Transferden sonraki 8. günüm

ayyyy arkadaşlar bende bu heyacanları bi kaç ay önce yaşadımmm...dediğiniz gibi karına tutmak bile beni mutlu ediyodu......mergull belirtilere çok fazla takma canımmm innşşş yarın güzel haberi alır ve bizlere verirsiniz....burda hamile olanları okudukça o kadar mutlu oluyorum ki anlatamammm......tüm bekleme süresinde olanlar inşşş pozitif sonuçlar alırsınz.....

canım ilk öncelikle tebrik ediyorum...rabbim tamamına erdirsin inşşş...ben senin yerinde olsam bu günlerin tadını çıkartırdım...düşünüpde bebişlerini üzmee kafana takmaaa.....heralde çoğul var dediğine göre daha kese görülmedii...inş keseyi görür ardındanda kalp atışları ve sonunda da kucağına almayı nasip etsin rabbimm....darısı benim ve tüm isteyenlerin başınaa.....

Tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin. Ne güzel ilk denemede kavuşmuşsun. Darısı bizlerin başına inşallah...

Kızlar sonucumu şimdi öğrendim beta hcg değerim 33 çıkmış.Doktor ne hamilesin ne de değilsin diyebilirim dedi.Pazartesi tekrar baktırıp ona göre cevap vereceğini söyledi.Ne olur bana yardımmm.....

Kızlar sonucumu şimdi öğrendim beta hcg değerim 33 çıkmış.Doktor ne hamilesin ne de değilsin diyebilirim dedi.Pazartesi tekrar baktırıp ona göre cevap vereceğini söyledi.Ne olur bana yardımmm.....

canım kaçıncı günün bugünnn...benimde 13.gün 38.34 düü...fakat ben sana moral olamam heralde...çünkü benim değer düştü...ama moralini bozma çünkü umudun var...0 değil değerin mutlaka bişey var yaniii.....kafana takıpda bebeğini üzmee şimdidenn...

tşk edrim canm kese pzartesi günü göründü tekmiş carşamba da kalp atışları için gidicem ama agrılar hala aynı allah yardmcmz olsun inş sanada isteyen herkeze allahm biran önce nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…