Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Hepinize teşekkür ediyorum kader arkadaşlarım...
Dün hastaneye gittim ve kan testi yaptırdım... Sonuç tabiki de negatif...
Sonrasında Semra Hoca ile görüştüm... Tutmamasının herhangi bir sebebi yok maalesef dedi... Herşey yolunda gitse de sonuçta uyguladığımız herşey yapay, dolayısı ile vücut bunu bazen kabul ediyor bazen etmiyor dedi... Aslında kısmet değilmişe geliyor sonuç...
Doldurulmuş embriyolarımla hemen tedaviye başlamak istediğimi söyledim ama Semra hanım bence bir ay dinlen adet olsan da vücudunda hala hormon yüklü bir sonra ki adetinle başlayalım dedi...
Bakalım hayırlısı artık Ocak 28-29 gibi adet olurum sanırım...
Amandacim benimde hemen hemen aynisi oldu. Tuttu ama 12. Gun dustu.. dokturum ocak sonunda yapacak tekrar adet oldugumda. Canini sikma hayırlısı insallah. O kadar bekledik bir ay daha bekleriz :) senib kaçıncı gun emriyosuydu.

Amandacim benimde hemen hemen aynisi oldu. Tuttu ama 12. Gun dustu.. dokturum ocak sonunda yapacak tekrar adet oldugumda. Canini sikma hayırlısı insallah. O kadar bekledik bir ay daha bekleriz :) senib kaçıncı gun emriyosuydu.

Sende sıkma canını, dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek ki...
5.gün embriyosu idi ikiside AA kalite ama sonuç bu... Kısmetten öteye gidilmiyor...

Sende sıkma canını, dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek ki...
5.gün embriyosu idi ikiside AA kalite ama sonuç bu... Kısmetten öteye gidilmiyor...
Malesef benim yasim 23 oldugu icin 1 emriyo katmislardi. Ama sanırım inşallah ikimiz ayni zamanda hamile kaliriz. Faceden beni ekleye bilirsin adresim. acreimfe@hotmail.com

Bende de oluyor arada adet sancısı. Aşırı değil ama göğüs hassasiyeti var. Sakın ol ilk önce sonra stres yapma. Bebeğin seninle onu düşün ve rahatla. Bir an önce doktoruna konuş inşallah yardimci olur.
Evet inanamiyodum ama bugun biraz daha rahatim ev dr umu aradim gel bide biz yapalim ozaman dedi cok sukur oda pozitif cikti...ama doktorum inatla fitili birak gerek yok diyo vucut uretecek artik o hormonu diyo turkiyedeki doktoruma msj yolladim oda birakma kalp atisini duyana kadar dedi ben onu dinliycem insallah bir zarari olmaz

38591287, member: 639105"]Ay çok garip hic boylesini duymamistim.. panik yapma bence de sakin ol.. gebelik testi pozitifse kaygi etme.. sanci hep var.. benim hala var.. kanama yoksa sorun da yoktur.. normal gebelik takibine ne zaman basliyorlar bulundugun ulkede?[/QUOTE]
Ay çok garip hic boylesini duymamistim.. panik yapma bence de sakin ol.. gebelik testi pozitifse kaygi etme.. sanci hep var.. benim hala var.. kanama yoksa sorun da yoktur.. normal gebelik takibine ne zaman basliyorlar bulundugun ulkede?
Cok sukur kanama yok sancida cok az oyle yogun deyil arada gelip gidiyo...turkiyedi doktoruma yazdim sabah msj anlattim detayli oda tebrik etti ama kalp atisini duyana kadar fitili birakma dedi onu dinliycem...normal kontrole 30 ocak randevu vedi hayirlisi bakalim...canim sende kullaniyomusun fitil progestan hormonu icin kullaniyosan ne kadar kullaniyosunuz gunde kactane yani

Kaç estroferm içiyosun peki...zararı var diyen de var yok diyen de var muallakta bana devam et dediler...gunde 3 criorin jel mi kullanıyosun benimki 2 jel..iğne yok bende bugün öğrendim zaten..
Cnm msjini yeni gordm yeni girebildim.
estrofeme artik devam edemedim bana cok kotu geldi haplar climara forte banta devam edicem.
Sabahlari 1 jel aksamlari da 1 igne. 2 adet vajinal progestan kullaniorm elevit folbiol coraspin agizdan devam ztn.
Bantin yerine vermisti estrofemi bantlara devam artik. Midemi berbat etti 3 gunde o estrofem.
Sende bir belirti yapti mi?
bebisin de hayirli olsun buarada :)

Kızlar merhaba ,

Benimde bugun transferimin 3. günü .... bugun bıraz kasıl ve bel agrılarım oldu adet agrısı gıbı :( Yormuyorum kendımı ama yatmıyorumda umarım yanlıs bırsey yapmıyorum 12 sı test gunum ınsallah bend epozıtıf haberlerı alırım napıcam ne edıcem karma karısıgım bugunlerde :(

Birde doktorum ısrarla kabız olma dedı ama ben kabızım ga yok ama kabızlık var napıcam bilmiyorum :( Kötü etkilermi

Kızlar merhaba ,

Benimde bugun transferimin 3. günü .... bugun bıraz kasıl ve bel agrılarım oldu adet agrısı gıbı :KK43: Yormuyorum kendımı ama yatmıyorumda umarım yanlıs bırsey yapmıyorum 12 sı test gunum ınsallah bend epozıtıf haberlerı alırım napıcam ne edıcem karma karısıgım bugunlerde :KK43:
Ağrıları kafana takma tatlim.. neredeyse hepimizde oldu.. kendini yormadan hareket et.. hareketliksiz de bagirsaklarin caismasini yavaslatip kabizliga neden olur.. sabahlari ac karnina kuru kayisi ve su iyi gelir muhtemelen.. guzel bir kısır yap, yaninda yiyebilirsen aci turşu ye.. hem bulgur folikasit bakimindan zengin, hem aciyla birlesince inanilmaz bir bagirsak söktürücü. Tuvalette cok oturma.. yapcam diye zorlama kendini. Hayırlı olsun simdiden..

Yeni yilin ilk hamilelri hayirli olsun rabbim kucaginiza da almayi nasip etsin insallah.
Benim12.gun degerim yani 2 gun once 730 du. Bugun yani 14.gun degerim 2288 cikti. Ikizmidir?2 embriyo verilmisti 5aaa ve 4aaa kalitede blastokist

Yeni yilin ilk hamilelri hayirli olsun rabbim kucaginiza da almayi nasip etsin insallah.
Benim12.gun degerim yani 2 gun once 730 du. Bugun yani 14.gun degerim 2288 cikti. Ikizmidir?2 embriyo verilmisti 5aaa ve 4aaa kalitede blastokist
Bence ikiz.. super degerlerin maşallah.. hayirli olsun canim..

Canim hamilelogin hayirli olsun senin kacinci denemendi ve nerde tedavi gordun sizde problem neydi transferden sonra belirtin oldu mu hic?umarim sorularimla seni yormamisimdir

Canim hamilelogin hayirli olsun senin kacinci denemendi ve nerde tedavi gordun sizde problem neydi transferden sonra belirtin oldu mu hic?umarim sorularimla seni yormamisimdir
merhaba, bende aynı şeyleri çok merak ediyorum. bir sürü şey okudum, kafam iyice karıştı.. güncel tecrübelere çok ihtiyacımız var. hamilelik haberi alan arkadasları tebrik ediyorum, sorunsuz güzel hamilelik dönemleri olur inşallah. ve sağlıkla bebişlerine kavusurlar. umarım bizde yeni yıla güzel haberlerle başlarız :KK46: senin kaçıncı günün? belirti var mı?

Canım hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende aygül hocada tedavi gördüm bugün transferin 7. Günü salı test günüm belirtin nelerdi? Kaç gün dinlendin?

Bence ikiz.. super degerlerin maşallah.. hayirli olsun canim..
Tesekkur ederim canim ben mol gebelikten de korkmustum.
Allah razi olsun canim darisi tum isteyen arkadaslarimin basina insallah. 3. Deneme 1 tanesi erken yumurta catladi diye iptal olmustu.ank.memorail de son teda imi gordum. Problem erkek infertilitesiydi. Transferden sonra bu gune kadar kasik agrim devam etti. 7. Gun midem kotuydu ve basim hafif dumanli diye tabir ediyorum:)donuyordu. Surekli kasiklarimda biseyler hissettim. 5. Gun 5aaa ve 4 aaa kaliteliydi bizim embriyolar. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz canim
merhaba, bende aynı şeyleri çok merak ediyorum. bir sürü şey okudum, kafam iyice karıştı.. güncel tecrübelere çok ihtiyacımız var. hamilelik haberi alan arkadasları tebrik ediyorum, sorunsuz güzel hamilelik dönemleri olur inşallah. ve sağlıkla bebişlerine kavusurlar. umarım bizde yeni yıla güzel haberlerle başlarız :KK46: senin kaçıncı günün? belirti var mı?
Amin canim darisi t um isteyenlere.. Belirtilerim yukardakilerdi. Gogus acisi falan hissetmedim cok fazla. 5. Gun falandi heralde hicbir gogus agrim yoktu yok rengindekoyulasma falan olurmus onlar da olmadi. Istediginizi sorabilirsiniz canim. Bu arada ben hastanede 20 dk o transfer masasinda yatim sonra odaya aldilar 1 saate yakin orda yattim sonra ciktik geldik
Canım hayırlı olsun gebeliğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende aygül hocada tedavi gördüm bugün transferin 7. Günü salı test günüm belirtin nelerdi? Kaç gün dinlendin?
Dinlenmedim canim ben. Hastanede 1.5 saat dinl3ndim. Sonra 1 saat yol gittik evde uzandim gezindim. Ertesi gun disari ciktim 15 20 dk gezindim. Ertesi gunu de 2 saat ucak yolculugu yaptim. Ise basladim:)

Cnm msjini yeni gordm yeni girebildim.
estrofeme artik devam edemedim bana cok kotu geldi haplar climara forte banta devam edicem.
Sabahlari 1 jel aksamlari da 1 igne. 2 adet vajinal progestan kullaniorm elevit folbiol coraspin agizdan devam ztn.
Bantin yerine vermisti estrofemi bantlara devam artik. Midemi berbat etti 3 gunde o estrofem.
Sende bir belirti yapti mi?
bebisin de hayirli olsun buarada :)
Estrofwrm sadece şişirdi beni baska belirtim yok..elevit ne işe yarıyo..ben de su an 3 estroferm 2 crione jel ve folikasit var ..

Back
X