Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herhangi bir hastanenin aciline bile gitsen test yaparlar cnm.Arkadaslar merhaba;
Benimde test gunum 4 kasim. Kadikoy yakasinda test yaptirabilecegim bir yer onerirmisiniz?
hadı gozun aydın canım darısı basımıza deger masallah yuksek gorunuyor ıkızler yolda olabılır...Bugün 12.günüm ve olumlu sonuç aldık 272 çıktı ortalama olarak güzel bi sonucmu sonra bi aksilik olurmu diye insan korkuyor ama şunu diyeyim Yüzümdeki o aptal gülümseme hala geçmedi hemen Karnım büyüsünistiyorum![]()
amınnnnnn dua et canım dun 8cı gunumdu test yaptım negatıf cıktı...pazartesı test gunum uzuluyorum acıkcasıVe sonuç bekleyen tüm anne adaylarına allahtan hayırlı olumlu sonuçlar olsun diliyorum
Allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin, darısı bizlere daha 3. Günüm zaman geçmek bilmiyor:))Bugün 12.günüm ve olumlu sonuç aldık 272 çıktı ortalama olarak güzel bi sonucmu sonra bi aksilik olurmu diye insan korkuyor ama şunu diyeyim Yüzümdeki o aptal gülümseme hala geçmedi hemen Karnım büyüsünistiyorum![]()
SONUC SÜPER..hamileliginiz devam ediyormuMrb ben dayanamadım 7. Günüm ve sonuç 194.37 pozitif çok mutluyum allahım Size de göstersin isteyen herkese
Sonucunu merak ettimbenım 4 gun embrıyosu 3 tane transfer edıldı canım
Evet canım 13 haftalık ikizlerime hamileyimSONUC SÜPER..hamileliginiz devam ediyormu
Ay ne güzel darısı başıma inşallahEvet canım 13 haftalık ikizlerime hamileyim
İnşallah canım allah kucağını boş bırakmasınAy ne güzel darısı başıma inşallah
Teşekkürler canım amin inşallahİnşallah canım allah kucağını boş bırakmasın
Ümidini yitirme. .ekstra vitamin takviyesi ic. .d. vitamini..demir hapi.bunlarin az oluşu düşük yapıyor. ..bol bol havuc ye...(limon.sirke.aci.tursu..bharatlar.kahve. cay. Bunlardan uzak dur)2 tane embriyo transfer edilmişti ve tuttu.7.haftamdayim.her sey gayet guzek gidiyordu.ama malesef düşük yapiyormuşum. Ultrasona kalp atışı dinlemeye gittik hicbisey gözükmüyor. Kan testi yaptik düşük cikti.dr ilaclarini kes bu hafta icinde düşer dedi.çok üzgünüm. Hala icimdeler ve gitmelerini bekliyorum. Gercekten agir birsey.o kadar dikkat etmiştim. Kalp atısi duyana kadar hic kalkmayin arkadaşlar.
canım kımyasal gebelık oldum 5.88 ıle ogrendım sonucumu taa 35 e yukseldı.....en son 17 e dustu kanamam oldu suan dustumu bılmıyorum kanamayla test yapıcam bıdahaSonucunu merak ettim
Geçmiş olsun. .canım kımyasal gebelık oldum 5.88 ıle ogrendım sonucumu taa 35 e yukseldı.....en son 17 e dustu kanamam oldu suan dustumu bılmıyorum kanamayla test yapıcam bıdaha
sagol canım benımGeçmiş olsun. .