Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sibelce belirtilerin var mı canım?Neler yaşıyorsun?
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim dilekleriniz için. Şimdi hepinizin dularını bekliyorm.
Merhaba. Ben çok üzgünüm canım. Cuma günü kanamam oldu çok şiddetli parçalar şeklinde. Doktorum hastaneye yatırdı. Perşembe akşamı 2 damla kanamam oldu, doktorumu aradım normaldir olabilir artarsa hastaneye gel dedi. Cuma günü işe gitmedim. Saat 12 ye kadar bişeyim yoktu. 12 de karnıma şiddetli bi ağrı girdi. Lavobaya gittim içimde bişey koptuğunu hissettim. Ondan sonra parçalar şeklinde kanamam oldu. çok korktum hemen hastaneye gittik. Ultrasonla alttan baktı doktorum bişey anlayamadı. Bir kese gözüküyordu ama kanamam çok fazlaydı. 1 gün hastanede kaldım iğne falan vurdular. Cumartesi günü doktorum tekrardan baktı. Kese duruyordu ama sağlıksız göründüğünü ve düşebileceğini, eğer düşmezse hala sağlıksızsa kendilerinin işlemle alacakları söylediler. Şimdi Cuma gününü bekliyorum kontrole gidicem. O zamana kadarda tuvalet dışında kesinlikle kalkmamam gerektiğini söyledi doktorum. Bence ikizdiler biri düştü. Bakalım diğerine ne oılacak. Şu an ço üzgünüm, canım çok sıkkın. Zaten daha 5 hafta 3 günlük kalp atışalrıda yok. Beklemekten başka yapacak bişey yok.