benm arkadaşım günlük hayatına devam ediyor.sanırım bu anne adayının durumuna bağlı bi durum.kimi 9 ay gezerken ,kimide düşük tehlikesnden yatağa mahkum kalıyor.Allah yardım etsin tüm anne adaylarına...
işlerini yapıp başarılı olan kimse yok mu ? bu arada yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum . dün kan testi yaptırdım pozitif çıktı. :) demekki günlük hayata devam etmek o kadar da etkilemiyor. hatta merdivenlerden hızlı hızlı inip çıkmıştım. hepinize yorumlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Anladigim kadariyla dikkat etmek kişiden kişiye degisiyor.ben transverden iki saat sonra ozel araba ile il degistirdim.mesala hic yatakkta yenek falan yemedim sadece işe gitmedim.gerci ben pozitif ogrendim kanamam basladi 20 gunden fazla surdu ama genede öle put gibi yatmadim.Benimde transferimin7.gunu.ilk bir bucuk gun yattim.sonra kalkip masada yemek yedim.ev icinde yurudum.daha sonra 3. gun ankaradan elezig a dondum ucakla.5 yasinda bir kizim var.mecburen kalktim.sandalyede oturarak kafami geriye attim annem beni yikadi.3 gun sonra test yapicaam.cok heyecanliyim
Arkadaşım hayırlı olsun, Allah bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin. Kaçıncı günde yaptırdın testini, bende transferin 2. günündeyim ...
canım kusura bakma biraz geç farkettim. 6 . gün idrarda belli belirsiz yapınca 7. gün kan testini yaptırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?