transferi olan arkadaşlar gelin burda buluşalım

kızlar transferi olanlar yokmu belirtileriniz neler test gününüz nezaman kimse yokmu

ben de sonuç bekliyorum..17 ocak ta belli olacak..karın şişliğim dışında şuan bir belirtim yok ..3, gün tranfer edildi iki gün sonra hafif bir lekelenmem oldu şuan gaz sancıları dışında bir şikayetim yok..jel ve folik asit kullanıyorum birde prengly iğne üç günde bir ..sende bana belirti ve ilaçlarını yazarsa sevinirim...

Benimde 11 ocak ...hiçbi belirtim yok ne ağrım var ne sancım var sadece iştahım açıldı o kadar...

Allahım inşallah tutunmuştur bebişim pek umudum yok ama.......

sizlerinde karnı şiştimi...oo kadar çok karnım gerginki hareketlerimi engelliyor kambur gibi yürüyebiliyorum..bugün dördüncü günüm ikinci günden beri evin içinde yavaş yavaş yürüyorum...umarım hepimiz mutlu sonuçları alırız..

benneyaptımkikızlar benimde midem bulanıyo bugunden itibaren bugun 7.gün transferin acaba bukadar kısa zamanda başlarmı belirtiler benimde 1 2 gün belim ardı adet olcam die korktum ama şükür olmadım henüz inş da olmam kızlar bide bugun adetimin 30. günü 2gün geçti ocak15 'de test yapcaz ama adet olmamama rağmen negatif sonuç alanınız varmı çok merak ediyorum yaşayan arkadaşlar cvp verirseniz sevinirim çok acilllbenneyaptımki

merhaba kızlar sırayla hamile haberlerini alirız inşallah..en son beniim heralde 17 ocak sizin iyi haberleriniz bana umut olacak....

benim ilk başta olan ağrı ve şişkinliğim geçmeye başladı..lekelenmem falan da yok bu olumlu mu olumsuz mu anlamıyorum...burdada yeniyim zaten çok sohbet ortamına katılamadım..

kızlar benim belim çok arıyo ya acaba adetmi olcam günü gecti ama offf beklemek ne zormuş ya olmazsakafamçokkarıştısenağlama

bugün 5. gün kendimi daha iyi hissediyorum ağrı falan yok ama bu iyiye mi işaret bilemiyorum..herkesin vücudunun tepkisi farklıymış diyolar..

ya kızlar aynı şeyleri bende yaşadım ve kanamam bile oldu ben adet lodum sanıp ilacımı bile bıraktım sinirden ama bi öğrendimki 5 ocakta hamileyim halada inanamıyorum o ayrıda Allah inşallah hepinize versin güzel haberlerinizi bekliyorum..........

sinem bence bebişler yolda benide adet sancısı gibi olmuştu hatta kanama bile az ama gebelik çıktı transferin 11.gününde erken yaptırdım kanama var diye İNŞALLAH VARR

kızlar bişey sormak istiyorum adet tarihim gecti benim acaba hala negatif sonç alırmıyım lütfen yazın tüp bebek yaptıran arkadaşlar inş hepimizin yüzü güler

:bbo:ay canım bılmemki umarım hamilesindir yerimseniben
ya benım belım karnım agrıyo
ara ara bıcak gıbı agrı giriyo yan taraflarıma :uhm:
adet olcam dıye korkuyorum
ya kan testını ne kadar zaman da veiryolar :uhm:

canım aynı ağrılar bendede var ama ben adet oluyorum sanırım kahverengi akıntılar başladı allahım bıktım yaşamkatan nereye kadar bu eziyet yeter artık kızlar okadar morelim bozukki anlatammsenağlama

Merhabalar bayanlar bana da yarın transfer yapılacak çok heyecanlandım ama sonuçlardan şimdiden korkuyorum.
Benim yumurtalar dün toplandı ama şuan hareketlerimi kısıtlayacak kadar çok ağrım var siz de de olmuşmuydu...

evet canım benimde belimde ve kasıklarımda arılar olmuştu doktorum normal demişti onu kafana takma sen yeterki sonuç hayırlı olsun

Back
X