Transferden sonraki 8. günüm

mergul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
73
0
86
İzmir
kızlar bu benim ilk tüp bebek denemem ve bugün transferden sonra 8.günüm.Neler hissedeceğimi ve yaşayacağımı bilmiyorum.SADECE HER YAŞADIĞIM KASIK AĞRISINDA BEBİŞLERİM İÇİN DUA EDİYORUM.

canım kasık agrısı olabılıyormus merak etme ve duanı asla kesme Rabbım hıcbırımızın kucagını bos koymasın ınsallah

inşallah hepiniz güzel haberler veririsiniz burdan bizlere rabbim yar ve yardımcınız olsun amin

demek ki kaç kişiyiz aynı duyguları paylaşan
benim de 5. günüm aynen elim karnımda geziyorum yatıyorum korkuyorum heyecanlanıyorum ağlıyorum gülüyorum karmakarışığım yani
inş rabbimin izniyle kucağımıza alıcaz bu nazlıları

ınsallah guzel haberler werırsın canımmm

arkadaşlar çok tesekkur ederim bu heyecen bir türlü dinmiyor.Ağrılarım beni çok korkutuyor.bu arada 3. 6. ve 9 . günlerde pregnyl 5000 vuruluyorum.bu ilacı kullanan var mı acaba aranızda?

insallah hayirli sonuclar alirsiniz hepinizzz... bende elimi gobegimden alamiyodum, o bile beni mutlu etmeye yetiyoduuu...

sonucun ne oldunugunu mutlaka paylass.. heycanla sonucunu bekliyorumm ins. allah gonlune gore verir

hersey için tesekkur ederim canım mutlaka paylaşıcam.test için son dört gün..umarım o ana kadar herhangi sorun olmaz.Adet sancısı şeklinde ağrılarım var.Normal olduğunu söyleyenler var.Umarım bebeklerim benimle kalırlar.bu site bana çok moral veriyor.Umarım herkesin bekleyişi mutlu sonuçlanır.Ben de sizin haberlerinizi merakla bekliyorum.

arkadaşlar inş hepinizin tutar benim ilk tüp denememde tuttu şuan 6. haftanın içindeyim cok fazla bel ve rahim agrılarım var helede rahimde kramplar. kasılmalar. yanmalar, batmalar cok korkuyorum düşük yapmaktan beni bırakıp gitmelerinden bide büyük ihtimalle cogul gebelik cünkü hcg degerlerim cok yüksek cıktı ilk ultrasonum yarın bakalım ne olacak tekrer hcg de yaptırıcam düşme varmı diye sizde de benim gibi agrılar oluyor mu birde bende çikolta kisti var o yüzden mi acaba bu kadar agrım oluyo diyorum gebe kaldıgıma bu agrılardan dolayı sevinemedim bile inş bebişlerimizi saglıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasip eder rabbim

Arkadaslar kasık agrısı ıyıdır
benım tuttugunda adet olcak gıbı agrılar ve usume cok vardı ayaklarım buz gıbı oluyordu

asumancım canım senin adına mutlu oldum.umarım bebişlerini kucağına alırsın canım...

sekocum canım çoook tesekkür ederim..bana o kadar umut oldun ki anlatamam.İnanki moralim yerine geldi.tüm gün asık suratla dolaşıyordum ağrılarım var diye...

Kızlar test için son iki gün...Sabırsızlıkla bekliyorum.Allahım hayırlısını nasip etsin inşalllah..İki üç gündür acayip regli sancılarım oldu ama şimdi hafifledi.Umarım bebişlerim benimledir..

iki gün sonra güzel haberler duyuracaksın bize burdan inşallah.nerde yaptırmıştın canım?

kızlar agrılar ıcın endıse etmeyın onlar normal hamıle kalanlardada oluyo adet zamanı bende gecen hafta hamıle oldugumu ogrendım aynı agrılar bendede vardı zaten yumurta toplama esnasında rahım hasar goruyo bırazda onların agrısı oluyo bende aynı selerı dusundum ama sonuc pozıtıf umarım sızınde ole olur Rabbım hepımıze nasıp etsın dualrım sızınle bu bekleyıs cok zordur

Kızlar yarın test günüm ama ben heyecandan uyuyamıyorum.Biraz da ağrılarım var.Allahım ne olur bana da anne olmayı nasip et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…