31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ay maşallah maşallah kuzucuklara 🤍🧿renkli ultrason güzel olmuş daha net görmüşsündür siyah beyaz hiç anlaşılmıyor gerçekten 🫣🫠
Evet haftaya takılma doğru demiş her doktor başka bi ölçü söylüyor
Ya ikiz diye mi bilmiyorum benimde baya alt karnım çıktı bi belirgin orası. Kot pantolonlarımın bazıları kapanmıyor bazıları sıkıyo, kilo olarak aynıyım ama göbüşlendim baya🥹
İkizler çabuk çikiyormuş kuzum 🙈☺️
Rahim büyüyor aslinda .
Ben daha önce bu kiloya da çıktım göbeğim çıkmamıştı hiç .
Düz duruyordu .şimdi bende şaşırıyorum.
Kilomu koruyamadim malesef bu süreçte aldim.
Karbonhidrata dayandim biraz.midem bulandiği an bişeyler yedim .
Memlekette de annelerim iyi bakti 🤭🙈
Kendi evimde çok kendi pişirdiğimi yiyebileceğimi zannetmiyorum.
burda zorla yediriyorlae resmen .aslinda canim istemiyor ama zorla sevdiğim şeyleri yapip istetiyorlar🤭🥲
Neyse düzene girer artık.dikkat etmekte fayda var biraz önümüzde 5 ay daha falan var😅🙏🏻☘️
🙏🏻

İkizler çabuk çikiyormuş kuzum 🙈☺️
Rahim büyüyor aslinda .
Ben daha önce bu kiloya da çıktım göbeğim çıkmamıştı hiç .
Düz duruyordu .şimdi bende şaşırıyorum.
Kilomu koruyamadim malesef bu süreçte aldim.
Karbonhidrata dayandim biraz.midem bulandiği an bişeyler yedim .
Memlekette de annelerim iyi bakti 🤭🙈
Kendi evimde çok kendi pişirdiğimi yiyebileceğimi zannetmiyorum.
burda zorla yediriyorlae resmen .aslinda canim istemiyor ama zorla sevdiğim şeyleri yapip istetiyorlar🤭🥲
Neyse düzene girer artık.dikkat etmekte fayda var biraz önümüzde 5 ay daha falan var😅🙏🏻☘️
🙏🏻
Oh şifa olsun kuşum buna da ihtiyacımız var boşver iyi ki yemişsin. Eve gidince dikkat edersin yine, şeker tansiyon gibi sorunlarımız olmasın bize yeter . Bence bu kadar şımarmayı hepimiz hakkettik 🥰
Kızlar öyle böyle 2. Trimesterimze giriyoruz ağustos ayında🥹 3. Aylarımız bitiyor şaka gibi değil mi

Ya kızlar bişi dicem böyle ağziniz da sürekli ilaç tadı geliyor mu? Benim öldüm resmen bu tat yüzünden sanki ağzıma hap koymuşum ve ağzım da eriyormuş gibi iğrenç bı tat var.

Back
X