• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Ya bnde igne aşamasindayim bikac gün sonra yumurta toplancak bu 3.gun 5.gun embriyosu nasil oluyor
yumurta toplandıktan sonra sperm ile dölleniyor ve beklemeye başlanıyor,3. güne geldiğinde ortalama 8 hücreli bir embriyo oluyor ya da 5. güne kadar bekletiliyor ve çok fazla hücreli embriyo haline geliyor ve o şekilde transfer ediliyor,şans biraz daha yüksek oluyor 5. günde çünkü daha fazla yaşamış oluyor,laboratuvar ortamında bile.benim dün 5. gün embriyosu transferim yapıldı 2 tane dondurulmuş(dondurulma sebebi ise 1 ay vücut dinlendiriliyor,iğne ilaç hormondan arınmış oluyor,rahim kalınlığı düzenleniyor).ama Allah ol demezse olmaz.yeter ki ol desin.inşallah sizin de herşey yolunda gider.

merhaba herkeze bende transfer oldum daha yeni umarım hala benimlelerdir bebişlerim ama kafama takılan bişe var benim gibi transferde sonra karnı büyüyen var mı ya ?

6 yumurta toplandı 5 i döllendi ama 3 tane si 8 hücreliydi sadece 2 tanesi transfer edildi cnm

6 yumurta toplandı 5 i döllendi ama 3 tane si 8 hücreliydi sadece 2 tanesi transfer edildi cnm
Cnm çok fazla yumurtan toplanmamış.acaba dedim 15 in üzerimi toplandı.pprogesteron şişkinlik yapar cnm.belki o yuzden şişti.,hayırlısı olsun .

ohss değilsindir,benim 19 toplandı onda bile çok mümkün değil dedi dr.
kabızlık şişlik gaz vs başka bişeydir..içini ferah tut,rahatlat kendini..

ohss değilsindir,benim 19 toplandı onda bile çok mümkün değil dedi dr.
kabızlık şişlik gaz vs başka bişeydir..içini ferah tut,rahatlat kendini..
Bnm 15 yumurtam toplandı.transferden 7. Gun sonra şişmeye başladım.orta şiddette ohss oldum,sanırım bunyenin tepkisine gore değişiyor.

canımama beim şiddetli bulantım kusmam fln yok. sol kasıgıma sancım var üstüne çok uzanamıyorum rahim o tarafta oldugu için galiba arada bi sıcak basmam oluyo bi de çok acıkıyormm :)

sağol canım pek iyi değilim moralmen çökük durumdayım iş yerindeki yogunlukla avutuyorum kendimi işte...

Canim cok gecmis olsunn..ben bilmiyordum..simdi gecmis msjlarini okudummm...

Tahminedebiliyorum halini..ben 3 tup denedim 3 ude kimyasal oldu..seninki gibi..20 lerde 30 larda...sonra dustu deger hep..

Bakalim simdi 4.yu baska merkezde basladik...donduruldu 2 ay ara verdik..gecen hafta transferim iptal oldu ..simdi yine adet oldum..yarin gidicem..

Sen nerde yaptirmisdin..?? Dondurulmus varmi baska...?

canımama beim şiddetli bulantım kusmam fln yok. sol kasıgıma sancım var üstüne çok uzanamıyorum rahim o tarafta oldugu için galiba arada bi sıcak basmam oluyo bi de çok acıkıyormm :)

Cok gecmis olsun..bulanti ve kusma asiri ohsslerde oluyor..hafif ohss de karin sisiyor...veee sunu diyimki..gebelik olusursada ohss olunabiliyor...sen sislige takilma..2 kere ohss oldum ben..booolll sivi ve protein agirlikli beslenn...insallah guzel haberler vereceksin bizeee...

zaten aşırı susuyorum :) bu arada çok teşekkür ederim iyi temenlilerin için işallah ayın 29 unda kesin paylaşıcam sizinle eger olumluysa öğlen olumsuzsa küçük çaplı depresyon geçikmesi yaşayabilir haber :)

Son düzenleme:
arkadaşlar dualarınızı bekliyorum, 14 ekimde 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi. yumurta toplamadan sonra doktorum embriyoları dondurup 1 ay dinlendirdi beni vücut normale dönsün diye dondurulmuşlarda 15. gün beta hcg yapılıyormuş 28 ekim test tarihim, en başından beri hiç bir değişiklik yada belirti yoktu en ufacık bile ama bugün pembe kırmızı arası bir lekelenme geldi. bugün 8. gün, tutunma kanaması diye anlatılan şey genelde çok daha erken oluyor benim okuduğum moralimiz bozuldu :( allah isteyen herkeze nasip etsin dualarınızı bekliyorum

canım inşallah olur rabbim kimseyi evlat yokluguyla imtihan etmesin :) sen 28 inde hayırlı haberleri ver bende 29 unda :)

Arkadaslarbu oshh nedir. Benim yumurta toplama sonrasi cok şişkinlik vardi. Okuyunca dikkatimi çekti

Bir de göbeğinde batma gibi ara ara gelen sanci var mi sizde. Benim bugün göbeğimde sanki igne batar gibi sik araliklarla gelen sanci var

kızlar daha 6. cı günüm ama ben dayanamadım idrar testi baktım ve silik şekilde de olsa 2. çizgiyi gördüm sizce doğru mudur ? bu arada cnm benimde oluyo öyle sancılarım ara ara

kızlar ben dün düştüm kasıgıma darbe aldım sonrasında çok sancım oldu kıvrandım doktora gittim hiç bişe yapmadan yolladı bende idrar testi yapmıştım orda çıktı bişe olmamıştır dimi dedim doktora döndü ve direk şuan bişe yoktur ki teste çıksın dedi dünden beri çok canım sıkkın :(

Back
X