Transferden Sonra Test Gününe Geri Sayım

Kızlar merhaba, ilk defa yazıyorum bu topiğe, pozitif sonuç alanlara hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) belirtileriniz nelerdi transfer sonrası?
Teşekkürler senden de güzel haberler alalım inşallah :) Benim transfer sonrası ilk 4 gün hiç belirtim olmadı. Üzüldüm hatta olmadı diye.
5.gün karnımda batmalar aşağıda sızlamalar hafif hafif başladı ve sürekli olarak devam etti. Bunun dışında geceleri sabaha karşı aynı saatte uyanıyorum saat kurmuş gibi. Su gibi akıntım da sürekli vardı ama kullandığım ilaçlardan diye düşünüyorum.
Karnımda batmalar başladığında testte silik çizgi çıkmaya başladı bu arada. Bunun dışında inan bana çok fazla bir belirti olmuyor.

Teşekkürler senden de güzel haberler alalım inşallah :) Benim transfer sonrası ilk 4 gün hiç belirtim olmadı. Üzüldüm hatta olmadı diye.
5.gün karnımda batmalar aşağıda sızlamalar hafif hafif başladı ve sürekli olarak devam etti. Bunun dışında geceleri sabaha karşı aynı saatte uyanıyorum saat kurmuş gibi. Su gibi akıntım da sürekli vardı ama kullandığım ilaçlardan diye düşünüyorum.
Karnımda batmalar başladığında testte silik çizgi çıkmaya başladı bu arada. Bunun dışında inan bana çok fazla bir belirti olmuyor.

Canım çok teşekkür ederim amin inşallah sen de sağlıkla kucağına al inşallah :nazar:belirtilerimiz çok benziyor inşallah ben de burda sizinle güzel haberler paylaşırım :KK200: cuma günü test günüm yaklaştıkça heyecan merak korku hepsi bir arada :)

Canım çok teşekkür ederim amin inşallah sen de sağlıkla kucağına al inşallah :nazar:belirtilerimiz çok benziyor inşallah ben de burda sizinle güzel haberler paylaşırım :KK200: cuma günü test günüm yaklaştıkça heyecan merak korku hepsi bir arada :)
Off bilirim o gerginliği. Her sabah panik atak şeklinde uyanıyordum gerçekten psikolojik olarak zor bir süreç. Sonu güzel olsun inşallah hepimizin. Sonucunu mutlaka yaz olur mu:KK200:

Süper. Maşallah:nazar: ay o kadar seviniyorum ki böyle emekler karşılığını bulunca .:KK200: Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza :KK200: mylittlemiracle_ mylittlemiracle_ seni de unutmadım canım benim :anne:
Sağolasın arkadasım
Ben de değer arttıkça duygulanmaya basladım
Sanki sessiz sessiz ben burdayım diyor
İnsallah kalp atışı ve kese işini de halletsek rahatlayacağım bi nebze
İnsan kaybedeceğim diye endişe duyuyor zor kavuşunca
Amin canım hepimiz için

Sağolasın arkadasım
Ben de değer arttıkça duygulanmaya basladım
Sanki sessiz sessiz ben burdayım diyor
İnsallah kalp atışı ve kese işini de halletsek rahatlayacağım bi nebze
İnsan kaybedeceğim diye endişe duyuyor zor kavuşunca
Amin canım hepimiz için
Ya galiba anne olmak böyle birşey . O endişeyi kalbimizde hep taşıyacağız. Bende de hep var , haftaya doktor kontrolüm var , büyüdü mü ? Gelişiyor mu ? Biraz daha geçsin , sağlıkla doğacak mı ? Doğduktan sonra türlü türlü endişeler . Sanırım bundan sonraki hayatımız böyle . Hiç bilmediğimiz bir yönü ile bizi bekliyor . Birbirimize yine burda böyle yardımcı olalım :KK200::emir_bebek:

Ya galiba anne olmak böyle birşey . O endişeyi kalbimizde hep taşıyacağız. Bende de hep var , haftaya doktor kontrolüm var , büyüdü mü ? Gelişiyor mu ? Biraz daha geçsin , sağlıkla doğacak mı ? Doğduktan sonra türlü türlü endişeler . Sanırım bundan sonraki hayatımız böyle . Hiç bilmediğimiz bir yönü ile bizi bekliyor . Birbirimize yine burda böyle yardımcı olalım :KK200::emir_bebek:
Evet aynen
Doğmadan endişesi başlıyor
Allah güzel günler göstersin ne diyelim
Bennde az evvel birşeye cok sinirlendim
Baya bagırdım birine malesef
Korkuyorum bebişe birsey oldu mu diye :(

Back
X