Transferden sonraki günler hareketleriniz nasıl unutup dikkat etmeyip pozitif alan varmı hangi hareketleri yapmayalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mommm

a coffee lover ☕️
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
5.072
2.468
123
Eğilip uzanmamak lazım başka unuttuğunuz oldumu bunları kızlar sonuçlarınız ne oldu neler yaptınız

Eğilip uzanmamak lazım başka unuttuğunuz oldumu bunları kızlar sonuçlarınız ne oldu neler yaptınız
Ilk bi kac gun dikkat ettim ama sonra evimide supurdum koltukta cektim her isimi yapmistim canim. Tabi sen yap diye demiyorum ama rabbim ol dedikten sonra ne yaparsan yap. Insallah saglikla zamaninda herkes bebisine kavusur

Ilk bi kac gun dikkat ettim ama sonra evimide supurdum koltukta cektim her isimi yapmistim canim. Tabi sen yap diye demiyorum ama rabbim ol dedikten sonra ne yaparsan yap. Insallah saglikla zamaninda herkes bebisine kavusur

Çok sağol canım bende öyle düşünüyorum ol dedikten sonra oluyor 🤲 benimde 4.günüm bugün ilk günler hep yattım şimdi ufak ufak başladım arada unutuyor insan birden birşey yapcak oluyor sonrada diyorum ki bu kdrdan birşey olmaz hemen düşecek zarar görecek şekilde değildir diyorum canım

Ay ne güzel canım olacağı varsa oluyor gerçekten ya benimde köpeğim var evde onunla ilgilenmem gerekiyor arda unutuyorum tam birşey yapcak oluyorum hemen aklıma geliyor yarıda bırakıyorum dedim birşey olurmu acaba dye aslında olmayacağını biliyormda öyle dedikleri için korktum canım 🙈

2 gun herseyi yapmaya basladim. Hic biseyi sakinmadim evde supurdum boyada yaptim konsere gidip hoplayip zipladimda

Başlamış sonucunuz pozitif mi oldu kaçıncı gün embriyosuydu 🙈

Ay ne güzel canım olacağı varsa oluyor gerçekten ya benimde köpeğim var evde onunla ilgilenmem gerekiyor arda unutuyorum tam birşey yapcak oluyorum hemen aklıma geliyor yarıda bırakıyorum dedim birşey olurmu acaba dye aslında olmayacağını biliyormda öyle dedikleri için korktum canım 🙈
Yinede dikkat et ani hizli harekerler yapma ama eğilmek kalkmak çok sknti olmuyor en azından benim olmadı 🤗🤗ins sizde pozitif sonuç alırsınız

Evet canım dikkat edyorum🙈🥰 inşAllah canım İnşAllah 🤲🥰

Merhaba arkadaşlar transfer sonrası kabızlıktan dolayı ıkınıpta pozitif sonuç alan var mı :(

Back
X