Transferden sonra orgazm

10.gün yarın test günüm haklısınız ama elimizde değilki evet eşim konusunda haklısınız ama rüyada olanlar konusunda elimizde değil ki bende cok pişmanım bilmiyordum ben birde sadece ilişki yasak sandık biz

10. Gün ise idrarında çıkar tutunabilmişse onca rahim kasılmasına rağmen

Bana da çok oluyordu özellikle hamilelikte acayip sancı yapıyordu. Kendiliğinden oluyorsa yapbileceğin bir şey yok zaten. İnan bana endişe her xaman daha tehlikeli

Ben kendimi pamuklara sardım olmadı akışına bıraktım olmadı.. 3 tane tüp bebek.. . sonra en ağır işleri yaptığım ve aşırı seksli geçen aydan sonra kendiliğinden gebelik oldu.. hem de eşimle ilişki yaşadık hemen üstüne test günümdü testi yaptım.. çok şükür herşey yolunda diyeceğim o ki olacağı var ise oluyor sıkmayın canınızı

Çok sevindim canım olacağı varsa Rabbim nasip eder her sekılde

Dikkat edeceğim ınsallah hayrlısı olsun
Hayırlı olsun cnm çok sevindim senin adına. Bende heyecanla bekliyorum benimkide pazartesi olacak. Ama iki gecedir usutmeyle uyanıyorum titriyorum ama saçlarım su içinde ter. Çok değişik etkiler yaşıyorum. Benimde geriden gelen embriyo konuldu. 3. Gün de bakalım bizim sonuç ne olacak. Yarın sabah tahlil vericem tam 7. Günde enfeksiyon mu nedir bakılsın birde gebelik testi yapılsın bakalim

Kızlar ben de dün transfer oldum ve gündüz uykumda rüyada orgazm oldum sanırım.. Bilinçaltı sanırım bilemiyorum,çok şaşkınım ve korku içindeyim. Rahim kasılması yaşadım mı bilmiyorum sıçrayarak uyandım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…