Transferden Sonrasını Nelere Dikkat Ederek Geçirelim?

Cnm galiba o biraz sağlık durumuna göre değişiyor, bende de yumurtalar çok büyümüştü ve hemen yapılırsa hormonlar şaşırır ve vücut su toplar va demişlerdi hastanede yatanlar oluyormuş dbayraktarında dediği gibi ama bende üstelik kist fln var bende iki ay beklemeyi tercih ettim... Ya bende ara sıra bulantı dışında hiç birşey yok çok korkuyorum bugün moralim iyice sıfıra düştü karamsara bağladım :KK43:

canım selamlar, transferden sonra kaçıncı günündesin? kaçıncı gün embriyosuydu? belirti olacak diye bir şey yok diyorlar. son ana kadar aslında bilemiyoruz ne olacağını.

Arkadaşlar lütfen belirti aramayıp moralinizi bozmayın,belirti diye bir şey yok inanın ,çok erken bunun için çünkü...ha kaldıki oldu diyelim bu seferde tutmadı mı acaba regl mi olcam acaba diye kendinizi yiyeceksiniz..kendinizi dinlemeyin,olabildiğince sakin olun ve sevdiğiniz şeylerle ilgilenin,çıkarın aklınızdan olan biteni:))

canım selamlar, transferden sonra kaçıncı günündesin? kaçıncı gün embriyosuydu? belirti olacak diye bir şey yok diyorlar. son ana kadar aslında bilemiyoruz ne olacağını.

Selamlar cnm, 5. Gün embriyosuydu ve transfer günü ile birlikte 6. Günüm, geçtiğimiz cuma transfer edildi ve pzrt de kan testi yapılacak..

Arkadaşlar lütfen belirti aramayıp moralinizi bozmayın,belirti diye bir şey yok inanın ,çok erken bunun için çünkü...ha kaldıki oldu diyelim bu seferde tutmadı mı acaba regl mi olcam acaba diye kendinizi yiyeceksiniz..kendinizi dinlemeyin,olabildiğince sakin olun ve sevdiğiniz şeylerle ilgilenin,çıkarın aklınızdan olan biteni:))

Haklısın cnm da ne bilim herkeste bi belirti felan var, bende bi miğdem bulanıyor ara ara oda haplardan galiba bide sıcak ve ben sıcağa dayanamıyorum.. rabbim hayırlısını versin zaten, ben hayırlısı neyse rabbim neyi uygun görüyorsa onu istiyorum elbet bir bildiği vardır diye...

Haklısın cnm da ne bilim herkeste bi belirti felan var, bende bi miğdem bulanıyor ara ara oda haplardan galiba bide sıcak ve ben sıcağa dayanamıyorum.. rabbim hayırlısını versin zaten, ben hayırlısı neyse rabbim neyi uygun görüyorsa onu istiyorum elbet bir bildiği vardır diye...[/QUOT
Seni okadar iyi anlıyorum ki bende öyleydim,hiçbir belirtim olmadı tutmadı işte diye hep içimden geçirdim test gününe kadar,kan vermeye hatta sonuca bakmaya bile öyle isteksizdimki..hepsi boşunaymış bebeğim tutunmuş da kollarımda şimdi:))sıcak konusunda sana katılmamak elde değil ben de baygınşık geçireceğim:)rabbim hakkınmızda ne hayırlısı ise onu versin,yar ve yardımcın olsun inşaallah

ARKADAŞLAR YAYIN BENDE TRANSFER GUNUM BURDA YAPILAN 2010 YILINDA BU YANA BÜYÜK YAZIŞMASI OKUDÜM ,VE GENELDE BU TOPIKDE HEP OLUMLU MÜJDE LI HABERLER YAZILMIŞ.ÇOK SEVINDIM VE HER ANNE ADAYI BİRBİRİNE DESTEK VERMIS. HAYALLERIMIZ BIR.BEKLENTIMIZ BIR...DİLERİM ALLAHDAN HEPİNİZİN KUCAĞI YAŞAMAK BEBEKLERlE DOLAR,,,,burda deneyimlerini paylaşan anne lerimüzede tsk.....yarın bende çok heyecanlıyım sadece 1 yumuşak ve sadece döllenen 1 embriyo.inş kardeşlerinin yanında olur.çünkü kardeşleri onu 4 gözle heycanla bekliyorlar...

Herkese merhaba bayagidir yazılmamış buraya insallah okuyanlar olur...
Benim transferim salı günü oldu bugün 2. Günüm benim gibi transferi yeni olan varmi acaba burada konusalim

Merhaba benim transferin 15 martta oldu 2 oldu diyelim. Transferden sonra yarım saat yattım hastaneden sonra eve geldim. Yatmaya devam ettim. Hastanede bana söylenenler kendini çok yoracak şeyler yapma, hoplama zıplama gibi şeyler yapma, ağar kaldırma onun dışında istediğini yapabilirsin dediler. Bende evdeyim şuanda iğnemi yaptırmak için sağlık ocağına gidiyorum normal yaşantıma devam etmeye çalışıyorum çok yatamıyorum. Bol bol dua ediyorum. Allah nasip ederse olur zaten.

Merhaba. Bende aranıza yeni katıldım. 2 senelik evliyim. 1 senedir çocuk istiyoruz. Sorunumuz sperm sayısı ve hareketi az morfoloji %2. Temmuzda adetle beraber ilaçlara basliyacagim. Ne kadar kullandıktan sonra yumurta toplaniyor

Back
X