• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

bugün test günümdü sonuç 0,01 negatif çıktı. 5.gün embriyosu ve ilk denememdi. %60-%65 demişlerdi herşey çok iyiydi yıkım oldu benim için resmen... :KK43:

allah sabır versın cnm aynı yıkımı bende dun yaşadım çok zor bı durum hiç tadım tuzum kalmadı çok moralım bozuk

Merhaba canım inan ki çok üzüldüm sana şuan ne desek boş biliyorum ama lütfen üzme kendini önemli olan sensin sen iyi ol ki yeni denemeler yapabilesin vazgeçmek yok savaşa devam
Saol canim iste devami gelmiyor gebeligimin hic bir nedenide yok bu pgt nasil olcak merak ediyorum ya hepsi hastalikli cikarsa ne yaparim allahim 3 taneden biri veya ikisi iyi ciksa hicbiri iyi cikmazsa yeniden yumurta toplama cok zor bir surec hem maddi hem manevi allahim yardim et

Saol canim iste devami gelmiyor gebeligimin hic bir nedenide yok bu pgt nasil olcak merak ediyorum ya hepsi hastalikli cikarsa ne yaparim allahim 3 taneden biri veya ikisi iyi ciksa hicbiri iyi cikmazsa yeniden yumurta toplama cok zor bir surec hem maddi hem manevi allahim yardim et
Amin canım allah yardımcın olsun inşallah anlıyorum hem maddi hem manevi yıkıcı bir durum maddi olarak birşey diyemem ama manevi olarak sonuçlar çıkmadan hemen karamsarlığa kapılma canım ne olur önce bir testler yapılsın sonrasını o zaman düşün şuan sadece allaha sığın ve iyi düşün rabbim yardımcın olsun duacınım

Amin canım allah yardımcın olsun inşallah anlıyorum hem maddi hem manevi yıkıcı bir durum maddi olarak birşey diyemem ama manevi olarak sonuçlar çıkmadan hemen karamsarlığa kapılma canım ne olur önce bir testler yapılsın sonrasını o zaman düşün şuan sadece allaha sığın ve iyi düşün rabbim yardımcın olsun duacınım
Amin allah razi olsun bakalim dondurulmusum oldugu icin subat gibi yapcak 3 taneden insallahsaglam cikar cok saol

Amin allah razi olsun bakalim dondurulmusum oldugu icin subat gibi yapcak 3 taneden insallahsaglam cikar cok saol
İnşallah canım inşallah dediğim gibi kendini harab etme lütfen herşeyden önce sen önemlisin sen güçlü olmazsan hiçbirşey olmaz dikkat et kendine

Transfer sonrasi prengly igne kullanan oldumu ya dun transferin 7. günüydü evde test yaptim cok silikte olsa ikinci cizgiyi gordum bugün bir yerde okuyunca transferden birgun sonra yapilan prengly aklima geldi :KK58: Gerci uyardiniz beni cok guvenmemem konusunda eger bu kadar erken ciktiysa prengly etkisi olabilir kanaatindeyim :KK43:

evt canım guvenme bende gonapeptyl dıye bı iğne yaptım transfer sonrası kan degerım bıle 10 çıktı sonra düştü üzülürsün gununu bekle..

Kizlar herkese iyi aksamlar bugun kendiligimden gidip 3 test yaptirdim doktor istememisti direk keseyi gormeye cagirmisti ben bugun bidaha yaptirdim 165 den 77 dusmus doktoruma gittim cok sasirdi 4. Denememde boylelikle sona erdi artik embriyolarima genetik tarama istiyor son asama bu diyor cok yikildim bugun rabbim sizlere saglikli bebisler nasip etsin hepiniz destek oldunuz cok sagolun

cnm rabbım sabır versın çok zor bir durum allah dayanma gucu versin dondurulmuşun varmı bari inş bu son denemen olur bende baslıcam hemen bu adetle dondurulmuş tedavıye..

cnm rabbım sabır versın çok zor bir durum allah dayanma gucu versin dondurulmuşun varmı bari inş bu son denemen olur bende baslıcam hemen bu adetle dondurulmuş tedavıye..
Evet var ama genetik tani yapilicak embriyolara belki sagliksizda cikabilir sagliklida bilmiyorum evet cok zor her denemede hamile kaliyorum ve devami gelmiyor hic bi sorunumuzda yok ama olmuyor tek geriye kalan bebeklerin genleri ne cikicak bakalim rabbim insallah bu denememizde nasip eder insallah sol canim destegin icin

Rabbim yar ve yardımcın olsun . Çok zor ama dayanma kuvveti de var sende eminim buna. Demek ki doğru zamanı bu değilmiş . İnşallah bir daha toplamaya gerek kalmadan meleğine kavuşursun ..

Mrb benim 5.gun embriyo transferım oldu.Test tarihim 22.12.... Fakat ben 8 gun Kant testi Yaptım.negatif. Kasığımda yanma ve batma var. 2 gunolmuş. yürümektedahi zorlanıyorum.Kasıgıma batmadan dolayı.acaba erken kan testi yapmış olabilirmiyim.

bugün test günümdü sonuç 0,01 negatif çıktı. 5.gün embriyosu ve ilk denememdi. %60-%65 demişlerdi herşey çok iyiydi yıkım oldu benim için resmen... :KK43:

canimm rabbim sanada esinede sabir versin yureginizi serinletsin cook zor biliyorumm...rabbim hepimizin kaderine yazsin..en kisa zamanda...

Arkadaşlar maalesef düşmüş bebeğim değer 33 den 14 e düştü cok mutsuzum.

cokk gecmis olsun...benimde sonum ayni..kimyasall..cok dusuk degerim..agrin sancin varmii..adet oluyor gibiyimm..belim kopuyorr...kasiklarim sanciyor..yarin yine test vericemm...

Kizlar herkese iyi aksamlar bugun kendiligimden gidip 3 test yaptirdim doktor istememisti direk keseyi gormeye cagirmisti ben bugun bidaha yaptirdim 165 den 77 dusmus doktoruma gittim cok sasirdi 4. Denememde boylelikle sona erdi artik embriyolarima genetik tarama istiyor son asama bu diyor cok yikildim bugun rabbim sizlere saglikli bebisler nasip etsin hepiniz destek oldunuz cok sagolun

Cook uzuldummm..165 deger ne guzelmis ondan sonrada dusuyor demekki..rabbim sabir versinn...ben cok negatif haber aldim ama boyle onun varligini bilip kaybetmek en agiriymiss...yureginize sabir versin rabbimm..

Benim suan bile cok kötü sancim var. Bebek dusmesine ragmen persembeye kadar degerin sifirlanmasi lazım. Sıfır lanmasa kimyasal gebelige cevrilir gibi bisey soyledi hemsire ama ben bebeğin dustugunu duyunca demek istedini tam olarak anlsamadim. Ama rabbim kimseye bu duyguyu yasatmasin.

aaa canım ciddi misin çok kötü oldum ya özellikle seni yakından takip ediyordum hiç aklıma bile gelmezdi.Biz ne desek boş tabi Rabbim dayanma,sabır gücü versin sana inşallah toparlarsın kendini diğer bebeklerin için güçlü olman lazım umarım onlar da annelerini üzmezler canım benim:(

Back
X