Transferden sonra Yüzümü Sivilce Bastı...Bilgisi olan lütfen bana bilgi versin....

Mai_

Kıymetlimi Bekliyoruz ; )
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
382
1
46
İstanbul
Selam Arkadaşlar,

Arkadaşlar burda eminim benden tecrübeli çok insan vardır ve ben bir konuda bilginize baş vurmak istıyorum...Bugün transferimin 5. günü . Sabah bir baktım aynaya yüzümde bir sürü sivilce var...Ben ergenliğe girerken bile yüzümde sivilce olmamıştı...Bunun bir gebelik belirtisi olduğunu düşünebilirmıyım ? Bu konuda bilgisi olan varmı...Hamileliğinin ilk günlerinde yüzünde sivilce olan biri varsa lütfen bana bu konuda bilgi vererek aydınlatsın...

canım benimde yüzüm sivilce dolmuştu ama ben o zaman gündüz gece kremi kullanmaya başlamıştım.onun sebep olduğunu düşündüm.ben hamile kaldım.ama benimki kimyasal gebelikti ve düşük yaptım.inşallah senin için hamilelik belirtisidir.

Kimyasal gebelik derken ? Tutunma olmamışmıydı...Ya kusuruma bakmayın bu benim ilk tüp bebek denemem ve birçok şeyi algılamakta zorluk çekıyorum....

Kimyasal gebelik derken ? Tutunma olmamışmıydı...Ya kusuruma bakmayın bu benim ilk tüp bebek denemem ve birçok şeyi algılamakta zorluk çekıyorum....

tutunma oldu fakat çok kısa sürdü.bhcg değerim yükselmek yerine düştü.ilaçları kesince de kanama başladı.

Çok üzüldüm canım...Allahım inş. sağlıklı bebekler verir ve o acını unutursun...

Sivilcelerin muhtemelen kullandığın ilaçların yan etkisidir. Karaciğerinde herhangi bir sorun var mı? Bazı ilaçlar karaciğer de çözülür, herhangi bir sorun varsa ciğerin de dışa vurumu olabilir. Geçmiş olsun.

Karaciğerimde bildiğim kadarıyla bir sorun yok canım...ama söylediğin gibi çok ilaç kullanıyoruz muhakkak o ilaçlarda fizyolojik yapımızı bozuyor...

cnm bende tüp bebek tedavisi görüyorum.bu ikinci deneme benimde vücudumda aşırı sivilceler oluştu.bence ilaçların etkisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…