- 1 Mart 2014
- 1.379
- 978
- 208
Rica ederim canim benim inşallah fayda saglar esin sigara iciyorsa tedavi asamasinda icmesin buarada inşallah Rabbim sevindirsin hepimizi...SAĞOLASIN CANIMMM. İNŞALLAHH. HEMEN ALACAĞIM.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canim benim inşallah fayda saglar esin sigara iciyorsa tedavi asamasinda icmesin buarada inşallah Rabbim sevindirsin hepimizi...SAĞOLASIN CANIMMM. İNŞALLAHH. HEMEN ALACAĞIM.
Rica ederim canim benim inşallah fayda saglar esin sigara iciyorsa tedavi asamasinda icmesin buarada inşallah Rabbim sevindirsin hepimizi...
Kaçıncı gününde yaptırdın cnm bende 2.testi daha yaptiramadim.ne diyeceğimi bilemedim Hakkımiz da hayırlısı çok zor şeylerden geçiyoruz.Allahım yardımcımız olsunhayalmis 2 günlük bir ruyaymis değer artmadi malesef 25.1 e düşmüş. şimdi ye kadarki en büyük yıkım oldu bu...
Canım Gözün aydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin transferden sonra nelere dikkat ettinArkadaslar 10 yil sonra ilk defa silikte olsa ikinci cizgiyi gordum ama erken sevinemiyorum yarinda insallah kanda degerim yuksek cikar transferimin 9.gunu bugun 5.gunun embriyosu 2 test yaptim ikiside silik cikti Arkadaslar insallah vardir Hepimizin gonlune gore versin Allah insallah
13. gün canım doktor ilacı bırakmayın dedi ama 1 kişi bile yok bu durumda olan. o yüzden umut bitti. 26 dan 25 e düşmüş rabbim kimseye yasatmasinKaçıncı gününde yaptırdın cnm bende 2.testi daha yaptiramadim.ne diyeceğimi bilemedim Hakkımiz da hayırlısı çok zor şeylerden geçiyoruz.Allahım yardımcımız olsun
İÇMİYOR CANIM ŞÜKÜR. BENİM İÇİN ÇOK DUA ET LÜTFEN...
İÇMİYOR CANIM ŞÜKÜR. BENİM İÇİN ÇOK DUA ET LÜTFEN...
Etmemmi canim benim hepiniz icin edicem insallah hepimizin pozitif olsun sonuclari 313 tane ayetelkursi cektimve ihlas cektim namazlardan sonra bol bol ya musavvir cektim Allah kabul eder insallah.
Amin Cnm ben google da okumustum vardı böyle olan ..sen umudunu yitirme bende dua ediyorum,inşallah artar,rabbimin elinde herşey elini karnına köy ya mübdi diye tekrarla,ben geçen gebeligimde böyle yaptım sürekli13. gün canım doktor ilacı bırakmayın dedi ama 1 kişi bile yok bu durumda olan. o yüzden umut bitti. 26 dan 25 e düşmüş rabbim kimseye yasatmasin
Canlarim idrar pozitif cikti gibi ama kandaki degeri görmeden sevinmek istemiyorum insallah yarin kandada cikar transferden sonra 3 gun istirahat ettim ananas yedim kabak cekirdegi yedim kabiz olmadim sukur 3 gunden sonra dusumu ayakta ilik suyla aldim ve namazlarima basladim bol bol dua edin canlar İnsallah Rabbim hepimizi sevindirir ben agar islerden kacindim yemegimi bulasigimi hallediyorum iste boyle canmCanım Gözün aydın Rabbim kucağına almayı nasip etsin transferden sonra nelere dikkat ettin
13. gün canım doktor ilacı bırakmayın dedi ama 1 kişi bile yok bu durumda olan. o yüzden umut bitti. 26 dan 25 e düşmüş rabbim kimseye yasatmasin
Merhaba canım aynı gun transferimiz olmuş.. Hangi Acıbadem de yaptırdın, ben Kadıköy Acıbadem'de oldum
n inanıyorum çıkacak pozitif merak etme... kaçıncı günstrasferiydi canımCanlarim idrar pozitif cikti gibi ama kandaki degeri görmeden sevinmek istemiyorum insallah yarin kandada cikar transferden sonra 3 gun istirahat ettim ananas yedim kabak cekirdegi yedim kabiz olmadim sukur 3 gunden sonra dusumu ayakta ilik suyla aldim ve namazlarima basladim bol bol dua edin canlar İnsallah Rabbim hepimizi sevindirir ben agar islerden kacindim yemegimi bulasigimi hallediyorum iste boyle canm
Amin canim insallah sagol yabe
n inanıyorum çıkacak pozitif merak etme... kaçıncı günstrasferiydi canım
canım Inşallah kandada güzel bir değer görürsünCanlarim idrar pozitif cikti gibi ama kandaki degeri görmeden sevinmek istemiyorum insallah yarin kandada cikar transferden sonra 3 gun istirahat ettim ananas yedim kabak cekirdegi yedim kabiz olmadim sukur 3 gunden sonra dusumu ayakta ilik suyla aldim ve namazlarima basladim bol bol dua edin canlar İnsallah Rabbim hepimizi sevindirir ben agar islerden kacindim yemegimi bulasigimi hallediyorum iste boyle canm
Hamilesin sevin artık canım.. Çok şükür, bu kadar beklemişsin, nihayet guzel haberi aldın.. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
inşallah canım benim Amin inşallah Rabbim tüm bekleyen arkadaslarima nasip etsin sagolunHamilesin sevin artık canım.. Çok şükür, bu kadar beklemişsin, nihayet guzel haberi aldın.. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Hic böyle bir umut yaşamadım ama herzaman hepimiz icin ettigim bi dua var, Allah önce verip sonra aratmasın.. Bende cok negatif aldım ama bu eminim cok acıdır, kendini çok yıpratma lütfen, vücudun yeni denemeler icin sana lazımhayalmis 2 günlük bir ruyaymis değer artmadi malesef 25.1 e düşmüş. şimdi ye kadarki en büyük yıkım oldu bu...
Benim Düne kadar cok kasık ağrım batmalarım oldu.. Bugün hafifledi.. Belirti adına bise yok yani.. Bnim 2.denemem ilki ekimde oldu, negatif sonuçlandı.. Cumartesi günü 3.gün embriyosu konuldu iki tane.. Senin kaçıncı denemebursa acibadem canım. Ins hakkımızda hayırlısı olur. Neler hissediyorsun. Var mı belirtilerin. Kaçıncı denemen