Sanırım öyle…Hayırlısı olsun inşallah senptomlar kişiden kişiye değişiyor merak etmeyin kimisi hiç bişey hissetmeyip hamile oluyor…Allahım güzel haberler almak nasip etsin hepimizeBen de 7 ağustosta transfer oldum ama bende hiçbir ağrı sızı göğüste hassasiyet vs yok. Ben de bundan korkuyorum tutunmadı sanıyorum. Sanırım bizde ne yoksa onu i̇stiyoruz
Bende sizin gibi transferden 2-3 gün sonra adet ağrıları yaşamaya başladım hep tutmadığını adet olacağımı düşündüm ama pozitif oldu umarım sizinde aynı olur hayırlısıyla güzel haberler alırsınızKızlar merhaba…Transfer sonrası bazen adet olucakmışım gibi ağrı oluyo…12 ağustosta oldu transferim tek yumurta 8 hücreli…Ama adet ağrısı gibi olunca korkuyorum sanki tutmamış gibi düşünmeme sebep oluyo…Sizinde öyle ağrınız oluyo mu? Kasık ağrısı gibi değil hastalanıcakmışım hissiyatı oluyo…Hayırlısıyla bütün transfer olanların yüzünü güldürsün Allahım
Ben de hiç bir belirti yaşamamıştım. Pozitif çıkmıştı.Ben de 7 ağustosta transfer oldum ama bende hiçbir ağrı sızı göğüste hassasiyet vs yok. Ben de bundan korkuyorum tutunmadı sanıyorum. Sanırım bizde ne yoksa onu i̇stiyoruz
Ah inşallahBende sizin gibi transferden 2-3 gün sonra adet ağrıları yaşamaya başladım hep tutmadığını adet olacağımı düşündüm ama pozitif oldu umarım sizinde aynı olur hayırlısıyla güzel haberler alırsınız
Merhaba sonucunuz ne oldu ? Benim 6.gün embriyosu 1 tan. Cumartesi transfer oldu şuana kadar bende de belirti olmadıBen de 7 ağustosta transfer oldum ama bende hiçbir ağrı sızı göğüste hassasiyet vs yok. Ben de bundan korkuyorum tutunmadı sanıyorum. Sanırım bizde ne yoksa onu i̇stiyoruz
sonucunuz bellı oldu muNe güzel çok sevindim sizin adınızaİnşallah ben de güzel haber alırım 9 gün sonra
2 gün sonra kan testi vericemsonucunuz bellı oldu mu
Bendede aynı durum bugun 4. Gunum pskolojık mi bilmiyorum ama sanmıyorum daKızlar merhaba…Transfer sonrası bazen adet olucakmışım gibi ağrı oluyo…12 ağustosta oldu transferim tek yumurta 8 hücreli…Ama adet ağrısı gibi olunca korkuyorum sanki tutmamış gibi düşünmeme sebep oluyo…Sizinde öyle ağrınız oluyo mu? Kasık ağrısı gibi değil hastalanıcakmışım hissiyatı oluyo…Hayırlısıyla bütün transfer olanların yüzünü güldürsün Allahım
Hiç merak etmeyin 9 ay boyunca oluyormuş kimisinde..Kimisinde her ay başı oluyomuş..Ben bugün kan testinde pozitifimi aldım çok şükür ve kime sorsam o sancıyı yaşadığını söyledi…Kişiden kişiye göre de değişiyor hiç bişey hissetmeyip hamile olan da çok var…İnşallah sizde güzel haberler alırsınızBendede aynı durum bugun 4. Gunum pskolojık mi bilmiyorum ama sanmıyorum da
Amiin inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi5 haftalık hamileyim Rabbim hepimize tez zamanda oldu sevincini yaşatsın inşallah. Bunda Hiçbir belirtim olmadı ,öncekinde olan belirtileri aradım,burda okuduğum belirtileri aradım, boşuna üzülmüşüm. Bu gün keseyi gördüm.Doktor inşallah bebekte gelir içine dedi.Hala bir belirti yok.öncekinde rahmin yeterince kalınlaşma dan gebelik olmuştu belki ondan kramplar cekmeler kasık ağrıları olmuştur.bunda rahim 15 mm olmuştu onun iciin tutundugunu anlamamış olabilirim.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
yaa senın adına cok sevındımmmm ınsallah darısı banaHiç merak etmeyin 9 ay boyunca oluyormuş kimisinde..Kimisinde her ay başı oluyomuş..Ben bugün kan testinde pozitifimi aldım çok şükür ve kime sorsam o sancıyı yaşadığını söyledi…Kişiden kişiye göre de değişiyor hiç bişey hissetmeyip hamile olan da çok var…İnşallah sizde güzel haberler alırsınız
Benim değerim düşüyor malesef benim sevincim kısa sürdü…Bi daha deneyeceğim hayırlısıyla…Sana da hayırlısıyla tutunsun bebişin sağlıkla inşallah…yaa senın adına cok sevındımmmm ınsallah darısı bana
Transferden sonra hiç ağrım olmadı tutmadı diye çok korktum ama çok şükür tuttu. Şimdi 12 haftalık gebeyim hala daha adet olacakmış gibi ağrım oluyor bu sabah bile ağrıyla uyandım . Yani belli olmuyorKızlar merhaba…Transfer sonrası bazen adet olucakmışım gibi ağrı oluyo…12 ağustosta oldu transferim tek yumurta 8 hücreli…Ama adet ağrısı gibi olunca korkuyorum sanki tutmamış gibi düşünmeme sebep oluyo…Sizinde öyle ağrınız oluyo mu? Kasık ağrısı gibi değil hastalanıcakmışım hissiyatı oluyo…Hayırlısıyla bütün transfer olanların yüzünü güldürsün Allahım
Yaaaa cok uzuldum yaaBenim değerim düşüyor malesef benim sevincim kısa sürdü…Bi daha deneyeceğim hayırlısıyla…Sana da hayırlısıyla tutunsun bebişin sağlıkla inşallah…
Ben de çok üzüldüm…insan ne diyeceğini ne yapacağını bilemiyor…Hayırlısı ne diyim…Yaaaa cok uzuldum yaa
rabbim en guzelını bılır canım hep söyluyorum hayırlı ıse olsunnBen de çok üzüldüm…insan ne diyeceğini ne yapacağını bilemiyor…Hayırlısı ne diyim…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?