- 18 Şubat 2018

- 118

- 40

- 98

- 34

- Konu Sahibi Umutluanne32

sizlerde de yaşayan oldu mu acaba bu durumu belim şiddetli ağrıyor benim progestan ve progesteron iğne kullanıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde oldu tek taraflı bir ağrı sağıma soluma dönemiyordum ağrıdan hatta. Normal bunlar inşallah pozitif sonuçlanırsizlerde de yaşayan oldu mu acaba bu durumu belim şiddetli ağrıyor benim progestan ve progesteron iğne kullanıyorum
Teşekkür ederim canım yanıtın için inşallahCanım benimde oldu tek taraflı bir ağrı sağıma soluma dönemiyordum ağrıdan hatta. Normal bunlar inşallah pozitif sonuçlanır![]()
Rica ederim canım olumlu ve güzel düşün. Pozitif haberlerini alalım inşallah.Teşekkür ederim canım yanıtın için inşallah![]()
Evet canım ben de bel ağrısından kıvrandım. İnsalalh pozitif sonuçlar alırsınsizlerde de yaşayan oldu mu acaba bu durumu belim şiddetli ağrıyor benim progestan ve progesteron iğne kullanıyorum
İnşallah canım yanıtın için teşekkürlerEvet canım ben de bel ağrısından kıvrandım. İnsalalh pozitif sonuçlar alırsın![]()
Bende oldu 2 cı ve 3 cu baya yuryrmedım agrıdansizlerde de yaşayan oldu mu acaba bu durumu belim şiddetli ağrıyor benim progestan ve progesteron iğne kullanıyorum
Bel ağrısı pozitife işarettir inşallahhsizlerde de yaşayan oldu mu acaba bu durumu belim şiddetli ağrıyor benim progestan ve progesteron iğne kullanıyorum
Kuzum ya inşallah ama henüz transfer olmadım çarşamba günü olacakBel ağrısı pozitife işarettir inşallahh![]()
O zaman Allah söylettirmiştir inşallah diyelimKuzum ya inşallah ama henüz transfer olmadım çarşamba günü olacak![]()
Amin canım transfer oldum şimdi evdeyim :))O zaman Allah söylettirmiştir inşallah diyelim![]()