Transferden sonra…

humeyra92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
1.044
836
123
Kızlar merhaba…Transfer sonrası bazen adet olucakmışım gibi ağrı oluyo…12 ağustosta oldu transferim tek yumurta 8 hücreli…Ama adet ağrısı gibi olunca korkuyorum sanki tutmamış gibi düşünmeme sebep oluyo…Sizinde öyle ağrınız oluyo mu? Kasık ağrısı gibi değil hastalanıcakmışım hissiyatı oluyo…Hayırlısıyla bütün transfer olanların yüzünü güldürsün Allahım

Ben de 7 ağustosta transfer oldum ama bende hiçbir ağrı sızı göğüste hassasiyet vs yok. Ben de bundan korkuyorum tutunmadı sanıyorum. Sanırım bizde ne yoksa onu i̇stiyoruz

Ben de 7 ağustosta transfer oldum ama bende hiçbir ağrı sızı göğüste hassasiyet vs yok. Ben de bundan korkuyorum tutunmadı sanıyorum. Sanırım bizde ne yoksa onu i̇stiyoruz
Sanırım öyle…Hayırlısı olsun inşallah senptomlar kişiden kişiye değişiyor merak etmeyin kimisi hiç bişey hissetmeyip hamile oluyor…Allahım güzel haberler almak nasip etsin hepimize

Bende sizin gibi transferden 2-3 gün sonra adet ağrıları yaşamaya başladım hep tutmadığını adet olacağımı düşündüm ama pozitif oldu umarım sizinde aynı olur hayırlısıyla güzel haberler alırsınız

Ah inşallah Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah

Merhaba sonucunuz ne oldu ? Benim 6.gün embriyosu 1 tan. Cumartesi transfer oldu şuana kadar bende de belirti olmadı

Bendede aynı durum bugun 4. Gunum pskolojık mi bilmiyorum ama sanmıyorum da

Bendede aynı durum bugun 4. Gunum pskolojık mi bilmiyorum ama sanmıyorum da
Hiç merak etmeyin 9 ay boyunca oluyormuş kimisinde..Kimisinde her ay başı oluyomuş..Ben bugün kan testinde pozitifimi aldım çok şükür ve kime sorsam o sancıyı yaşadığını söyledi…Kişiden kişiye göre de değişiyor hiç bişey hissetmeyip hamile olan da çok var…İnşallah sizde güzel haberler alırsınız

5 haftalık hamileyim Rabbim hepimize tez zamanda oldu sevincini yaşatsın inşallah. Bunda Hiçbir belirtim olmadı ,öncekinde olan belirtileri aradım,burda okuduğum belirtileri aradım, boşuna üzülmüşüm. Bu gün keseyi gördüm.Doktor inşallah bebekte gelir içine dedi. Hala bir belirti yok.öncekinde rahmin yeterince kalınlaşma dan gebelik olmuştu belki ondan kramplar cekmeler kasık ağrıları olmuştur.bunda rahim 15 mm olmuştu onun iciin tutundugunu anlamamış olabilirim.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Amiin inşallah sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi

yaa senın adına cok sevındımmmm ınsallah darısı bana

Transferden sonra hiç ağrım olmadı tutmadı diye çok korktum ama çok şükür tuttu. Şimdi 12 haftalık gebeyim hala daha adet olacakmış gibi ağrım oluyor bu sabah bile ağrıyla uyandım . Yani belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…