A
AdaEge
Ziyaretçi
- Konu Sahibi teleskop26
Canım bozma moralini hemen nolursun...Hepimiz yaşıyoruz ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 erken test asla yaptırmayın bu sizin moralini bozar ve tutunmakta olan bebeğinizi etkiler hormon seviyeleriniz düşer
2 transferden sonra put kesil asla hareket etme transfer edildiği gibi kal sakın bacaklarını kalçanı oynatma 45 dk
3 sigara içiyorsan bırak sigara dumanında asla durma
naçizane tavsiyem Allah bir şeye ol derse o şey hemencik oluverir.
unutmayın...hepinize allah evlat nasip etsin..inşallah dualarım sizinle
canm bnm de ayni 9.gunm bugun silik cikti..senin hemn mi oyle oldu yoksa bi sureden sonramiGeçen sene de transferin 9. günü idrarda,10.günü de kan testinde öğrenmiştim hamileliğimi..
B Bitter cikolataayavrum sakin ol panik yok
ilk denemen galiba
acele etme ben 14 gun baktirdim bhcg
12 gun baksam cikmazdi dusuktu cunku deger
kiz 3 4 gunde cikarmi o
en az 12 gun bekle dayanamazsan 11 gun idrarda bak silikte olsa ikinci cizgi ciktimi tamamdir/
cok dua et bu gunlerde
ALLAH heyecaninin bosa cikarmasinlmaz:
lmaz:
lmaz:sakin sakin
Cok şaşırdım benimde öyle olur mu acaba bana umut oldun canım Allah razı olsun
Canım bi kaç tane gördüm bu şekilde o yüzden inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın umutsuz olma ilk denemense olmasada(inşallah Bebeğin sana tutunur ) şansın var ki tüp bebek deneyebildinCok şaşırdım benimde öyle olur mu acaba bana umut oldun canım Allah razı olsun
İlk denemem canım haklısın hiç yumurtam da olmayabilirdi şükür etmek lazım benim genetik bi problemim var sadece 1 tane sağlıklı embriyom vardı ngs yaptirmistim embriyoya oyüzden üzülüyorum eğer olmazsa yeni baştan tedaviCanım bi kaç tane gördüm bu şekilde o yüzden inşallah hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın umutsuz olma ilk denemense olmasada(inşallah Bebeğin sana tutunur ) şansın var ki tüp bebek deneyebildin
İnşallah canım dualarım seninleİlk denemem canım haklısın hiç yumurtam da olmayabilirdi şükür etmek lazım benim genetik bi problemim var sadece 1 tane sağlıklı embriyom vardı ngs yaptirmistim embriyoya oyüzden üzülüyorum eğer olmazsa yeni baştan tedaviondan dolayi stres yaptım inşallah benim de öyle olurda bende birilerine umut olurum
İlk denemem canım haklısın hiç yumurtam da olmayabilirdi şükür etmek lazım benim genetik bi problemim var sadece 1 tane sağlıklı embriyom vardı ngs yaptirmistim embriyoya oyüzden üzülüyorum eğer olmazsa yeni baştan tedaviondan dolayi stres yaptım inşallah benim de öyle olurda bende birilerine umut olurum
Ngs sonucum sağlıklı gelmişti 1 tane oda tutmadı malesef.. sizin ki sağlıklı gelir ve tutunur inşallah Allah yardımcınız olsunMerhaba ngs sunucunuzu merak ettim benimde 1 tane ngsye gönderildi geri dönüş bekliyorum
Ngs sonucum sağlıklı gelmişti 1 tane oda tutmadı malesef.. sizin ki sağlıklı gelir ve tutunur inşallah Allah yardımcınız olsun
Ngs sonucum sağlıklı gelmişti 1 tane oda tutmadı malesef.. sizin ki sağlıklı gelir ve tutunur inşallah Allah yardımcınız olsun
Insallah ama inan hic umudum yok.1 taneden 1 tane sağlıklı gelmesiAllah hepimizin yardımcısı olsun
hiç öyle düşünme benim bir arkadaşımdan 3 yumurta toplantı sadece biri döllendi pgt ngsye gitmeden 3. gün transferi oldu ve tuttu doğum bile yaptı
Ngs mi yaptılar size de inşallah sağlıkla tutunur ikisi dehayırlısı olsun üzüldüm benim de pgt den iki sağlıklı gelen embriyom transfer edildi. Başarı şansları yüksek oluyor ama herşeyde vardır bir hayır
Genetik sıkıntın yoksa o 1 tane sağlıklı gelir içine rahat tut sağlıklı gelir nerde tedavi olmuştun ne zamana çıkarmış sonuçInsallah ama inan hic umudum yok.1 taneden 1 tane sağlıklı gelmesiAllah hepimizin yardımcısı olsun
Genetik sıkıntın yoksa o 1 tane sağlıklı gelir içine rahat tut sağlıklı gelir nerde tedavi olmuştun ne zamana çıkarmış sonuç
ngsye gerek görmüyor doktorum inşallah da gerek kalmazNgs mi yaptılar size de inşallah sağlıkla tutunur ikisi deeğer genetik sıkıntınız yoksa başarı şansı bence tabi bu benim düşüncem
Malesef genetik sıkıntım var.
Pazartesi gitti 3 hafta içinde çıkıcak.bahcecide