- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Sende sagolsagol canım benım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende sagolsagol canım benım
maşallah canım hadı hayırlısı ıkız olabılır5. Gün transferi olup erken test yaptiran varmi benim 8.gun 150 çıktı ve dun lekelenmem oldu hem sevindim hem.korkuyorum ikiye katlandigini gorene rahat olamıycam sanirim
İnşallah ne guzel bunlari duymak rabbim hayirlisini versin herkese[/QUOTE]meydanaz, post: 43865038, member: 575559"]maşallah canım hadı hayırlısı ıkız olabılır
dr a gt canım progestan dusuk olabılır lekeler ondan yada yerlesmıstır ınsallah bebegınMerhaba bugün 11. Gün zaman geçmek bilmiyor.. 4 gündür kahve lekeler var korkuyorum![]()
Canım ben 5. Gün transferi 7. Günde idrarda 8. Gün kan 188 çıktı iki tranfer ikiz dedik çok yüksek çıkınca tek bebegim var kalp atışınıda aldım çok şükür, deger yumurtaların kalitesiylede yüksek çıkablirmiş doktorum öyle dedi.5. Gün transferi olup erken test yaptiran varmi benim 8.gun 150 çıktı ve dun lekelenmem oldu hem sevindim hem.korkuyorum ikiye katlandigini gorene rahat olamıycam sanirim
Ysnn .!.:Canım ben 5. Gün transferi 7. Günde idrarda 8. Gün kan 188 çıktı iki tranfer ikiz dedik çok yüksek çıkınca tek bebegim var kalp atışınıda aldım çok şükür, deger yumurtaların kalitesiylede yüksek çıkablirmiş doktorum öyle dedi.
Allah isteyen herkeze nasip etsin saglıklı kucagımıZa almayı nasip etsinMasallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Neden erkenden test yapıyorsunuz? Sizi daha çok strese sokmaz mı?Bugün transferin 7.günü biraz önce ıdrar testi yaptım negatif 4.gün embriyo 2 embriyo transferi olmuştu sanırım olmadi
Benim de tek embriyo ve ilk denemem. Ben ilk 3 günü fazla yatarak geçirmedim. Ayakta olduğum hatta düşme tehlikesi atlattığım oldu 2 kez. Bu nedenle korkuyorum. Sizler bu bekleme sürecinde neler yapıyorsunuz? Bazıları sürekli yattığını ve günde sadece 4-5 kez yemek yemek ve tuvalet ihtiyacı için kalktıklarını söylemişler. Ben yanlış mı yaptım bugüne kadar?Bende varım,3 aralık transferim oldu tek embriyom,18 aralık test günüm,şuana kadar evdeydim bugün 4,gün yatıyorum kalkıyorum dolanıyorum,yarınıda evde geçirip 5.günü tamamlayınca işe dönem artık oyalamasını zaten bilgisayar başı işim oturarak.
Hayirlisi olsun inşallah guzel sonuc alirsin :) yanlis yaptigin bisey yok ilk yarim saat ya da bir saat önemli diyorlar icini ferah tut bu asamadan sonrasi allahin taktiri :)Benim de tek embriyo ve ilk denemem. Ben ilk 3 günü fazla yatarak geçirmedim. Ayakta olduğum hatta düşme tehlikesi atlattığım oldu 2 kez. Bu nedenle korkuyorum. Sizler bu bekleme sürecinde neler yapıyorsunuz? Bazıları sürekli yattığını ve günde sadece 4-5 kez yemek yemek ve tuvalet ihtiyacı için kalktıklarını söylemişler. Ben yanlış mı yaptım bugüne kadar?
Güzel sonuç al inşallah. Ben de 5 gün evdeydim. Ilk gün yattım sonra evde oturdum yattım dolaştım. 5 günden sonra ise döndüm. Ananas ve kabak çekirdeği yedim. Ilk 6 gün. Tutunmaya yardımcı deniyor. Bugün 11. Günüm testim perşembeBenim de tek embriyo ve ilk denemem. Ben ilk 3 günü fazla yatarak geçirmedim. Ayakta olduğum hatta düşme tehlikesi atlattığım oldu 2 kez. Bu nedenle korkuyorum. Sizler bu bekleme sürecinde neler yapıyorsunuz? Bazıları sürekli yattığını ve günde sadece 4-5 kez yemek yemek ve tuvalet ihtiyacı için kalktıklarını söylemişler. Ben yanlış mı yaptım bugüne kadar?