Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

sakin ol.senin sağlığında önemli uyuyup dinlenmeye bak.inan ben hep olumlu düşündüm.iyiyi çağırmak istiyorum dedim.kafanı dağıtacak şeyler bul kendine.
ben zaten hiç düşünmedigim kadar olumluyum kendime kızıyor um uzulcem diye☺

Sagolun arkadaşlar darısı başınıza inşallah rabbim hepinize yasatsin bu sevinci.belirti sormusunuz ama bir haftada pek bişey yaşamadım goguslerim ve kasiklarim igneleri kullandığımdan beri sizladigi için anlamadım sadece iki gündür ateş basıyor sonra buz kesiyorum.benim 15 yumurta toplandı 14 dollendi 9 tanesi beşinci güne geldi beş tanesi birinci kalite ydi bir tane transfer edildi e2 çok Yumoş toplandığı icin yuksekdi iki koyarsak çok zorlanrsin dediler dört tanesi donduruldu.26 Da transfer oldum cuma günü idrar testi yaptım yarım saat içinde silik çıktı bugün yaptım ilk beş dk içinde hemen silik çıktıkan vermeye kostuk :) prsmbe test ggünümdü

Ikinci hamile haberimizle en GUNCEL LISTE
1.essunger 31ocak HAMİLE :anneadayı::nazar:
2.melalseda 3 Şubat
3.halgan 4 Şubat
4.gdd 4 Şubat
5.ecrinnaz42 4 Şubat
6.sevecen86 5 Şubat HAMİLE :anneadayı::nazar:
7.pares66 6 Şubat
8.YOosuN 6 Şubat
9.qaraqiz 6 Şubat
10.Ilyelizll 6 Şubat
11.halide25 6 Şubat
12.tebessumcu 8 Şubat
13.Hayrolsun 9 Şubat
14.umuttttt 10 Şubat
15.ilkgozagrim06 11 Şubat

Sagolun arkadaşlar darısı başınıza inşallah rabbim hepinize yasatsin bu sevinci.belirti sormusunuz ama bir haftada pek bişey yaşamadım goguslerim ve kasiklarim igneleri kullandığımdan beri sizladigi için anlamadım sadece iki gündür ateş basıyor sonra buz kesiyorum.benim 15 yumurta toplandı 14 dollendi 9 tanesi beşinci güne geldi beş tanesi birinci kalite ydi bir tane transfer edildi e2 çok Yumoş toplandığı icin yuksekdi iki koyarsak çok zorlanrsin dediler dört tanesi donduruldu.26 Da transfer oldum cuma günü idrar testi yaptım yarım saat içinde silik çıktı bugün yaptım ilk beş dk içinde hemen silik çıktıkan vermeye kostuk :) prsmbe test ggünümdü
arkadasim hayirli olsun darisi bekleyenlerin başınabaşına...llistemize ekledim...

Hayırlısı ile kucağına da almayı nasip etsin Allahım.

gözün aydın hadi bakalım ınşallah Rabbim bizlerede nasip etsin canım

Kızlar sağ bacagim inanılmaz sizliyor ya ogleden beri hic geçmedi neden olabilir var mı yaşayan çok ağrıyor

Cnm pruloton igneyi bugün yapturdiysan ondan olabilir...o igneden sonra benimde ağrıyor...
iğneden önce de vardı canım o mu yapıyor ki ya? çok fena oldum. heyecan var mı sabah hemen gitcen mi inşallah iyi haber alırsın

ya anlamadim testmi yanlış acaba yoksa akşam ve sabah yapılması etkiliyor mu olmazsa yarın bide akşam yapayım diyorum
günaydın arkadaşım.genelde sabah idrarı iyi sonuç verir derler.birikmiş idrar diye.ama benim sabah çıkmamıştı işte.idrar testlerine çok takılma

iğneden önce de vardı canım o mu yapıyor ki ya? çok fena oldum. heyecan var mı sabah hemen gitcen mi inşallah iyi haber alırsın

Cnm dilek hanimi yada pinar hanimi arayip bir sor istersen...benimde ağrıyor ama bir iki saat sonra azalıyor genelde...heyecan ne kelime cnm yaa en zoru bugün galiba...sabaha ka dar kabuslar gördüm. ..0.0 ciktigini 300 ciktigini birinin bogazima atladığini....allahim yaa kafayi yiyecez resmen...inşallah sabahtan gidecez cnm...biz ilcedeyiz ile gidecegiz esim izin alip gelecek bir saate gideceğiz. ..rabbim yuzumuzu guldursun bize merhamet etsin...ne olur dua edin arkadaslar...

Ikinci hamile haberimizle en GUNCEL LISTE
1.essunger 31ocak HAMİLE :anneadayı::nazar:
2.melalseda 3 Şubat
3.halgan 4 Şubat
4.gdd 4 Şubat
5.ecrinnaz42 4 Şubat
6.sevecen86 5 Şubat HAMİLE :anneadayı::nazar:
7.pares66 6 Şubat
8.YOosuN 6 Şubat
9.qaraqiz 6 Şubat
10.Ilyelizll 6 Şubat
11.halide25 6 Şubat
12.tebessumcu 8 Şubat
13.Hayrolsun 9 Şubat
14.umuttttt 10 Şubat
15.ilkgozagrim06 11 Şubat
benide eklermisin listeye?28 ocakta öğrenmiştim pozitif olduğunu

Cnm dilek hanimi yada pinar hanimi arayip bir sor istersen...benimde ağrıyor ama bir iki saat sonra azalıyor genelde...heyecan ne kelime cnm yaa en zoru bugün galiba...sabaha ka dar kabuslar gördüm. ..0.0 ciktigini 300 ciktigini birinin bogazima atladığini....allahim yaa kafayi yiyecez resmen...inşallah sabahtan gidecez cnm...biz ilcedeyiz ile gidecegiz esim izin alip gelecek bir saate gideceğiz. ..rabbim yuzumuzu guldursun bize merhamet etsin...ne olur dua edin arkadaslar...
ben de en az senin kadar heyecanlandim canım yaaa uyuya madim hemen haber ver bize

hayırlı olsun arkadaşım

Back
X