- Konu Sahibi mylittlemiracle_
Herkese merhaba ben sonucumu aldım şükürler olsun 283 çıktı beta hcg degerim
darısı sizlerin başına 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet çok şükür tutunmus(lar) nasıl heyecanlandim bugün geçmek bilmedi sabah kan verdim akşam 05:30da öğrendim. Darısı başınızaBugün test yaptırdınız mı acaba merak ettim
Ben hiç belirti yaşamadım desem yeri ilk haftadan sonra adet belirtilerim başladı dizlerim hafif sizlar her adet öncesi o sizlamayi hissedince birde alnimi putur putur küçük sivilceler kaplayinca tamam dedim ilk transferde de böyle olmuştu olmadı dedim üzüldüm idrar testi yapmamaya da karraliydim çünkü geçen sefer silik ikinci çizgiyi görüp heveslenmistim tabi beta hcg 3 çıkınca da yikilmistim ama 9.günden itibaren idrar testi yaptım yine yapayimda kendimi alistirayim diye dusunmustum aslında yine de sevinemedim ilkinden tecrübe edindiğim için ama yinede kendimi hayal kurarken buluyodum dün gece hiç uyuyamadim busabah gidip öğrendim inş keseyi ve kalp atisinida duyarızKızlaar sizi gördükçe heyecanlanıyorum nasıl geçti bu bekleyiş ? Benim daha iki gün oldu geçmiyor. Belirti yaşadınız mı bu sürede :)
İnsallah görürsün canımEvet evet çok şükür tutunmus(lar) nasıl heyecanlandim bugün geçmek bilmedi sabah kan verdim akşam 05:30da öğrendim. Darısı başınıza
Ben hiç belirti yaşamadım desem yeri ilk haftadan sonra adet belirtilerim başladı dizlerim hafif sizlar her adet öncesi o sizlamayi hissedince birde alnimi putur putur küçük sivilceler kaplayinca tamam dedim ilk transferde de böyle olmuştu olmadı dedim üzüldüm idrar testi yapmamaya da karraliydim çünkü geçen sefer silik ikinci çizgiyi görüp heveslenmistim tabi beta hcg 3 çıkınca da yikilmistim ama 9.günden itibaren idrar testi yaptım yine yapayimda kendimi alistirayim diye dusunmustum aslında yine de sevinemedim ilkinden tecrübe edindiğim için ama yinede kendimi hayal kurarken buluyodum dün gece hiç uyuyamadim busabah gidip öğrendim inş keseyi ve kalp atisinida duyarız![]()
İnsallah hayırlı sonuçları alırsın sen deMerhaba kızlar yeni katıldım aranıza benimde pazar günü transferim oldu dondurulmuş 5. gün embriyosu pazartesi kan tahlilim var sonuc icin hepimizin embriyoları tutunur inşAllah. Sizlerde herhangibir belirti varmı ?
Hayır 6. denemem hicbir sorun olmamamaına rağmen tutmuyo bebişlerim. Doktor bile şaşırıyo halimize inşAllah hepimiz güzel haberlwr alırızİnsallah hayırlı sonuçları alırsın sen de
İlk deneme mi?
Peki eşinle kandan genetik test yaptırdınız Mİ canımHayır 6. denemem hicbir sorun olmamamaına rağmen tutmuyo bebişlerim. Doktor bile şaşırıyo halimize inşAllah hepimiz güzel haberlwr alırız
İnşallah bebeginiz sizinledirMerhaba kızlar yeni katıldım aranıza benimde pazar günü transferim oldu dondurulmuş 5. gün embriyosu pazartesi kan tahlilim var sonuc icin hepimizin embriyoları tutunur inşAllah. Sizlerde herhangibir belirti varmı ?
Genetik test yapılıp pgt ye gönderilmedi burada yapılmıyo yada bilmiyorum. Ama embriyolarım cok güzel gelişiyo iş rahme kondumu olmuyodu. Ameliyat oldum ve şükür hiçbir sorun yok. İnşAllah benimle beraber hepimizin bebekleri tutunur. Canım seninde hayırlı olsun.Peki eşinle kandan genetik test yaptırdınız Mİ canım
Embriyoların pgt ye gitti mi?
Histeroskopi oldun mu?
İnsallah bu sefer olumlu sonuç alırsın
İnşAllah canım Allah razı olsun herşey duayla seninde bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin mis gibi cennet kokusunu alıp hayırlı evlat eylesin. Bizede bol bol dua et olurmu.İnşallah bebeginiz sizinledir7.denemesinde ikiz kızlarına kavuşan arkadaşım var son denemesinde doktor yapmak istememis bu kadar başarısız denemenin üzerine arkadaşım çok ısrarciydi iyi kı de öyle olmuş bana da hep vazgeçen kaybeder sakın vazgeçme sabırlı ol dedi .inşallah sizin bebeginizin de sıkı sıkı tutunmustur size..Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok zor herkes için dua ediyorum sürekli
Yaa çok sevindim dün hep dua ettim inşallah mutluluktan buraya yazmayı unutmuşsundur diye :)))) topiğimizin ilk hamilesisiin hepimize uğur getirsin inşallah :)Evet evet çok şükür tutunmus(lar) nasıl heyecanlandim bugün geçmek bilmedi sabah kan verdim akşam 05:30da öğrendim. Darısı başınıza
Ben hiç belirti yaşamadım desem yeri ilk haftadan sonra adet belirtilerim başladı dizlerim hafif sizlar her adet öncesi o sizlamayi hissedince birde alnimi putur putur küçük sivilceler kaplayinca tamam dedim ilk transferde de böyle olmuştu olmadı dedim üzüldüm idrar testi yapmamaya da karraliydim çünkü geçen sefer silik ikinci çizgiyi görüp heveslenmistim tabi beta hcg 3 çıkınca da yikilmistim ama 9.günden itibaren idrar testi yaptım yine yapayimda kendimi alistirayim diye dusunmustum aslında yine de sevinemedim ilkinden tecrübe edindiğim için ama yinede kendimi hayal kurarken buluyodum dün gece hiç uyuyamadim busabah gidip öğrendim inş keseyi ve kalp atisinida duyarız![]()
9.gün idrarda çıktı mı pekiEvet evet çok şükür tutunmus(lar) nasıl heyecanlandim bugün geçmek bilmedi sabah kan verdim akşam 05:30da öğrendim. Darısı başınıza
Benim embriyolarım da cok güzel gelişti ama pgt den sadece biri sağlıklı geldiGenetik test yapılıp pgt ye gönderilmedi burada yapılmıyo yada bilmiyorum. Ama embriyolarım cok güzel gelişiyo iş rahme kondumu olmuyodu. Ameliyat oldum ve şükür hiçbir sorun yok. İnşAllah benimle beraber hepimizin bebekleri tutunur. Canım seninde hayırlı olsun.
Doğrudur canım ama doktordan doktora fark var demekki ben tedavimi belcikada oluyorum ya se nerde yaptırıyosun ?Benim embriyolarım da cok güzel gelişti ama pgt den sadece biri sağlıklı geldi
Sağlıklı geleni koyduk
Bursa jimer hastanesiDoğrudur canım ama doktordan doktora fark var demekki ben tedavimi belcikada oluyorum ya se nerde yaptırıyosun ?
gerçekten belirtilere takilmayin ben kesin olmadı vücudumu tanıyorum artık demiştim idrar testinide kendimi olumsuza alistirayim diye yapmıştım .idrarda çıktı ama ilk transferimde de çok silik gölge şeklinde çıkmıştı ama ilacın etkisiymis forumda da silik varsa tutmuştur yorumları okuyup sevinmistim sonra yikildim aslinda bu kez epey koyuydu ve hemen beliriyordu 9 10 11 de sabah akşam test yaptım yinede çizgi kaybolacak mi duracak mi diye takip ettim son 2 3 gündür gobegimin etrafına alt karında hafif batmalar ve cok hafif böyle vurup kaçan ağrılar var inşallah dediğiniz gibi uğurlu gelirim herkes güzel sonuç alır seviniriz.Yaa çok sevindim dün hep dua ettim inşallah mutluluktan buraya yazmayı unutmuşsundur diye :)))) topiğimizin ilk hamilesisiin hepimize uğur getirsin inşallah :)
Ben de şuan çok bi belirti yaşamıyorum o yüzden bazen umutsuzluğa kapılıyorum ama bu dediklerin içimi rahatlattı. İnşallah sağlıkla önce keseyi sonra kalp atışını sonra da bebişi kucağına al canımm
Siz sonuç aldınız mı acaba merak ettim.34 yaşındayım 3. denememiz. morfoloji sorunumuz var. 1 embriyo. 13.09.2018 transfer. 22.09.2018 test tarihimiz. 5 günlük embriyo dondurulmuş. antalya
Cnm ndn üzüosn kndini hiçbir belirtisi olmadan hamile kalan bir sürü kişi var..Transferden sonra 4 gün bitti hiçbir belirti yok moralim bozuldu bugün sabah çok üzgün uyandım![]()
İnşallah öyle olur biraz korkuyorum galibaCnm ndn üzüosn kndini hiçbir belirtisi olmadan hamile kalan bir sürü kişi var..