Çok teşekkür ederim . Doğum günü hediyem oldu bana:))) 3. Gün emriyosıydu . Orta kaliteydi. 2 gün hariç sürekli ağrım vardı ama son 2 gündür tam rahmimim ortasında taş gibi bi şey hissediyorum yürürken ama ben hep ilaçlara yordum. Başka hiçbir belirim olmadı . Allah herkese bu güzel haberleri nasip etsin . Pazartesi 2. Test bakalım inşallah değerler artar:))canımm hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsin inşallah
belirtin nelerdi
kaçıncı gün ebryosuydu canım
ne güzel
Çokkk teşekkürler senin değerlerin kaçtı ? İnşallah benimkiler de düzenli olarak artar ve herşey yolunda gider :)) Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :))Maşallah maşallah.. Allah tamamina erdirsin insallah.. cok sevindim cok..
Ben dayanamadım bugün 10. Günümde yaptım ve sonuç pozitif :) sen bilirsin tabii ki ama yaptırabilirsin , 2 ,5 saatte çıktı sonuçlar . Doktorumu aradım , Pazartesi yeniden yaptıralım yeterli artışı varsa hayırlısı olsun şimdiden dedi :) inşallah senin ve isteyen herkes için olumlu sonuçları alırızKızlar bugün 11.günüm. Doktorum 11.gün çok merak edersen yaptırabilirsin demişti. Ayy bilmiyorum ne yapsam. Test günümü mü beklesem yani pazartesi..... Aç karnına mı yapılıyordu test? Şimdi gitsem yaparlar mı?
Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin ins.51,04:)))))) eğer herşey yolundaysa hamileyim :))))))
Amin , Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin ins.
Tebrikler, ben de hamileyim51,04:)))))) eğer herşey yolundaysa hamileyim :))))))
Çok sevindim , hayırlı olsun , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) senin kaçıncı günün , değerin kaç ?Tebrikler, ben de hamileyim
Âmin, hepimize.Çok sevindim , hayırlı olsun , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) senin kaçıncı günün , değerin kaç ?
10. Günü 55.12Çokkk teşekkürler senin değerlerin kaçtı ? İnşallah benimkiler de düzenli olarak artar ve herşey yolunda gider :)) Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :))
Ne güzel :)) benim 10. Gün 51,04 .. Neden rakamlar farklı acaba , senin kaçıncı gün embriyosuydu ?10. Gün degerim 246
12. Gün degerim 424
16. Gün degerim 1338
Nasıl yükseliş iyi mi sizce?
Ben de anlamıyorum canim 5. Gün embriyosuydu neden herkesin değerleri bu kadar birbirinden farklı inan hiç anlamıyorum ,2 tane transfer edildi ondan mı acaba sorun yoktur dimi benimkindeNe güzel :)) benim 10. Gün 51,04 .. Neden rakamlar farklı acaba , senin kaçıncı gün embriyosuydu ?
Çok güzel artmış, hiç evham yapma bence. Benim de 15.gün değerim 2066 çıktı. 15 gün sonra kalp atışı için gideceğim.Ben de anlamıyorum canim 5. Gün embriyosuydu neden herkesin değerleri bu kadar birbirinden farklı inan hiç anlamıyorum ,2 tane transfer edildi ondan mı acaba sorun yoktur dimi benimkinde
Tek embriyo muydu canım senin ne biliyim insan huylaniyo çok yüksek başladı milletin 50 ile başlarken ama 1338 e çıkabildiÇok güzel artmış, hiç evham yapma bence. Benim de 15.gün değerim 2066 çıktı. 15 gün sonra kalp atışı için gideceğim.
2 embriyoydu. Benim ilk testimdi bu. Başka yapmana gerek yok dedi ama ben 2 gün sonra tekrar yaptırırım. Bence değerlerin çok iyi artık yaptırma daha fazla test.Tek embriyo muydu canım senin ne biliyim insan huylaniyo çok yüksek başladı milletin 50 ile başlarken ama 1338 e çıkabildi
5. Gün embriyolarına blastokist deniyor bildiğim kadarıyla ve bölünme hızları kaliteleri vb daha iyi olduğu sonuçları daha çabuk ve oranları daha yüksek oluyor yine öğrendiğim kadarıyla. O yüzden sordum kaçıncı gün diye , hiç endişe etme bi sorun yoktur :)Ben de anlamıyorum canim 5. Gün embriyosuydu neden herkesin değerleri bu kadar birbirinden farklı inan hiç anlamıyorum ,2 tane transfer edildi ondan mı acaba sorun yoktur dimi benimkinde
Ben de anlamıyorum canim 5. Gün embriyosuydu neden herkesin değerleri bu kadar birbirinden farklı inan hiç anlamıyorum ,2 tane transfer edildi ondan mı acaba sorun yoktur dimi benimkinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?