• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

Merhaba hanimlar.. araniza yeni katildim.. 14 kasimda transferim yapildi.. 26 kasimda tahlil yapmam gerekirken, aramizda kalsin ;) ben bugun gidip kan verdim.. sabırsızlığın bu kadarı.. Sonucu ogrenemedim.. sabah 9 da inşallah..

Bilmem ki ilk denememde 38 di 44 oldu sonra 6 ya ondan sonrada 0 olmuştu kan testim...
Buondanda düşük hayırlısı diyorum...

canım inşallah artarak devam eder, dualarım seninle

İnş senin güzel sonucunu okuruz
Maalesef Beta HCG 0,41 çıktı :KK43:

çok üzüldüm arkadaşım, vardır bunda da bir hayır, ilk denemenmiydi?

Merhaba hanimlar.. araniza yeni katildim.. 14 kasimda transferim yapildi.. 26 kasimda tahlil yapmam gerekirken, aramizda kalsin :KK66: ben bugun gidip kan verdim.. sabırsızlığın bu kadarı.. Sonucu ogrenemedim.. sabah 9 da inşallah..
Hayırlı olsun inş sonucun pozitif olur

Hayırlı olsun inş sonucun pozitif olur

Inşallah.. Gerçi bu testten cok ümitli degilim.. cok erken.. bir suru belirti hissediyorum.. kasik agrisi, mide bulantisi, bas dönmesi, cok fazla akinti.. psikolojik mi gercek belirtiler mi bilemedim.. iki embriyo transfer edildi.. ikisi birden tuttuysa kanda cikar diye düşündüm.. bi umit işte ;)

Merhaba arkadaşlar.
İlk denem değildi, 3.denemem di ve elbette pes etmeyeceğim. 2 ay dinlenmeye geçiyorum ve tekrar aynı klinikte devam etmeyi düşünüyorum. Hayırlı, demek ki o zaman bu zaman değilmiş... Herşeyin doğru bir zamanı olduğunu ve sabretmem gerektiğini biliyorum. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

Kan tahlilim 0.947.. ben kaşındım ama.. cikmayacagini bile bile.. neyse.. pazartesiyi bekliyorum artik..

Sdemirci insallah bu aldigin son uzucu sonuç olur.. bir sonraki denemen tum bu uzuntulerini siler atar..

Merhaba arkadaşlar.
İlk denem değildi, 3.denemem di ve elbette pes etmeyeceğim. 2 ay dinlenmeye geçiyorum ve tekrar aynı klinikte devam etmeyi düşünüyorum. Hayırlı, demek ki o zaman bu zaman değilmiş... Herşeyin doğru bir zamanı olduğunu ve sabretmem gerektiğini biliyorum. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
Âmin inş.
Diğer denemende yüzün gülsün inş.
Kan tahlilim 0.947.. ben kaşındım ama.. cikmayacagini bile bile.. neyse.. pazartesiyi bekliyorum artik..

Testi erken yapmamak gerekiyor bi bildikleri varki 12. Günde istiyorlar hep böle düşünüp kendimi tuttum ve yapmadım...
İnş güzel bir şekilde artar ve p tesi pozitif sonucunu alırsın...

Benim değerim 70 olmuş 2 gün sonraya tekrarlayalım dedi Dr ona göre emin oluruz

Insan hemen sevinemiyor degil mi? Ama artış cok iyi görünüyor ;) hadi bakalım sırada kalp atışları var.. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi da nasip etsin..

Insan hemen sevinemiyor degil mi? Ama artış cok iyi görünüyor :KK66: hadi bakalım sırada kalp atışları var.. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi da nasip etsin..
Valla sevinmiyor ilk değer çok düşüktü!
Artık pazartesiyi bekliyorum hayırlısı diyorum...

Insaalah saglikla alirsin kucagina bebeini senin kac tane koymislardi bide kac kunli embreonsi..
2 tane kondu cnm ekim ayinda opu oldum ama 1 ay bekletti dr 3 gun donduruldu sonra transferden onceki 2 gün cozuldu 5. Gune geldi yani biri iyi biri eh isteydi dr deyimiyle bakalim kismet daha inan ne dusuncem bilemedim

2 tane kondu cnm ekim ayinda opu oldum ama 1 ay bekletti dr 3 gun donduruldu sonra transferden onceki 2 gün cozuldu 5. Gune geldi yani biri iyi biri eh isteydi dr deyimiyle bakalim kismet daha inan ne dusuncem bilemedim
Insalllah 2 kun sonra ikki kat artarr..benimki tek 4 gun emberonsi benimda transferim pazartesi edi uning icin merak etim benimkida cikarmki beklemek cokk zor muş ..

Back
X