Sonunda dayanamadım tahlil yaptırdım,2 saat beklemem gerekiyor. Çok heyecanlıyım, korku da var. Bugün belim çok ağrıyor, hasta olacakmışım gibi...hayırlısı olsun Yarabbim.
Sahsen ben kalp atisini duymayi bekliyorum.Arkadaşlar , ailelere ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz peki paZaetesi 2. Sonucu alınca söylesem çok mu erken olur acaba ne dersiniz?
Çok üzgünüm olmadı, bugün 11.gün, 0.77 değer. Hastanede ağlamamak için zor tuttum kendimi...Doktorum la da henüz görüşemedim....
Canim cok uzuldum ama her seyin hayirlisi olsun oyle dusunmek lazim bir yerde.mutlaka insan uzuluyor ama bi an once toparlanmaya bakip yeni tedaviye odaklanmak lazim.ins bi dahaki sefere olacak oyle dusun moralini bozmamaya calis.Çok üzgünüm olmadı, bugün 11.gün, 0.77 değer. Hastanede ağlamamak için zor tuttum kendimi...Doktorum la da henüz görüşemedim....
Canimmm yaa. Cok üzüldüm. Rabbim hayırlısıyla evlat sahibi olmayi nasip etsin sana.. tez zamanda inşallahÇok üzgünüm olmadı, bugün 11.gün, 0.77 değer. Hastanede ağlamamak için zor tuttum kendimi...Doktorum la da henüz görüşemedim....
Canım benim , çok zor süreçlerden geçiyoruz, ama herşeyin hayırlısı . Herşey için doğru bi zaman varmış demek ki senin doğru zamanın bundan sonraki...Çok üzgünüm olmadı, bugün 11.gün, 0.77 değer. Hastanede ağlamamak için zor tuttum kendimi...Doktorum la da henüz görüşemedim....
Gec tutunmus olabilir.Benimki de olmadı maalesef. 12. gün sonuç <1.20 ama anlamadım doktor 2 gün sonra test tekrar edilsin ilaçları o zamana kadar bırakmasın demiş eşime. Ama artık yapılacak ne kaldı ki?
Inşallah canim. Sonucun tam sıfır değil. Doktorun da boyle düşünmüş olabilir.asmakilit sanmıyorum asında ama Rabbimin mucizeleri eksik olmaz inşallah şaşırtan bir sonuçla gelebilirim pazartesi günü..
Inşallah canim. Sonucun tam sıfır değil. Doktorun da boyle düşünmüş olabilir.
Canim crinone jel mi kullaniyorsun??asmakilit ya canm ben bugun wc ye gittim az önce sanki küçük kahverengi bi nokta gibi bişey geldi neden acaba sen de de oluyor mu böyle tedirgin oldum ama öyle büyük bişey değil
Yok canm progestan fitil ama sanki alt tarafım yara olmuş gibi acıyor bazenCanim crinone jel mi kullaniyorsun??
Can m bugün misafirim geldi birqz ayakta kaldım ondan mi oldu acaba yaa...Canim crinone jel mi kullaniyorsun??
Aynen bende de kaşıntı var ama ben fitil kullaniyorumYaaa bu jel cok fena kasinti yapmaya basladi bana galiba hep islak oldugundan orasi pisik gibi bisi oldum kasimakta istemiyorum ama ne yapicam ya
Fitili koyarken tahriş olmus olabilir.. devam ederse doktoru ara ama.. bu jel veya fitil akintisi için kagit havlu kullanin kizlar. Her tuvalete ciktiginizda yenileyin.Can m bugün misafirim geldi birqz ayakta kaldım ondan mi oldu acaba yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?