Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba. bende 9 aralıkta transfer oldum. 5.gün embriyosu 2 tane iyi kalitede dedi doktorum. bugun 5.gunu bitirdik çok şükür. ama adet olacakmışım gibi hafiften ağrım var. korkuyorum cokk. beklenen adet tarihime 2 gün var. puffff
Transferinden sonra hiç sarımtrak akıntın oldu mu?
Transferinden sonra hiç sarımtrak akıntın oldu mu?
Ben yardımcı olayımBuralarda kimse yokmu
İlk başta rahat ol hiç bi belirtide bekleme çok erken kasık batması bel agrısı herkezde aynı belirti olacak diye bişey yok. Ben trasferden yarım saat sonra elektrikler yoktu 6.kata yürüyerek çıktım hiç bişey olmamış gibi hayatıma devam ettim agır kaldırmadım sadece Allah verdikten sonra olur inşYaa benm bugün trasfer günüyle beraber 4. Günüm ve bnm düne kadar kasıklarımda batma vardı bugn hiç bişi yok belimde agrımıo çok korkuyorm
Sen hamilemisin yaa işde korku gitmio dua ediyorm allahıma isteyen herkese versn bana da versn diye saatler gecmio ggbiİlk başta rahat ol hiç bi belirtide bekleme çok erken kasık batması bel agrısı herkezde aynı belirti olacak diye bişey yok. Ben trasferden yarım saat sonra elektrikler yoktu 6.kata yürüyerek çıktım hiç bişey olmamış gibi hayatıma devam ettim agır kaldırmadım sadece Allah verdikten sonra olur inş
Bende tüp bebekle hamile kaldım kızım 1 yaşında sabahlara kadar kadınlar kulubunde bi belirti arıyordum bende elde degil biliyorum bol bol dua et içini ferah tutSen hamilemisin yaa işde korku gitmio dua ediyorm allahıma isteyen herkese versn bana da versn diye saatler gecmio ggbi
Saol canm inşallah dualarm kabul olur sende dua edermisin benm için inşallah olur benm 3. Gün embryosu iki tane konuldu inşallah tutunurlar duaya cok ihtycm var işim allaha kaldıBende tüp bebekle hamile kaldım kızım 1 yaşında sabahlara kadar kadınlar kulubunde bi belirti arıyordum bende elde degil biliyorum bol bol dua et içini ferah tut
Allah isteyen herkeze versin hayırlı evlat benimde 3. Gün iki tane kondu ama biri tutundu stres çok etkiliyor dedigim gibi belirti çok arama herkezde aynı belirti olmaz bende 7 . Gün midem bulandı o gün evde test yaptım çift çizgi gördümSaol canm inşallah dualarm kabul olur sende dua edermisin benm için inşallah olur benm 3. Gün embryosu iki tane konuldu inşallah tutunurlar duaya cok ihtycm var işim allaha kaldı
Aayy 7. Gün mü cıkdı birde 3.gün embriyosu olmasına ragmeenn yaa kaliteleri nasıldı canımm hatrlıomusınAllah isteyen herkeze versin hayırlı evlat benimde 3. Gün iki tane kondu ama biri tutundu stres çok etkiliyor dedigim gibi belirti çok arama herkezde aynı belirti olmaz bende 7 . Gün midem bulandı o gün evde test yaptım çift çizgi gördüm
Evet çok erken çıktı inanmadım ertesi sabah bidaha yaptım hemen hastaneye koştum Allahım sizede nasip eder inş 1. Kalite banada jel vermedi dktorAayy 7. Gün mü cıkdı birde 3.gün embriyosu olmasına ragmeenn yaa kaliteleri nasıldı canımm hatrlıomusın
Yaaa inşallaaah inşallaahh allahım duysun benm de biri birinci kalite biri birinci kaliteye yakın inşallaah tutnurlar bana inşallah okadar cok istiyorm ki ikiz olmasını allahım biliyor rüyalarıma hitiyor allhm duysunEvet çok erken çıktı inanmadım ertesi sabah bidaha yaptım hemen hastaneye koştum Allahım sizede nasip eder inş 1. Kalite banada jel vermedi dktor
Allahın izniyle inş alırsın kucagına bebeğini 2. Kaliteyle bile hamile kalan var .çok zorlu bi süreç tüp bebek merkezlerine git gel igneler onlar bitiyor en zoruda beklemek dogum yapana kadarda devam ediyor kucagına alınca hepsi unutuluyorYaaa inşallaaah inşallaahh allahım duysun benm de biri birinci kalite biri birinci kaliteye yakın inşallaah tutnurlar bana inşallah okadar cok istiyorm ki ikiz olmasını allahım biliyor rüyalarıma hitiyor allhm duysun