transferden sonra yolculuk yapıp pozitif gören var mı...?

diferans

nasipte varsa...
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2012
49
5
16
Kayseri
Kızlar önümüzdeki hafta transferim var inşallah...henüz yumurtalar toplanmadı ama...geçen sene transfer sonrası 4 saatlik yolculuk yapıp eve gelmiştim...negatifti, başka sebepler de vardır tabii ki...bu sene elimden geleni yapmak istiyorum...transfer antep ya da adanada olucak, orda mı kalsam, iki saat yolculuk yapıp eve mi gelsem...orda kalmak sıkıntı olucak, otel falan...eve gelsem sonucu olumsuz etkiler mi acaba yolculuk...

Ben iki kez tup bebek yaptirdim, 2 side istanbulda. Kocaelide yasiyorum, ikisindede transferden 1 saat sonra yola ciktik, 1,5 saat yolculuk yaptik, 1. Tutmadi, 2. Cok sukur tuttu. Suan 3 aylik hamileyim! Esim cok dikkatli kullandi, kasislerde falan sarsmadan, birsey olmaz sanirim ama sen yinede doktoruna bi danis derim

transfer olanların çoğu aynı gün memleketlerine dönüyorlar. ben de 3 saatlik yolculuk yapmıştım. 6 saatlik yolculuk yapan da var. yolculuk sorun çıkarmaz. uzun olmadığı sürece.çok endişen varsa orada kal. içine sinsin psikolojikmen daha rahat olursun

Doktorum sorun olmaz diyo...inşallah benimki de tutar...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım pozitif mi seninki...?

canım benim doktorum transferden sonra 3 gün 2 saatten fazla yolculuk yapmamayı önermişti.ben 3 gün istanbulda kalıp sonra 7 saat yolculuk yapıp izmire döndüm.

Benim dok sadece transfer günü yapma dedi ve ben transferden 1 gün sonra ucakla almanyaya geldim ve sükür ikizlerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…