- 9 Ekim 2015
- 200
- 178
- 103
- 36
Ederiz Canım Allah tüm isteyenlere versin inş..Amin gulum dua edin nolur ayyyyyy ne degisik seymus yaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederiz Canım Allah tüm isteyenlere versin inş..Amin gulum dua edin nolur ayyyyyy ne degisik seymus yaaaa
Ayisigi..nasilsin arkadasim..yazmadin bidaha merak ettim seni...Amin gulum dua edin nolur ayyyyyy ne degisik seymus yaaaa
yumurta toplandıktan sonra sperm ile dölleniyor ve beklemeye başlanıyor,3. güne geldiğinde ortalama 8 hücreli bir embriyo oluyor ya da 5. güne kadar bekletiliyor ve çok fazla hücreli embriyo haline geliyor ve o şekilde transfer ediliyor,şans biraz daha yüksek oluyor 5. günde çünkü daha fazla yaşamış oluyor,laboratuvar ortamında bile.benim dün 5. gün embriyosu transferim yapıldı 2 tane dondurulmuş(dondurulma sebebi ise 1 ay vücut dinlendiriliyor,iğne ilaç hormondan arınmış oluyor,rahim kalınlığı düzenleniyor).ama Allah ol demezse olmaz.yeter ki ol desin.inşallah sizin de herşey yolunda gider.Ya bnde igne aşamasindayim bikac gün sonra yumurta toplancak bu 3.gun 5.gun embriyosu nasil oluyor
Ohhs sendromu olmuş olabilirsin.kaç yumurtan toplandı?merhaba herkeze bende transfer oldum daha yeni umarım hala benimlelerdir bebişlerim ama kafama takılan bişe var benim gibi transferde sonra karnı büyüyen var mı ya ?
Cnm çok fazla yumurtan toplanmamış.acaba dedim 15 in üzerimi toplandı.pprogesteron şişkinlik yapar cnm.belki o yuzden şişti.,hayırlısı olsun .6 yumurta toplandı 5 i döllendi ama 3 tane si 8 hücreliydi sadece 2 tanesi transfer edildi cnm
ohss değilsindir,benim 19 toplandı onda bile çok mümkün değil dedi dr.6 yumurta toplandı 5 i döllendi ama 3 tane si 8 hücreliydi sadece 2 tanesi transfer edildi cnm
Bnm 15 yumurtam toplandı.transferden 7. Gun sonra şişmeye başladım.orta şiddette ohss oldum,sanırım bunyenin tepkisine gore değişiyor.ohss değilsindir,benim 19 toplandı onda bile çok mümkün değil dedi dr.
kabızlık şişlik gaz vs başka bişeydir..içini ferah tut,rahatlat kendini..
Toplamadan sonra 3. Gun transfer olursa 3. Gun embriyosu trabsfer 5. Gun olursa o da 5. Gun embriyosu olurYa bnde igne aşamasindayim bikac gün sonra yumurta toplancak bu 3.gun 5.gun embriyosu nasil oluyor
sağol canım pek iyi değilim moralmen çökük durumdayım iş yerindeki yogunlukla avutuyorum kendimi işte...
canımama beim şiddetli bulantım kusmam fln yok. sol kasıgıma sancım var üstüne çok uzanamıyorum rahim o tarafta oldugu için galiba arada bi sıcak basmam oluyo bi de çok acıkıyormm :)