaynanama yollayip uyuyorum kaydirigubbakcemile3 ya cnm iste bole hayirli haberler umarim yatamiyorum diye bise olmaz sabirla beklicez :CüvCüv:Yok..ilk 3 gün evdeydim..sadece ilk gün yattım...
hiç iş yapmıyorum evde..sadece yemek yapıyorum...hep yatamam sıkıntıdan patlarım...burda oyalanıyorum şimdilik..
canım hıc üzülme o jel hep oyle oluyo ıcerde bı sure kalıyo fazlası renk degıstırıp gerı cıkıyo ayrıca burdak hamıle olan arkadaslarda hep adet agrısı oldugunu soyluyolar sen moralını bozma hemen test gunun ne zaman kac gun kaldıkızlar cok üzgünüm bugun crinole jel kahverengi olarak geri geldi ve adet sancısı gibi ağrım var![]()