Transferi negatif le sonuçlanan arkadaşlar ne zaman adet oldunuz

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.576
133
38
Negatif olduğunu öğrendim arkadaşlar.ne zaman adet oldunuz cvplarsanız sevinirim

Bende bugün ikinci gün bırakalı .şimdi hangi aşamadasınız tekrar denediniz mi sonuç nedir
Geçen ay 2.transferim negatif sonuçlandı.Dondurulmuşum kalmadığı için tekrar baştan başlayacağız , 2-3 aya farklı bir merkezde başlayacağız inşallah

Benim ilk denememdi 3 taneydi başka da yok hersey baştan😢
Üzülme diyemeyeceğim üzülüyoruz elbet ama zamanı var demek ki .Benim de 2 tane dondurulmuş vardı olmadı .Şimdi yeni tedaviye daha emin adımlarla ilerlemek istiyoruz eşimle , şehir dışında iyi bir merkezde Rabbim nasip edecekse olacak inşallah.2-3 ay dinlen , kendini hazır hissettiğinde maddiyatta varsa başla canım ama iyice Araştırın tedavi öncesi sen ve eşin takviye kullanın

Üzülme diyemeyeceğim üzülüyoruz elbet ama zamanı var demek ki .Benim de 2 tane dondurulmuş vardı olmadı .Şimdi yeni tedaviye daha emin adımlarla ilerlemek istiyoruz eşimle , şehir dışında iyi bir merkezde Rabbim nasip edecekse olacak inşallah.2-3 ay dinlen , kendini hazır hissettiğinde maddiyatta varsa başla canım ama iyice Araştırın tedavi öncesi sen ve eşin takviye kullanın
Hiç birsey kullanmadık bilmiyorum ne yapabiliriz siz denediniz mi birsey bende 14 yumurta oluştu ama 10tanesi kaliteliymiş onlardan da 3 kaldı hangi şehirdesiniz

Size İstanbul Yeşilköy Acıbadem international hastanesini önermek istiyorum

Back
X