Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

5. Gün transferi olup erken test yaptiran varmi benim 8.gun 150 çıktı ve dun lekelenmem oldu hem sevindim hem.korkuyorum ikiye katlandigini gorene rahat olamıycam sanirim

meydanaz, post: 43865038, member: 575559"]maşallah canım hadı hayırlısı ıkız olabılır[/QUOTE]
İnşallah ne guzel bunlari duymak rabbim hayirlisini versin herkese

meydanaz, post: 43865038, member: 575559"]maşallah canım hadı hayırlısı ıkız olabılır
İnşallah ne guzel bunlari duymak rabbim hayirlisini versin herkese[/QUOTE]
cumku 8.gun 150 masallah gayet buyuk rakam...eee 10 gun test gunundur 5.gun embrıyosu oldugu ıcın buda 300 ve ustu cıkacaktır.....ıkız cok yuksek ıhtımal hadı rabbım tamamına erdırsın

2 tane 3. Gün 8h ve 7h dondurulmuş ışık hüzmelerim 9 gündür benimle :)) test gününe az kaldı tevekkülle direniyorum önceden test yapmamak için ...

5. Gün transferi olup erken test yaptiran varmi benim 8.gun 150 çıktı ve dun lekelenmem oldu hem sevindim hem.korkuyorum ikiye katlandigini gorene rahat olamıycam sanirim
Canım ben 5. Gün transferi 7. Günde idrarda 8. Gün kan 188 çıktı iki tranfer ikiz dedik çok yüksek çıkınca tek bebegim var kalp atışınıda aldım çok şükür, deger yumurtaların kalitesiylede yüksek çıkablirmiş doktorum öyle dedi.

Ysnn .!.:
Canım ben 5. Gün transferi 7. Günde idrarda 8. Gün kan 188 çıktı iki tranfer ikiz dedik çok yüksek çıkınca tek bebegim var kalp atışınıda aldım çok şükür, deger yumurtaların kalitesiylede yüksek çıkablirmiş doktorum öyle dedi.

Masallah Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Bende varım,3 aralık transferim oldu tek embriyom,18 aralık test günüm,şuana kadar evdeydim bugün 4,gün yatıyorum kalkıyorum dolanıyorum,yarınıda evde geçirip 5.günü tamamlayınca işe dönem artık oyalamasını zaten bilgisayar başı işim oturarak.

Bende varım,3 aralık transferim oldu tek embriyom,18 aralık test günüm,şuana kadar evdeydim bugün 4,gün yatıyorum kalkıyorum dolanıyorum,yarınıda evde geçirip 5.günü tamamlayınca işe dönem artık oyalamasını zaten bilgisayar başı işim oturarak.
Benim de tek embriyo ve ilk denemem. Ben ilk 3 günü fazla yatarak geçirmedim. Ayakta olduğum hatta düşme tehlikesi atlattığım oldu 2 kez. Bu nedenle korkuyorum. Sizler bu bekleme sürecinde neler yapıyorsunuz? Bazıları sürekli yattığını ve günde sadece 4-5 kez yemek yemek ve tuvalet ihtiyacı için kalktıklarını söylemişler. Ben yanlış mı yaptım bugüne kadar?

Benim de tek embriyo ve ilk denemem. Ben ilk 3 günü fazla yatarak geçirmedim. Ayakta olduğum hatta düşme tehlikesi atlattığım oldu 2 kez. Bu nedenle korkuyorum. Sizler bu bekleme sürecinde neler yapıyorsunuz? Bazıları sürekli yattığını ve günde sadece 4-5 kez yemek yemek ve tuvalet ihtiyacı için kalktıklarını söylemişler. Ben yanlış mı yaptım bugüne kadar?
Hayirlisi olsun inşallah guzel sonuc alirsin :) yanlis yaptigin bisey yok ilk yarim saat ya da bir saat önemli diyorlar icini ferah tut bu asamadan sonrasi allahin taktiri :)

Güzel sonuç al inşallah. Ben de 5 gün evdeydim. Ilk gün yattım sonra evde oturdum yattım dolaştım. 5 günden sonra ise döndüm. Ananas ve kabak çekirdeği yedim. Ilk 6 gün. Tutunmaya yardımcı deniyor. Bugün 11. Günüm testim perşembe

İnşallah hayırlı haberler alırsın. Çok dua edicem senin için. İnsanın psikolojisi bozuluyor. Çok hareketli biriyim. Hareketlerim kısıtlanınca normal davranamiyorum.

Arkadaşlar merhaba. bende 9 aralıkta transfer oldum. 5.gün embriyosu 2 tane iyi kalitede dedi doktorum. bugun 5.gunu bitirdik çok şükür. ama adet olacakmışım gibi hafiften ağrım var. korkuyorum cokk. beklenen adet tarihime 2 gün var. puffff

Back
X