Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ilk trasferimde sadece o gun dinlendim sonra normal.yasantima devam ettim . Doktorum istersen basket bile oynayabilirsin demisti.. pozitif sonucta almistik ama 8 haftada kalbi durdu. Doktorum bunun hareketle ilgisi yok sagliksiz embriyo tutunamaz duser.dedi. simdi 2. Yi deniycez bunda da oyle cok sakinicagimi sanmiyorjm
Ben ilk trasferimde sadece o gun dinlendim sonra normal.yasantima devam ettim . Doktorum istersen basket bile oynayabilirsin demisti.. pozitif sonucta almistik ama 8 haftada kalbi durdu. Doktorum bunun hareketle ilgisi yok sagliksiz embriyo tutunamaz duser.dedi. simdi 2. Yi deniycez bunda da oyle cok sakinicagimi sanmiyorjm
Bana da 3 gün yatacaksin sadece yemek ve wc için kalk demişti uc günün sonunda eski rutinime donmedim ev islerine ara verdim mumkun oldugunca tabi. 11. Haftada kalbi durdu malesef. Ayni sekilde hareketler vs ilgisi yok düşüklerin sagliksiz olan embriyoyu vucut bir sekilde atiyor. Normal gebeliklerde düşük ihtimali var tüp bebekte bu ihtimal biraz fazla demişti doktorum. İlk gebeliklerde malesef çok oluyormuş çağın hastaligi herhalde