Ben Polikistiğim, eşimdede sperm hareketliliği az. 23 Ağustosta evliliğimizin 5. yılı doluyor. İlk 2 sene biz çocuk istemedik, daha sonrada baktıkki olmuyor. Memoriel Hastanesine gittik tüp bebek için. Orda tüp bebek yapmasanda tedavi olarak çocuk sahibi olabilirsiniz dediler. Biz beklemek istemedik. Orda ben bi ameliyat (operasyon) geçirdim. Rahim şeklim bozukmuş onu düzelttiler. Çünkü tüp bebekte ikiz olma şansı varya rahim dar olduğu için bebek gelişimini tamamlayamazmış. Ameliyattan sonra 7 ay beklemek gerekliydi Tüp Bebek işlemleri için, 7 ay geçtikten sonra tanıdıklarımız bize Amerikan Hastanesini tavsiye ettiler oraya gittik. Ordada tüp bebeğe başlamış olduk. Fakat Memoriel Hastanesinde MİKROENJEKSİYON yapılacaktı, sperm hareketliği az olduğundan ama Amerikan Hastanesinde doktorumuz tüp bebek olur dedi gerçektende o işlemlerle embriyolar oluştu. Bakalım şimdi ne olacak. 11 MARTTA.
canım benim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın çok ilginç ama bende pkoluyum eşimdede sperm hareketliği az biz de 24 ağustos 2002de evlendik bu kadar benzerlik dikkatimi çekti bizimde bu ay sonu inşallah iğnelerimiz başlıcak uzun prokotol yarın sabah burun spreyim ve babay aspirinim başlıcak sonrada adet olmamı bekliyeceğim ilk denememiz inşallahda son olur hayırlısı ile hebimiz evlatlarımıza kavuşuruz