Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Transfer olali 2 gün bitiyo
Bugün kasiklarda igne gbi arada batma yasadm
Adet agrim oldu arada
Zaten bel agrim hafif var yatmadan ötürü
Off zman gecmiyo ya
Ama hic umudum yok hayal bile kuramiyorum
Doktor benden daha umutlu
2 tane 5.gün emriyosu koydu 1.kalitede

Arkadaslar merhaba;

Benimde test gunum 4 kasim. Kadikoy yakasinda test yaptirabilecegim bir yer onerirmisiniz?

Bugün 12.günüm ve olumlu sonuç aldık 272 çıktı ortalama olarak güzel bi sonucmu sonra bi aksilik olurmu diye insan korkuyor ama şunu diyeyim Yüzümdeki o aptal gülümseme hala geçmedi hemen Karnım büyüsünistiyorum:anneadayı:

Bugün 12.günüm ve olumlu sonuç aldık 272 çıktı ortalama olarak güzel bi sonucmu sonra bi aksilik olurmu diye insan korkuyor ama şunu diyeyim Yüzümdeki o aptal gülümseme hala geçmedi hemen Karnım büyüsünistiyorum:anneadayı:
hadı gozun aydın canım darısı basımıza deger masallah yuksek gorunuyor ıkızler yolda olabılır...

Allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin, darısı bizlere daha 3. Günüm zaman geçmek bilmiyor:))

2 tane embriyo transfer edilmişti ve tuttu.7.haftamdayim.her sey gayet guzek gidiyordu.ama malesef düşük yapiyormuşum. Ultrasona kalp atışı dinlemeye gittik hicbisey gözükmüyor. Kan testi yaptik düşük cikti.dr ilaclarini kes bu hafta icinde düşer dedi.çok üzgünüm. Hala icimdeler ve gitmelerini bekliyorum. Gercekten agir birsey.o kadar dikkat etmiştim. Kalp atısi duyana kadar hic kalkmayin arkadaşlar.

2 tane embriyo transfer edilmişti ve tuttu.7.haftamdayim.her sey gayet guzek gidiyordu.ama malesef düşük yapiyormuşum. Ultrasona kalp atışı dinlemeye gittik hicbisey gözükmüyor. Kan testi yaptik düşük cikti.dr ilaclarini kes bu hafta icinde düşer dedi.çok üzgünüm. Hala icimdeler ve gitmelerini bekliyorum. Gercekten agir birsey.o kadar dikkat etmiştim. Kalp atısi duyana kadar hic kalkmayin arkadaşlar.
Ümidini yitirme. .ekstra vitamin takviyesi ic. .d. vitamini..demir hapi.bunlarin az oluşu düşük yapıyor. ..bol bol havuc ye...(limon.sirke.aci.tursu..bharatlar.kahve. cay. Bunlardan uzak dur)

Back
X