• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Benimde besinci gunum canim. Saymiyorum valla bazen unutuyorum hangi gun oldugunu. Adet sancisi gibi agrilar oluyor bir de goguslerim cok degismis dun farkettim. Goguslerimde yesil damarlar cikmis ilaclardan mi ignelerden mi yoksa bi hayra mi isarettir bilemedim. Allahim yuzumuze gulsub acisin bize insallah amin
Bende göğüsler sanciyorda bide adet tarihim de yaklaşıyor hep olur zaten ama damarlar falan göremiyorum :-)

Arkadaslar biso sorucam..transferleriniz adetin kacinci gunune denk geldi...

3.gun embriyosuyla 5. Gun embriyosunun farkli oluyormus sanirimm..

merhaba 4. günüm, 4. gün embriyosu transfer edildi ananas yiyin faydalı diyorlar her gün 1 dilim ananas yiyorum ama farkında olmadan 1-2 kere gerindim o yüzden biraz korkuyorum :(

Evet arada 2 gün fark ediyor benim adetimden 20 gün sonra kondu 3.gün embriyosu ama 5 gün olsaydı 22.gün koyulacaktı

Hadi yaa...yaa benimde daa once transferlerimde 20. Gun koyuldu..5. Gun embriyosuydu...terslik ondami acaba doye dusueye basladim..bakalim bu seferki yarin belli olacak..

merhaba 4. günüm, 4. gün embriyosu transfer edildi ananas yiyin faydalı diyorlar her gün 1 dilim ananas yiyorum ama farkında olmadan 1-2 kere gerindim o yüzden biraz korkuyorum :KK43:

Yok arkadasim korkma oyle hemen bisi olmazz...rahat ol...

Arkadaslar biso sorucam..transferleriniz adetin kacinci gunune denk geldi...

3.gun embriyosuyla 5. Gun embriyosunun farkli oluyormus sanirimm..

canım benım beşinci gun embrıyosu adetın 21.gune denk gelmiş şimdi hesapladım. terslık mı oluyomus neden öle sordun

Hadi yaa...yaa benimde daa once transferlerimde 20. Gun koyuldu..5. Gun embriyosuydu...terslik ondami acaba doye dusueye basladim..bakalim bu seferki yarin belli olacak..

Yok arkadasim korkma oyle hemen bisi olmazz...rahat ol...
çok teşekkürler canım :)

yalnız şöyle bir şeyde var yumurtlama adetin 14. gününden sonra oluyor döllenen yumurta bir hafta içinde rahme ulaşıyor normal yolla böyle biyolojık olarak.. dolayısıyla bızımkıler dogru zamanda rahme yerlestırılıyor
bir terslik olacagını sanmıyorum

ben geçen ay Opu ile transfer yaptırmıştım tutmadı, doktor dondurulmuşla yapalım beklemeye gerek yok dedi regl olunca yine ilaçlara başladım bu sefer transfer öncesi yarım cm polip var ama önemsiz, ilaçlardan olmuştur 1 cm altına operasyon yapmıyoruz dedi ve transferi yaptı, polip ne olacak dedim birşey olmaz önemsiz dedi, ama burada insanları okuyorum engel oluyor diyorlar bilemedim kafam çok karışık :KK47:

yalnız şöyle bir şeyde var yumurtlama adetin 14. gününden sonra oluyor döllenen yumurta bir hafta içinde rahme ulaşıyor normal yolla böyle biyolojık olarak.. dolayısıyla bızımkıler dogru zamanda rahme yerlestırılıyor
bir terslik olacagını sanmıyorum
evet kişiden kişiye de değişiyor olabilir , bilemedim

hakkımızda hayırlısı,
çok dusunmemek lazım dusundukce işin içinden çıkılmıyor zamana bırak allaha dua etmek en güzeli

canım benım beşinci gun embrıyosu adetın 21.gune denk gelmiş şimdi hesapladım. terslık mı oluyomus neden öle sordun

ben dondurulmuşla yaptım 4. gun embriyosu 14. güne denk gelmiş, fark ediyor mu acaba

Kizlarr bisi fark ettigini sanmiyorumm..sadece merak ettim..sizinkiler kacinci gunu diye..yarin belli olacak benimkide transfer tarihi..

Kizlarr bisi fark ettigini sanmiyorumm..sadece merak ettim..sizinkiler kacinci gunu diye..yarin belli olacak benimkide transfer tarihi..
genelde 3 veya 5. gun embriyosu oluyor ya o yuzden kendiminkinden emin değilim, .guzel haberlerini bekliyoruz :)

Back
X